• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslarrr gunaydınn hepinize

melony içini rahat tut canım herşey çok guzel gelişiyo bırak kansızlık bişey değil ben yıllarca cektim

aymesimmm gör bak dahada iyi olucak sen merak etme çok ama çok az kaldı

yeterimm canım ellerine sağlık

kıslar bu arad dun toplama işlemem oldu. bugun iyi gibiyim bogaz acım haricinde oda neden oldu anlamadım tabiii bende doktrum gibi şok oldumm 17 yumoşum olmuş .şükür ALLAHIMA bir değil binlerce rezervim bitti derken bunun olması mucize gibi.

hadi hayırlısı canım...buraya kadar herşey çok güzel...inşallah bundan sonrada öğle olacak....
kızlar test sonuclarım cıkmış eşimin dediğine göre sadece kan sayımım düşük cıkmış ve idrarda iltahp görülmüş umarım başka bişe yoktur gelince paylaşırım sizlerle
inşallah canım....
testler gelince yanlarındaki refarans aralıklarına bakınca zaten durum anlaşılıyor...
ben önemli birşey olsuğunu sanmıyorum ama yinede bakarız canıma.s.

evet eşimin dediğine göre guzel sonuclar elime gelip sizlere yorum yaptırmadan rahatlamam napıyım işte bu takıntılar öldürecek bizi banane yaa görmeden inanam

canım sen içini ferah bak eşin söylemiş işte iyi çıktı diye. geriside güzel olacak sende hamiş olacaksın inşallah allahım büyük. emeklerini boşa çıkarmasın canım

günaydin kizlar...
bu ay ne cok tedavide olan arkadasimiz varmis..
insallah balimiz ayagini sürümüstür ve hepimiz hamile kaliriz..
herkesin Allah yardimcisi olsun..
bu arada YETERCIM sesimizi daha cok kisi duyacak emin ol,ben cok ümitliyim opuyorumnanaktan
aminnnn RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
aman rabbimin mucizesi bitermi özlem ne diyelim bebeiş olsun sıkısıkı tutunsunlar annesine inşallah canım gecmiş olsun bu arada
aminnn canım inşallah inşallah hepimiz için öle olsun
hadi geçmiş olsun canım, inşallah kaliteli embriyoların olurda sıkı sıkı tutunurlar annesine :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
inşallah cnaım hepsi döllense bir şok dah ayasarım herhalde
özlemcim adına çok sevindim,aymes+, can_iso, casper33+, Fadik+, melony, rapunzell_82+ .....
nasılsınız kızlarrrr.bende inanıyorum 8 martta güzel gelişmeler olcak hepsine oturup tek tek mail atacam 19 sayfa adres çıktısı var bakalım hayırlısı
sağol canımmm
özlemcim korkuyodun bak maşallah yumoşların sayısıdaa iyi inşallah bu güzelliğin devamıda gelecek canım benim göbüşün bebişle dolacak canım. allahım emeklerini boşa çıkarmasın

canım benim korkularım hiç bitmiyorkii hemde hiç herşey için korkuyorum umarım herşey böyle devame der ama şu rahim duvarı işi korkutuyo beni umrım bi aksilik çıkmaz. hakkımızd ahayırlısı

fadikcim sen nasılsın. nisandamıydı senin ameliyat benmi karıştırdım

ıyiyim canım sağolopuyorumnanaktanevet 7 nisanda...
bu ay adetim gecikti 40günde ancak adet olmuştum...
7 nisana bir aksilik çıkmasın diye,zamanında adet olmak için doğum kotrol hapı alıyorum...buna kendim karar verdim ama dr rada sordum kullanabilirsin dedi...

ne yapım canım ben de bir aksilik çıkmadan şu ameliyatıdı hayırlısıyla atlatmak istiyorum...
orası üniv. hastanesi bayada kalabalık...7 nisana denk getiremesem belkide 2 ay sonraya atarlar....

Son düzenleme:
kızlar eşim bu yeni gittiğimiz hastanede 3 gün aralıklarla 2 test vermişti...
sonuçları salı günü aldım ve çokta şaşırdım....hemde üzüldüm....

canlar uzun zamandır sayımız en fazla 3.5 milyon olmuştu...
en son yaptığımız teste ise 1.5 milyon....
şimdi ise 2 testede 7 milyon çıkmış...
harekette de baya düzelme var...
ileri 25....diyeceksin daha niye üzülüyorsun...
bugüne kadar yapılan hiç bir testte morfoloji sorunu yoktu ne kruger ne de who da....
ama şimdi who ya göre testin birinde % 6 çıkmış,diğerinde ise %7 .....
who ya göre % 7 krugere göre 0 ancak olur herhelde.....
şimdi sayıda biraz yüksek çıktı diye aşılama bile isteyebilirler...
üstelik o hastanede aşılama hapla oluyormuş....
ordaki hastalarla konuştum ilk 2 aşılama hapla oluyormuş....
3. iğneyle....ben aşılama 2 ye indi dedim yooo bizde böyle oldu dediler....

dr morfoloji sorunu olduğu için belki direk tüp bebek olabilir dedi...ama sadece belki....
şimdilik eşime randevu alıp androloji bölümüne başvurması lazım...
karar ona göre belli olacak galiba....

fadikcim hakkınızda hayırlısı olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canım. dur bakalım şu ameliyatı bir atlat hayırlısı ile bakalım eşinde stres falan yaptıda o mu etkilediki acaba bu testlerde biri birine uymuyoki anacım insan ne yapacağını şaşırıyo vallaha

bugüne kadar yapılan hiç bir testte morfoloji sorunu yoktu ne kruger ne de who da....

dr morfoloji sorunu olduğu için belki direk tüp bebek olabilir dedi...ama sadece belki....

off ya napcaz biz bu spermlere ya sayı yükselse morf bozuluyor canım sıkma canını hatırlarmısın arkadaşım eşinin testi kötü cıkmıştı who ya göre %2 normal cıkmıştı ve o ay hamile kaldı ve eşindede varikosel varmış bunlar allahın işleri

kıslar testler şuan elimde kanda evet değerler biraz düşük idrarda da biraz iltahap var gel gelelim tsh hormonuna 5,18 sonucum referans aralığı ise 0,25-5,00 biraz yüksek gibi geldi
bana sorun olmaz umarım

birde rubella ıgg pozitif nedir iyimi kötümü bu nedir bu rubellabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

birde kızlar şoktayım neden diyeceksiniz ben bu yaşıma kadar kan grubumu A+ diye biliordum 0+ miş alla alla ben anlamadım wallaohaoldumsmileohaoldumsmile

Son düzenleme:
arkadaŞlar yarın dr gİdeceĞİm
topİĞe gelemem belkİ
dualarınız eksİk etmeyİn

canım hayırlı haberlerle gel inşallah

arkadaşlar hepinize hayırlı günler

yetercim ellerine sağlık adreslerle bayağı uğraşmışsınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar ben de dün üye oldum siteye listeye beni de eklemenizi istiyorum maaleseff..
eşim azosperm doğal yoldan sperm çıkmıyor 2 kere mikrotese oldu en son ki tesede sperm bulundu 1 ay önce tüp bebek yapıldı fakat tutunma olmadı ben kendim de pcos hastasıyım.ne ararsanız var yani :( son adet tarihim 7 şubat.eşim bi müddet proxed plas kullandı.şimdi de nohut kürü,bal kuruyemiş karışımı ve keçiboynuzu pekmezi içiyor..şuan sadece mucize bekliyoruz....elimi kolumuz bağlı

haoşgeldin arkadaşım Allah en kısa zamanda bebişini nasip etsin

Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .

çok güzel bi sonuç 2 ayda tebrik ederim hangi ilaçları verdi, yazarsan iyi olur canımzemuszemus

kıslar bu arad dun toplama işlemem oldu. bugun iyi gibiyim bogaz acım haricinde oda neden oldu anlamadım tabiii bende doktrum gibi şok oldumm 17 yumoşum olmuş .şükür ALLAHIMA bir değil binlerce rezervim bitti derken bunun olması mucize gibi.

sayı çok iyi canım inşallh hepsi embriyo olur ve kalitelilerin seçilme şansı da yükselir
benim ilk denememde 9 ikincisinde 6 yumurtam olmuştu. sositososito

kızlar rubellanın ne olduğunu öğrendim kızamıkçıkmış ve rubella ıgg pozitif olması bu hastalığa karşı bağışıklığınızın olduğunu gösteririmiş ya daha önce geçirmişiniz yada aşı ile bağışıklık kazanmış oluyomuşuz birde rubella ıgm varmış oda şuan ki kızamıkçık değeri ymiş

fadikcim hakkınızda hayırlısı olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canım. dur bakalım şu ameliyatı bir atlat hayırlısı ile bakalım eşinde stres falan yaptıda o mu etkilediki acaba bu testlerde biri birine uymuyoki anacım insan ne yapacağını şaşırıyo vallaha
sağol canımopuyorumnanaktan
evet canım ah bu testlerÇok üzgünüm çoook

off ya napcaz biz bu spermlere ya sayı yükselse morf bozuluyor canım sıkma canını hatırlarmısın arkadaşım eşinin testi kötü cıkmıştı who ya göre %2 normal cıkmıştı ve o ay hamile kaldı ve eşindede varikosel varmış bunlar allahın işleri

kıslar testler şuan elimde kanda evet değerler biraz düşük idrarda da biraz iltahap var gel gelelim tsh hormonuna 5,18 sonucum referans aralığı ise 0,25-5,00 biraz yüksek gibi geldi
bana sorun olmaz umarım

birde rubella ıgg pozitif nedir iyimi kötümü bu nedir bu rubellabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

birde kızlar şoktayım neden diyeceksiniz ben bu yaşıma kadar kan grubumu A+ diye biliordum 0+ miş alla alla ben anlamadım wallaohaoldumsmileohaoldumsmile
evet canım birtek morfolojimiz güzeldi şimdi o daha kötü....
hayırlısı artık....

canım kan değerlerinin sorun olacağını sanmıyorum....
idrardaki iltahap eğer fazlaysa belki ilaç kullanman gerekebilir...
rubella ıgg pozitif deemk yani sen kızamıkçık hastalığını önceden geçirmişsin....şuan sorun yok demek....
tsh sınırda diyebiliriz canım...
bunun hakkında çok bilgim yok canım dr a sormak lazım...

kan gurubu ilginçmiş canım...
istersen bir ara yine başka yerde ölçtür...
benim bildiğim değişmemesi lazım...

İyiyim canım sağolopuyorumnanaktanevet 7 nisanda...
bu ay adetim gecikti 40günde ancak adet olmuştum...
7 nisana bir aksilik çıkmasın diye,zamanında adet olmak için doğum kotrol hapı alıyorum...buna kendim karar verdim ama dr rada sordum kullanabilirsin dedi...

ne yapım canım ben de bir aksilik çıkmadan şu ameliyatıdı hayırlısıyla atlatmak istiyorum...
orası üniv. hastanesi bayada kalabalık...7 nisana denk getiremesem belkide 2 ay sonraya atarlar....

fadikcim hapla yapılan aşlamalar tüp bebek raporu için geçerli sayılmıyor.Sen bu konuyu iyi araştır. Ben cerrahpaşada 3 aşılama yaptırdım sonra rapor alacağım zaman rapor çıkartamadım hapla yapılmıştı aşılamalar, sonra bende rapor çıkarmadan tüpleri parayla yaptırdım memorialde.Ama rapor çıkarmış olsaydım en azında ilaçların parası daha ucuza gelirdi.Ha şimdi rapor işini gündemime bile almıyorum o başka.:kızgın::kızgın::kızgın:

morfoloji hepimizin önünü bağlıyor canım nayapalım ama rabbim büyüktür hepimizin yüz gülecek sıkma canını

sağol canımopuyorumnanaktan
evet canım ah bu testlerÇok üzgünüm çoook

evet canım birtek morfolojimiz güzeldi şimdi o daha kötü....
hayırlısı artık....

canım kan değerlerinin sorun olacağını sanmıyorum....
idrardaki iltahap eğer fazlaysa belki ilaç kullanman gerekebilir...
rubella ıgg pozitif deemk yani sen kızamıkçık hastalığını önceden geçirmişsin....şuan sorun yok demek....
tsh sınırda diyebiliriz canım...
bunun hakkında çok bilgim yok canım dr a sormak lazım...

kan gurubu ilginçmiş canım...
istersen bir ara yine başka yerde ölçtür...
benim bildiğim değişmemesi lazım...

canım varya bizim morfoloji krugere göre 2. yaptırdığımızda 0 çıkmıştı en son yaptırdığımızda ise who ya göre %75 normal cıkmıştı birinde 68 milyon cıkarken son yaptırdığımızdada 46milyon cıkmıştı düşdükçe yükselmiş baksana morfoloji ama yine yok yine yok bebiş hayırlısı canım

doktorum arayacak beni testleri gönderdik kan grubunuda aradım sordum yanlış yapıştırmışız şablondan diyor normalde A+ görünüyor diyor baksana nelere mal olur ya dikkat edilmez ise

fadikcim hapla yapılan aşlamalar tüp bebek raporu için geçerli sayılmıyor.Sen bu konuyu iyi araştır. Ben cerrahpaşada 3 aşılama yaptırdım sonra rapor alacağım zaman rapor çıkartamadım hapla yapılmıştı aşılamalar, sonra bende rapor çıkarmadan tüpleri parayla yaptırdım memorialde.Ama rapor çıkarmış olsaydım en azında ilaçların parası daha ucuza gelirdi.Ha şimdi rapor işini gündemime bile almıyorum o başka.:kızgın::kızgın::kızgın:
canım sen yaptıralı çok oldumu aşılamaları...
ben artık haplada kabul ediyorler diye biliyorum...
hem üstelik bu hastanedeki aşılamaları yaptıranların amacıda rapor alabilmek...
ama ben yinede hastaneye gittiğimde sorarrım...
ilgilendiğin için sağol canım...

morfoloji hepimizin önünü bağlıyor canım nayapalım ama rabbim büyüktür hepimizin yüz gülecek sıkma canını
sağol canım...hayırlısı artık...

canım varya bizim morfoloji krugere göre 2. yaptırdığımızda 0 çıkmıştı en son yaptırdığımızda ise who ya göre %75 normal cıkmıştı birinde 68 milyon cıkarken son yaptırdığımızdada 46milyon cıkmıştı düşdükçe yükselmiş baksana morfoloji ama yine yok yine yok bebiş hayırlısı canım

doktorum arayacak beni testleri gönderdik kan grubunuda aradım sordum yanlış yapıştırmışız şablondan diyor normalde A+ görünüyor diyor baksana nelere mal olur ya dikkat edilmez ise

hayırlısı canım....

yanlış yapıştırmışlar ha....hey allahım ne günlere kaldık...
neyse canım iyiki arayıp öğrenmişsin...

kızlar bu tsh hormonun sınırda olması etkilermi aceba tedaviyi böle sonuçla karşılaşan varmı aranızda

aymesim sayıya takılma canım 10 tane iyi bence tutunsunlarda sayısı önemli değil inşallah balımdan sonra sizlerle devam edicez halaylara

inşallah canım inşallah

canım değerlerinin çıktığına sevindim eşinin
ama morfolojiyede üzüldüm tabiki ne dir bunlardan çektiğimiz
bende anlamadım her testte ayrı bişey çıkıyo
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
herşey istediğin gibi olsun

Back
X