Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ayşeninikizler sitesinde yeni yasayla ilgili oylamayı gördünüzmü %64 olumsuz demiş

inşallah canım ya inşallah bunlar varya bende stersten başka hiç bişey yapmadılar gerdilerde gerdiler gelde rahat ol kolaysa senin opun ne zaman canım

perşembe günü canım stresten bende düşünemedimki hiç onu o siteyede yazdım bakalım modetör onayından geçicekmi duyduğum her yere yazıp çiziyorum

canım üzme artık kendini yaa olan oldu
inşş beben sana sımsıkı tutnurda her şey güzel olur
iinşşşşşşşşşşşşşş

yetercim sen yeni gördün anket sonucunu dün gece olumlu oranı çok daha yüksekti..
tekrar tekrar oy veriyorum bende..
inş çabalar bi yerde işe yarar..

aymesim elinden geldiğince rahat ol nolur..
sana diyorum da bende aynıyım dediğimi tam uygulayamıyorum..
opu ne zaman belli değil şimdilik..
yarın yine gidicem..

aynen canım ya rahat olmak istiyorum
ama olamıyorumki fıtık oldum resmen
inşallah herşey çok güzel olur inşallah

ben artık bu konuyu bi kaç haftalığına kapatsam iyi olur kıslar
kasıklarıma ağrılar girmeye başladı inanınki iyice kötü oldum
benim toparlanıp bebişme odaklanmam lazım
bana nolur çok ama çok dua edin
bütün engellere rağmen bebişim beni bırakmasın:çok üzgünüm:

kızlar beni şimdi 0 312 585 1450 numaralı telefondan aradılar.sonra da hemen Sağlık bakanlığı tedavi hizmetleri genel müdür yardımcısı dr.ali edizere bağladılar.şok oldum kaldım yaa..yeni gelmişim eve zaten.
sonra ali beyle konuştum.bir tek sizin telefonunuz vardı.sizi aradık dedi ali bey.tek embriyo olayına kesinlikle karşı olduğumuzu,bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızı,anne olmanın en doğal hakkımız olduğunu,devletin ne maddi ne de manevi olarak bize yardımcı olmadığını,tüp bebk masraflarını üstlenmediği gibi embriyo sayısına da sınrlama getirdiğini,bunun çok büyük bir haksızlık olduğundan bahsettim.o da bu genelgenin 1 gecede değil,6 ayda çıkarıldığını,kurulun birçok profesörden oluştuğunu,genelge oluşturulurken birçok kıstasa göre değerlendirme yapıldığını,amacın çoğul gebelikleri önlemek olduğunu söyledi.ben de siz çoğul gebelikleri önlemeye çalışıyorsunuz ama böyle olunca da biz gebe kalamıyoruz.bir taarftan yaparken,bir taraftan bozuyorsunuz.kurulunuz tek embriyo ile gebe kalma olasılığını %40,iki emb.ile gebe kalma olasılığını %45 olarak açıklamış.biz buna inanmıyoruz.tek emb.ile olasılık %25 iken,iki emb.ile %40a çıkar ancak.beni bu konularda bilgisiz sanmayın,kaç senedir bu işin içindeyim,daha öncede tüp bebek denemesi yaptırdım,o yüzden herşeyini biliyorum dedim.1 haftadır mail atmadığımız,aramadığımız kimse kalmadı.ama sesimizi duyuramadık bir türlü.genelge yine de çıktı.artık hakkımızı hukuki yollarda aramaya çalışmalıyız belki de..ya da sokaklara dökülmeliyiz.sonuçta bizim derdimiz ne kadro,ne maaş,ne de muhalefet oyunları.bizim tek derdimiz anne olmak ve siz bunu bizim elimizden almaya çalışıyorsunuz dedim.
sonra adamla tutuştuk mu kavgaya...alsanaalsanasmile
bana ,siz mutlak,kesinkes değişmez cümleler kuruyorsunuz,çok katısınız.sonuçta bu genelgeyi çıkaran da devlet dedi.
ben de bu sert tavrım,sizin şahsınıza yönelik değil kesinlikle,bu yönetmeliği çıkaranlara..1 haftadır sesimizi duyuramadık bir türlü ve yine de genelge çıktı.nasıl olmamı bekliyorsunuz.yeniden tüp bebek yaptırmayı planlarken,şimdi bütün planlarım suya düştü bu genelge sayesinde,tabiiki kızgın ve sinirliyim.
düzeltilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız dedim.genelgeler mutlaka değiştirilmez diye bişey yok tabii dedi.değiştirilir ama hemen olmaz,uzun bir süre daha geçer.çeşitli dökümanlar sunulur neden değiştirilmesi gerektiği ile ilgili.ondan sonra gerekli görülürse yapılır düzeltme.ayrıca dedim.bayanların yumurta rezervleriyle ilgili hiçbir soruna yer verilmemiş bu yasada.yanlışlar var yaniii..erken menopoza girmiş ama genç bir bayana tek embriyo konması ne kadar mantıklı acaba dedim.haklısınız bak bu konuda dedi(hayrettttttt ettim).çeşitli düzenlemeler yapılabilir dedi.görüşmek için beni ankaraya davet etti biliyormusunuz kızlar?önümüzdeki hafta müsaitim,gelin görüşelim dedi.
bunu diğer sitedeki sibel hanıma iletmem lazım ama ulaşamıyorum.

ağzına sağlık papatyacıma.s.

sesimiiz duyan olucak olmasına ama bu yasanın yeniden düzenlenmesi baya zaman alır gibi

papatyacım ağzına sağlık canım..
iyi demişsin ama epey zaman geçicek ve bir sürü boşluk varken çıkardılar ya bunu ne diyelim artık..
bütün hayallerimiz umutlarımız orda oturup karar vermiş bi kaç kişinin dilinin ucunda yazıklar olsun..
olumsuzluklarla ilgili de herhangi birşey yok tek tek tek..
hepsi hayatta tek kalsınlar inş..

bu işin sonu nereye varır
insanlarda kendilerini yönetenlere güven bir nebze bile kalmayacak.
empati kurmaktan acizler diyorum.

Papatyam ağzına sağlık. Bunların bilim kurullarına inanmıyorum. Acaba kurulda kac kadındoğumcu vardı kacı erkek kacı kadındı merak ediyorum. Seni tebrik ediyorum iyi vermişsin ağızlarının payını bizi salak sanıyorlar galiba

canım müge anlıya ben attıyorum henüz dönmediler

benim aklıma bide esra ceyhan geldi onada atmaya çalışalım.
ama kızlar sayımız çok az bişeyler yapıp kalabalıklaşmalıyız.böyle olmıcak bu.ne yapabiliriz bilmiyorum ama daha kalabalık olmalıyız gibi geliyo bana

günaydın kızlarr hayırlı günler diliyorum herkeze,papatyacım ellerine dillerine sağlık tatlım. güzel demişsin bende bu gün kızlar yeterin dün vermiş oldugu yasanın çıkmasın izin veren heyeti arıcam bakalım ondan bir sonuç alabilecekmiyiz.bu arada kızlar ben de kendi çapımda bişeyler yapıyorum dün akşam şirketler yemekli toplantısı vardı orda vali beyle görüştüm.bakalım elimden geleni yapıcam dedi tekrar görüşcez inş emeklerimiz boşa çıkmaz

kızlar yasadan vaz geçsinler demiyoruz ama esnetmeleri lazım öyle değil mii?Biz bu yolda inanıyorum karşılığını alcaz emeklerimizin.saatte geçmez bu gün 9:30 da başlıcam aramalara yine

kızlar gunaydın bugun doktoro gidiyorum ilk iğneme başlıycam sanırım

papatyacım ağzına sağlık çok gusel konuşmuşun bende dun 184 nolu telden sağlık bakanlığını aradım güzel ce anlatmaya çalışştım ama dava açın dediler2. de 2 embriyo hakkınız var dediler ya salaklar bunlar 2. ye maddi durumum olacak mı acaba birazda tartıştık tabii

aymesim yeter artık dağıt kafanı bebişine odaklan canım şuan için durum bu ve değiştiremeyiz kısa sürede içinde bulunduğumuz durumu kendine edersin yapma canım tedavine odaklan

melony tatlım rabbim yardımcın olsun inş...azra2 şeker hayırlısı olsa iyi olurdu ama olmadıysada vardır bir sebebi üzülme olmaz mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…