Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar, dün işlerim yoğundu sizlere yazamadım,dünya kadınlar gününüz ge de olsa kutlu olsun.Ama dünya kadınlar gününde canımı sıkan haberler aldık.Şu an hakikaten canım çok sıkkın ıkiz bebek nasıl oluyorda çok fazla kabul ediliyor anlamadım.Ha benim 3. denemem olacak ama üçüz bebek çok olmazki ama bi tane bile olması için şansımı artırır dı.Canım sıkkın, sinirliyim şu an biraz sakinleşmeye ihtiyacım var.Yarın telefonla ben de arıcam.
Özlem çok şanslısın, umarım bebişlerin seninledir.Aymesim canını sıkma inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak

kızlar bana 585 10 50 den sonra 585 14 50 sonrada 585 14 68 le biten numarayı aramamı söylediler en sonda 585 15 46 o da düşmüyor

bana da en son 585 14 67 ve ya 68 i arayın,leven t bey veya ferit beyle görüşün dediler ama açan yokk..
çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını aradım.onlar da bakıyorlar.ama ordaki de doğru dürüst aktaramadı beni yaa..ya bunların hepsi beceriksizz..
0 312 296 60 00

kızlar ben çıkıyorum. toplantım var okulda.akşma geç biter.
siz devam edin.yarın boş günüm benim.bol bol araşırız.yarın görüşürüz tekrar.
yanıt alabildiğiniz numaraları yazın buraya.
konuştuklarınıza da söyleyin.ben öyle diyorum.bu yasanın değişmesi lazım.mağdur olduk biz.gerekirse sokaklara çıkıp protesto etmeyi de biliriz ama işi tatlılıkla çözmek isteriz.o sokağa çıkanların yanında en haklı sebep bizimkisi.ne maaş,ne kadro,ne iktidarla muhalefetle işimiz var.bizim tek derdimiz anne olmak.
diyin arkadaşlar bunları.

kızlar müge anlıya mail atıyorum bence sizlerde atın programda konuşur yada birilerine ulaşmamıza yardımcı olur.ulaşamadığımızı kimsenin ilgilenmediğini falan yazalım
bide vatan gazetesi yazarı ayşe aydın var oda tüp bebek yaptırdı ikizleti var ona yazalım bide

kızlar şimdi bimere tekrar mail attım ama bu sefer yazarken ne hissediyorsam onu yazdım gözlerim doldu bogazım kilitlendi.Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim bizler elimizden geleni yapıyoruz inş emeklerimiz boşa çıkmaz

canım müge anlıya ben attıyorum henüz dönmediler

Arkadaşlar aşağıda Tüp Bebek Yönetmeliğini hazırlayan Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tüm telefon ve faks numaralarını bulabilirsiniz. Telefon yağmuruna tutalım derim ben...

Doç.Dr.Öner ODABAŞ Genel Müdür V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Nevin TÜRKCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851450-51
Neslihan ALATAŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851452-53
Uzm.Dr. Alaaddin DİLSİZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Serpil ERMAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851459-60
Ertuğrul CANDAN Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Dudu ATEŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851464-65
Hüseyin BÜYÜKKAYIKCI Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Hüsniye FİLİZCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851468-69
Ömer GÜZEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851470
Gültekin BAYRAKTAR Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851471
Nuriye DOĞAN Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851472
Mustafa DAMAT Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851473
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851474
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851475
Dr.İnci YILMAZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Oya KESKİN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851528-29
Dt.Ahmet Nuh BÜYÜKAKPINAR Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Selma AKYOL Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851532-33
DR. Sencer TEPE Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851534
Uzm.Dr.Bilal AYTAÇ Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5351535
Fehime ZÜLFİKAR Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851540
Dr.Bülent ÇANAKCI Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851541
Dt.A.Enis GÜNEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851542
Fuat YILMAZER Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851543
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851565
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851566
Ali KAVAK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567
Leyla ÇELİK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567

selam kızlar..

burdan tıklayın kızlar..
burda da sağlık bakanıyla olan röportaj var..
beni o adamın cevapları çileden çıkardı..
yorum yazdım.. sizlerde yazın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ellerini neye atsalar kurutuyorlar..
uğraşıcak memleket meseleleri bitti de bizim iş kaldı bi..

canım yya bu linki kopyalayamadım diğer topiklere

şimdi okudum canım insanın deli olmaması
çileden çıkmaması mümkün değil
ya ikiz gebelik te niye insanlar çocuklarını öldürsünkü bunu kimse istemezki
biz onu çoğul gebelik olarak görmüyoruzki niye bizim fikirlerimiz önemli değil
bunların derdi ne anlamadım yurtdışına çıkıcak güç var sanki bizde
of allahım offffmafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım transfein ne zamndı senin
beyinim çorbaya döndü valla

haymatlos
Nilüfer

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Satınalma
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Dec 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar az önce Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Müdürlüğü'nden bir yetkili ile görüştüm. Durumumuzu etraflıca anlattım, endişelerimizi sıkıntılarımızı söyledim. Yürürlükteki yasanın değiştirilmesi için müdürlükleri bünyesinde hiçbir şey yapılamayacağını ancak ileride hukuki girişimde bulunanlar çıkarsa -ve benim de bahsettiğim hatalar yönetmelikte varsa(!)- ek maddelerle yeni düzenlemeler yapılabileceğinden bahsetti.

Bugün sağlık bakanı Recep Akdağ'ın bu konuda bir basın toplantısı olacakmış. Kendilerine bu konuda çok tepki geldiği için böyle bir açıklama yapma gereği duymuşlar.

Durmayın kızlar bastırmaya devam. Ben bugün Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Derneği'ne başvurdum. Şimdi Tabibler Odasına ve Türk Jinekoloji Derneği'ne başvuracağım. Sizler de tepkinizi mutlaka iletin, sesimiz yükselince geri adım atacaklar. Bu açık şekilde anlaşılıyor

ya bir de cins cins cevaplar vermiş ya insanı deli ediyor..
vay halimize diyoruz her zamanki gibi..
sende üzme kendini artık napalım..
yarından sonra sıkı sıkı inatla tutunsun inş bebeğin.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…