arkadaşlar size bişey sorcaktım.benim adetin bugün 6.güne bugün yarın banyo yapcam.ama benim bu göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyo.yani adet olmadan önceki günler daha hassastı biraz geçti tam geçmedi eski haline dönmedi.dokununca hala ağrıyo. Ya tam adetim düzeliyo derken hormonlar dengesizmi salgılanıyo ne yapıyo.
Bir fikri olan varsa yazsın lütfen ,belki önemsiz bişeydir ama işte ister istemez kafama takılıyo.
hoş buldum canım
çok şükür her şey yolunda dedi
tek sorun eşinin sper sayısın azlığı başka bir sorun yok dedi
mart ayındaki adettinde tüp bebk yapıyoruz dedi ilaçlarımı yazdı alında sana uzun protokol yapabilirdik ama hem senlik bir sorun olmamamsından hemde şu çıkacak olan genelge sana vurmasın diye kısa protokol yalım dedi
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
bu sefer her şey güzel olacak
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar hepinize
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aymesim hadi hayırlı olsun kaliteli kaliteli yumoşlar olsun bebeiş olarak göbüşüne geri dönsünler canım.
Yeterim sende başlıyosun hayırlısı ile hadi gözünaydın canım
melony inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Dualarımız seninle
liyadora geçmiş olsun canım umarım ön emli bişi yoktur sağlıcakla bebişerini kucağına alırsın canım
allahım bu bübarek gün yüzü hürmetine dualarımızı kabul eylesin tedavideki arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırsın kimsenin kucağını boş bırakmasınn sağlık huzur mutluluk versin
yetercim çok iyi .............hayırlısıyla tedavinde başlasın inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim merak ettiğim biz 3.denememizi yapcaz, şimdi yeni genelgeye göre(çıkamıcak inşallah)bize de mi en fazla 2 embriyo konulacak .bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
tek derdin anestezi olsun şekerim onlar kolay iş,
ben ameliyatımda aldım genel anestezi,
yumoşlar toplanırken aldım genel anestezi, inan okadar korkulacak bişi değil,
transferim anetezisiz olmuştu zaten, sakin olmaya çalış sende
Rabbim içini ferahlatsın, tedavini vesile kılıp, sağlıkla bebişini göndersin inşallah canım
HİÇ KORKMA:1hug::1hug:
CANIM HER ŞEY GÜZEL OLACAK :lepi::lepi::lepi:
ALLAHIN İZNİ İLE:Saruboceq::Saruboceq:
YUMOŞLARINI BIRAKACAKSIN
SONRAKİ GİTTİĞİNDE ONLAR SENİ BEKLİYOR OOLACAKLA ANNEMİZ NEREDE KALDI
BİZİ ALMAYA NE ZAMAN GELECEK DİYE
İİİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
aymesim hadi hayırlı olsun kaliteli kaliteli yumoşlar olsun bebeiş olarak göbüşüne geri dönsünler canım.
yeterim sende başlıyosun hayırlısı ile hadi gözünaydın canım
melony inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. dualarımız seninle
liyadora geçmiş olsun canım umarım ön emli bişi yoktur sağlıcakla bebişerini kucağına alırsın canım
allahım bu bübarek gün yüzü hürmetine dualarımızı kabul eylesin tedavideki arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırsın kimsenin kucağını boş bırakmasınn sağlık huzur mutluluk versin
canım ya okadar güzel yazmışsınki
annaleri yani benmi Allahım bu söz bile gözlerimi yaşartıyo
inşallah herşey dediğin gibi güzel olur
EVET :Saruboceq::Saruboceq:
ALLAHIN İZNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK :lepi::lepi::lepi:
VEEEEEEEEEE:CüvCüv::CüvCüv:
SEN O MELEKLERİN ANNELERİ OLACAKSIN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNNNNNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ
SONRA BURDAN SEVİÇTEN AĞLAYACAĞIZ olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
HEP BERABER:1hug::1hug:
inşallah canım inşallah hepimiz için sevinç gözyaşları dökcez burda
sende güzel haberlerle gelmişsin canım hadi bakalım allah hayırlı etsin tedavini inşallah sonunda yüzün gülmcek meleklerine kavuşcaksın canım
kızlarrrrrrrr
bİr Şey soracaĞım
ana sayfan sonra kulanıcı panalİne gİrdİĞİnde orada bazı yorumlar var
bu yorumlar neredn yazılıyor
sanırım sen en alttaki üyelerin yorumlarını soruyorsun canım şimdi benim bu yazdığım yazıyı değerlendiriyorsun sağda köşede terazı var onu tıklıyorsun ordan değerlendiriliyor eğer onu soruyorsan bu mesajın üüstünde umarım yardımcı olmuşumdur
bu arada dahiliyeci gitti arkadaşlar tedavimi kesmiyoruz gerek görmedi sadece kan ve demir ialçaları verecek cıkacak tahlile göre cok sevindim sabahtan beri başım ağrıyordu üzüntüden kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
HADİ HAYIRLISI zemuszemuszemuszemuszemuszemus
İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HER ŞEY GÜZEL OLACAK :lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?