- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
canlarım beni hatırlarsınız belki tedavide 4, denemede hamile kalmıştım. şu an kızım 10 aylık ve biz normal yoldan kalmam diye dogumdan sonra korunmadık ve korunmadıgımızın ilk ayında hamile kaldım şu an 10 aylık bir bebgim var ve yine hamileyim 1,5 aylık çok şaşkının ama doguracagım allah nasip ederse.arkadaişlar demekki hiç strese girmiycek ve düşünmüycekmişiz gebeliği öyle olunca kendiliğinden oluveriyor size bir umut ışıgı yakmak istedim.
şimdi brüksel tüp bebk merkezini aradım.
resmi gazetde çıktıktan bir gün sonra yürürlüğe giriyormuş.
ve dolayısıyla girmiş oluyor yani yasa..
tek embriyo..
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
bize de yaptılar ya bunu..
Allah da onları bildiği gibi yapsın..
sandıkta sorarız elbet..
canim banada ayniseyi soyledi bruksel
aymescigim sen uzulme
biz gerekeni yapacagiz sen sakin olmaya calis
ah canım elimde olsa
ben kendi şanssızlığıma yanıyorum
inşallah tek embriyoyla hamiş kalırım
ama şansım çok az dimi:çok üzgünüm:
canım niye böyle düşünüp üzüyosun ki kendinisakın kendini yalnız hissetme.bizler tanımasakta senin destekçileriniz.elimizden geldiğince sana moral oluyoruz..yapma gözünü sevdiğim.sen elinden geleni yapıyosun,takdir allahtan.değil 1 tane 10tane koyulsa bile tutmazsa tutmaz.canım tamam üzülmeyecek bişey değil ama kendini strese sokma.ha üzülmek işe yarıyosa söyle bize hep beraber üzülelim.lütfen biraz toparlan ,kendine gel.biraz tesbihat çek kuran oku.biran önce kurtul şu stresten.bunları yalnızca seni düşündüğüm için yazıyorum.
lütfen böyle düşünüyorum diye bana kızma olurmu.inanki tek derdim senin allahın izniyle hamileliğe kavuşmandır.kırıcı olmuşsam affola.
aymescim rabbim nasip ederse 1 emriyoylada olur işallah.sıkma canını.ama bu yapılan çok adilsizlik.onca sene bekle bebek sahibi olmak için yeni yeni şeyler çıksın.iki tane embriyoyla çok çok ikiz olur ve bunun kimseye zararı yok.fazlasını istemiyoruzki.ikizlere hamile kalan bir bayanda gidip bebeğimin bi tanesini aldırayım demez.çok saçma bir yasa.
kızlar aymesin mesajını okudum şimdi..
Ve acayip sinir oldum yaaa..
Ya olamaz ya böyle bişey..
Daha yeni çıktı resmi gazetede..
Ne çabuk yasalaştı..
Bir ek süre oluyor diye biliyorum benn..
Ama şu açıdan benim içim rahat..
Türkiyenin bütün milletvekillerine ,başbakan,cumhurbaşkanlığı,bütün gazeteler,tv programları,köşe yazarları hepsine gönderdim..
Ama çoğu kişinin göndermediğini düşünüyorum yetercim bende..
Millet sadece bakıp geçiyor..
Nasılsa birileri gönderir diye düşünüyorlar..
Ben geçen hafta akp kadın koları başkanlığını da aradım.
Kadınların hiçbişeyden haberleri yokkk..
Bizi ilk arayan sizsiniz dediler..şok oldum kaldım yanii.
öyle sadece ekrana bakmakla olmazz..
aymescim rabbim nasip ederse 1 emriyoylada olur işallah.sıkma canını.ama bu yapılan çok adilsizlik.onca sene bekle bebek sahibi olmak için yeni yeni şeyler çıksın.iki tane embriyoyla çok çok ikiz olur ve bunun kimseye zararı yok.fazlasını istemiyoruzki.ikizlere hamile kalan bir bayanda gidip bebeğimin bi tanesini aldırayım demez.çok saçma bir yasa.
slm kızlar.........
aymescim üzülme nerden biliyosun sen tek embriyoyla şansının düşük olduğunu rabbim büyük kendini strese sokma biliyosun moral çok önemli sen pozitif ol sadece bebeğini düşün bir şeyi canı gönülden çok istersen gerçekleşir...........
ya kızlar sadece bendemi yoksa sizdedemi altta topikte olanlar görünmüyor.....bütün topiklerde hep böyleydi dikkatimi çekti onudamı kaldırdılar
arkadaslar oncelikle kadinlar gununuzu kutluyorum her ne kadar son zamanlarda can skici seyler olsada bugun bizim gunumuz ve hepimizin gunu kutlu olsun....
Aymescim canim cok uzuldum aslinda tedaviye yasadan once baslayanlara hak tanimalari lazim ama ne yapacan bundada vardir bi hayir demeliyiz, uzulme isyanda etme canim tututanacak olan bi taede tutunur, sen icini ferah tut hem bakarsin o tek embriyo tek yumurta ikizi oluverirolumunekankayizsmile
bu yasa benimde canimi skti benimde sona sakladigim umudum turkiyeydi acaba bizedemi ayni sekilde uygulanacakki? Sonucta yurt disindan geliyoruz ve ozelde yaptiriyoruz devletin buna bisey demeye hakki yokki!!!!! Burda bile ben doktoruma bi kere teklif ettim, daha fazla istiyorum diye 1500 euroyu pesin yatir transferini yapalim dedi....
Benimde simdi hep iki iki transfer ediliyodu ne oluyoki hala tutunan yok!!!
bu yasa ne çabuk girdi yürülüğe başka şeylerle uğraşacakları yere bizim çocuğumuzun olma şansınıda yok ediyorlar gitisnler sokakta aç yatan insanlara sahip çıksınlar onlara kanun çıkarsınlar hepsini nefretle kınıyorum nalet olsun böyle kanunu çıkaranlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?