Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadikçim çok sağol.şimdi birde tek embriyo verecekler nasıl olur bilmiyorum.arkadaşa iki embriyo verdiler bir tanesi tuttu.çok zormuş bu işler.doktor rahat olun stresten uzak durun dedi.inşallah başarabiliriz.hayırlı cumalar arkadaşlar

2159.jpg

hayırlı cumalar şekerler

hayırlı cumalar kıslarrr umarım bu guzel gunde ettiğimiz tüm dualarımız kabul olur RABBİM kucaklarımızı doldurur

ozlemcım transferın olmus sımdı okudum canım..
yakın zamnda bıze guzel haber vercen ınsallah:emir_bebek::Saruboceq:

aymesım sabah kalktım ılk aklıma sen geldın.
tum herseye ınat bebgıın tutanacak...
ben ınanıyorum..suan senınle mınıgın vede hep senla kalcak.:Saruboceq:

melony ılaclara baslamısn hadı hayırlııs..:Saruboceq:

caneylom.benımde en cok korktugum sey:1ninca:
allah yardımcınız olsun.benım teyze kızının cocuguda sureklı aglıyordu..
vede sebepsız yere..
6 aylık olana kadar da hep agladı...
cok zor bır an once uyku duzenıının baslar kızın:ecrin_bebek:
umarım en yakın zamndada olur..:Saruboceq:
fadıgın bana attıgı anketı sureklı oyluyormkaydirigubbakcemile3
inşallah canım yaaaa inşallah 6 gun sonra guzel haberle gelriim sizlere mart ayı açılışını yaparım
özlem ve aymes transferiniz olmuş hayırlısı olsun inşallah bebileriniz sıkı sıkı tutunurlar
melony seninde tedavin hayırlı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırısnız
aminnn inşallah tutunurlarr sımsıkı
afiyet olsun canım nezaketin için teşekkürler.ee ne olsa bizde ikram geri çevrilmez demi.
nasıl oldun canım inş herşey yolundadır.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
çok iyiyim şükürler olsun. kendimde bir değişiklik aramıyorum belirti aramıyorum yokta zaten. sadece sabırla bekliyorum 6. gunum bugun 6 gun nasıl geçti anlamadım. ve diğer 6 gun içinde sabırsızım kalbim atıyo umarım sonucum da guzel olur
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden tansiyon hastası annem yükselmiş yine
ama iyi ş,idi düzeldi
çok çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin

offf yaa kızlar moralim cok bozuk neden bilmiyorum stres yapmamam lazım derken iyice stres yaptım kendime ne olcak bizim bu halimiz ben anlamadım gittii:sinifsinif::sinifsinif:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım tedavini verdiği bir sıkıntı bu sonucun kötü olmasından korkuyoruz. peki şöle yapsak sonucu ne olursa olsun sonunda hamile kaldıgını düşünsen ve sonucu alana kadar kendine öle davransan nasıl olsa ALLAHIn dediğini, değiştiremeyiz. sadece mutlu oluruz bölece
Tedavİ gÖren ve gÖrecek arkadaŞlar allah yar ve yardımcımız olsun hepİnİze sevgİler.
aminnn sanada canım . RAABİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
hayırlı cumalar kızlar

bebek nasıldı dun gece cnm :)

kısllarr bugun tulınımın yumoşları toplandı.inşallah guzel guzel buyur yumoşları
bu arada dedeside vefat etmiş başı sağolsun arkadasımzıın. mekanı cennet olsun

özlem82do hayırlı olsun canım güzel haberler al inş.rabbim hepimize yardım etsin.yumurta toplama işleminde narkoz mu verdiler nasıl geçti senin.

özlemcim saol canım rabbim senin de gönul muradını versin işte bazen böle takıyorum kafama evet tam ığınmak lazım rabbimize allahın dediği oluyor

tülincim canım geçmiş olsun hadi hayırlısı bakalım rabbim seninde kucağını boş bırakmasın

flaş tvde de az önce bi doktor çıkmıştı.yeni yasayla ilgili konuşuyordu.özel merkez olduğu için onlar 2 embriyo koyacaklarmış.son anlarında açtım.

Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum

canım çok çok çok ama çok sevindim bak ilaçlar için beklediğin zamanının mukafatını verdi RABBİM.
demek mart ayı açılışınıyapmak sana kısmet oldu. inşallah sağlıcakla kucağıan alırsın cnm

Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yabanım gercekten bır mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
cok sevındım bu ay hep guzel haberler alıyoruz..
ınsallah balkafayla devamı gelcek bu haberlerın..
sımdı tedavıde olan arkadslarımızdan alcaz o mujdelı haberlerı

SERBEST T3 4,32 pg/mL 2.02 - 4.43
FT4 1,02 ng/dL 0.93 - 1.71
TSH 2,99 µIU/mL 0.27 - 4.5
BETA HCG (ECLIA) 39,97 mIU/mL 1 HAFTA
2 HAFTA
3 HAFTA
4 HAFTA
8 HAFTA
ERKEK

PROLAKTıN 18,79 ng/mL 3.8 - 23

sonuç bu ama korkuyorum değerleri bilmediğim için.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yabanım gercekten bır mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
cok sevındım bu ay hep guzel haberler alıyoruz..
ınsallah balkafayla devamı gelcek bu haberlerın..
sımdı tedavıde olan arkadslarımızdan alcaz o mujdelı haberlerı

bilmiyorum şu an titriyorum.ya yanlışsa sonuç

yabanım kac gun gectıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sana cok ılgınc bırsey anlatayım annem netten orgu modellerıne bakayım dedi.
bende kk gırdım ve hep senın bebk patıklerını gordum..annemde begendı.
ıcımden ay ınsallah bebişi olurda orduklerını gıydırır nede guzel ormus hepsını dedım..
annemde bu soyledıgımı duyup ınsaallah allah herkese versın dıyeek benı onaylamıstı:kedi::kedi::kedi:

Back
X