Bu yasa tup bebek yapıp sonrada erken doğum yapıp ikizlerini hastanede yitiren bir cift olayıdan sonra gundeme gelmişti cok iyi hatırlıyorum. Doktorların cogu bu yasanın sacma oldugunu herkese uygulanamayacağını soylemislerdi. Özellikle 30 yaş ustu olup gebelik şansı azalan ciftlerde en az 3 embriyo konulmasının uygun olacağını soylemislerdi üstelik yaşla beraber transfer edilecek embriyo sayısının artmasının uygun oldugun soylemişlerdi demekki hukumet bildigini okumus. Aymesin hayırlısı olsun bu sitede nisasum vardı onunda erken menepoz probleminden dolayı tek yumurtası olmustu tup tedavisinde sadece tek embryo transfer, yapmışlardı maşallah hamile kaldı ve kızını dogurdu topac gibi tatlı bir kız allah sanada nasip eder canım sıkma canını.
kızlar ne derler vardır ya bi söz cemaat ne derse desin imam bildiğini okur buda öyle oldu bu yasayı çıkaranlarında içinde olsaydı bi çocuksuz tüp bebeklere işi kalan biri anlardı çıkmazdı ama tok açın halinden anlamıyo işte her zamanki gibi ... Allahtan ümit kesilmez kızlar
nasipte varsa gelir şamdan yemenden
nasipte yoksa ne gelir elden...
Nasipte varsa elbet nasip edecek rabbim hepinize bide bu bakanlığın yaptığına stres yapıp üzülmeyin nolur inşallah herşey yolunda giderde bi taneylede nasip eder rabbim isterse
hepinize hayırlı geceler...
kızlar ne derler vardır ya bi söz cemaat ne derse desin imam bildiğini okur buda öyle oldu bu yasayı çıkaranlarında içinde olsaydı bi çocuksuz tüp bebeklere işi kalan biri anlardı çıkmazdı ama tok açın halinden anlamıyo işte her zamanki gibi ... Allahtan ümit kesilmez kızlar
nasipte varsa gelir şamdan yemenden
nasipte yoksa ne gelir elden...
Nasipte varsa elbet nasip edecek rabbim hepinize bide bu bakanlığın yaptığına stres yapıp üzülmeyin nolur inşallah herşey yolunda giderde bi taneylede nasip eder rabbim isterse
hepinize hayırlı geceler...
canını sıkma herşey olucağına varıyor bizim stres yapmamamız lazım rabbim verirse o birtanesinden de verir ne olur tedavide olan arkadaşlar stres yapmayalım az olan şansımızı dahada azaltmayalım
günaydın canlar bana mesaj yazan arkadaşlarım tek tek alıntı yapamadım çok sağolun hepiniz. Beni düşündüğünüzü biliyorum çok üzüldüm gerçekten bu olay beni mahvetti ama toparlanmalıyım zaten az olan şansımı daha aza indirmemeliyim allahın izniyle inşallah o tek embriyom benimle yola devam etmeyi başarır tek duam şimdi bu yönde transfer günümede az kaldı zaten perşembe sabah saat için arıycaklarmış allah hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah yapılacakta başka bişey yok.
Ama dün maillerimi attım tabiki peşini bırakmadım en azından benden sonraki arkadaşlarım için onların belki yüzü güler inşallah başarılı olabilmişizdir.
günaydın canlar....bende mail attım inş bir sonuç alırız bizden yana...aymesim canım rahat ol melegin bırakmıcak seni ben inanıyorum tatlım
günaydın canlar bana mesaj yazan arkadaşlarım tek tek alıntı yapamadım çok sağolun hepiniz. Beni düşündüğünüzü biliyorum çok üzüldüm gerçekten bu olay beni mahvetti ama toparlanmalıyım zaten az olan şansımı daha aza indirmemeliyim Allahın izniyle inşallah o tek embriyom benimle yola devam etmeyi başarır tek duam şimdi bu yönde transfer günümede az kaldı zaten perşembe sabah saat için arıycaklarmış Allah hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah yapılacakta başka bişey yok.
Ama dün maillerimi attım tabiki peşini bırakmadım en azından benden sonraki arkadaşlarım için onların belki yüzü güler inşallah başarılı olabilmişizdir.
fadikçimm bu arada ben adet oldum dun yarın iğnelere başlıyoruz yarın inşallah rabbimin izniyle olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?