yeter sızde sadece morfolojımı sorun nedır?
canım sayı
hareket ve mofoloji
HADİ HAYIRLISI zemuszemuszemuszemuszemuszemus
İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HER ŞEY GÜZEL OLACAK :lepi::lepi::lepi:
slm, kizlar nasilsiniz?
yetercim artik sende tedaviye basliyosun hayirli olsun canim bu ay tedavide olan arkadaslarimiz cok insallah hepinizden guzel pozitifler gorecegiz...
eee artik erkek infertilitesinden teskere alma zamani geldi dimi:CüvCüv:
hadi gözün aydın canım...sanırım sen en alttaki üyelerin yorumlarını soruyorsun canım şimdi benim bu yazdığım yazıyı değerlendiriyorsun sağda köşede terazı var onu tıklıyorsun ordan değerlendiriliyor eğer onu soruyorsan bu mesajın üüstünde umarım yardımcı olmuşumdur
bu arada dahiliyeci gitti arkadaşlar tedavimi kesmiyoruz gerek görmedi sadece kan ve demir ialçaları verecek cıkacak tahlile göre cok sevindim sabahtan beri başım ağrıyordu üzüntüden kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım ben de bilmiyorum....arkadaşlar size bişey sorcaktım.benim adetin bugün 6.güne bugün yarın banyo yapcam.ama benim bu göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyo.yani adet olmadan önceki günler daha hassastı biraz geçti tam geçmedi eski haline dönmedi.dokununca hala ağrıyo. ya tam adetim düzeliyo derken hormonlar dengesizmi salgılanıyo ne yapıyo.
bir fikri olan varsa yazsın lütfen ,belki önemsiz bişeydir ama işte ister istemez kafama takılıyo.
canım alıştım artık...fadikcim üzülme canım sen değilmiydin bizlere moral veren rabbim bunda da bir hayır bulmuştur inşallah biran önce öyle yada böyle olucak bebiş
yetercim sorun olmması ne güzel sende bebişini koklucan az kaldı buna inan
tüm tedavideki arkadaşlar rabbim kucaklarınızı hayırlısıyla doldursun inşallah rabbim cümlemizn yardımcısı olsun pek sık giremesemde aklım hep burda
hadi gözün aydın canım...
inşallah herşey yolunda gider....
aymescim tedavin hayırlı olsun :1hug:
aminnnnnnn canım inşallah
ben saatleri sayıyom artık yarın sabah yumoşlar toplanıcak
hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?