Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım yaaaa inşallah 6 gun sonra guzel haberle gelriim sizlere mart ayı açılışını yaparımozlemcım transferın olmus sımdı okudum canım..
yakın zamnda bıze guzel haber vercen ınsallah:Saruboceq:
aymesım sabah kalktım ılk aklıma sen geldın.
tum herseye ınat bebgıın tutanacak...
ben ınanıyorum..suan senınle mınıgın vede hep senla kalcak.:Saruboceq:
melony ılaclara baslamısn hadı hayırlııs..:Saruboceq:
caneylom.benımde en cok korktugum sey:1ninca:
allah yardımcınız olsun.benım teyze kızının cocuguda sureklı aglıyordu..
vede sebepsız yere..
6 aylık olana kadar da hep agladı...
cok zor bır an once uyku duzenıının baslar kızın:ecrin_bebek:
umarım en yakın zamndada olur..:Saruboceq:
fadıgın bana attıgı anketı sureklı oyluyormkaydirigubbakcemile3
aminnn inşallah tutunurlarr sımsıkıözlem ve aymes transferiniz olmuş hayırlısı olsun inşallah bebileriniz sıkı sıkı tutunurlar
melony seninde tedavin hayırlı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırısnız
çok iyiyim şükürler olsun. kendimde bir değişiklik aramıyorum belirti aramıyorum yokta zaten. sadece sabırla bekliyorum 6. gunum bugun 6 gun nasıl geçti anlamadım. ve diğer 6 gun içinde sabırsızım kalbim atıyo umarım sonucum da guzel olurafiyet olsun canım nezaketin için teşekkürler.ee ne olsa bizde ikram geri çevrilmez demi.
nasıl oldun canım inş herşey yolundadır.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
çok çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versinsağolun kızlar allah razı olsun hepinizden tansiyon hastası annem yükselmiş yine
ama iyi ş,idi düzeldi
canım tedavini verdiği bir sıkıntı bu sonucun kötü olmasından korkuyoruz. peki şöle yapsak sonucu ne olursa olsun sonunda hamile kaldıgını düşünsen ve sonucu alana kadar kendine öle davransan nasıl olsa ALLAHIn dediğini, değiştiremeyiz. sadece mutlu oluruz böleceofff yaa kızlar moralim cok bozuk neden bilmiyorum stres yapmamam lazım derken iyice stres yaptım kendime ne olcak bizim bu halimiz ben anlamadım gittii:sinifsinif::sinifsinif:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aminnn sanada canım . RAABİM kimsenin kucağını boş bırakmasınTedavİ gÖren ve gÖrecek arkadaŞlar allah yar ve yardımcımız olsun hepİnİze sevgİler.
hayırlı cumalar kızlar
Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
Kızlar gebelİk testİ yaptırdım sonuÇ 39,87 Şoktayım elİm ayaĞım tİtrİyor aĞlayarak yazıyorum
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yabanım gercekten bır mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
cok sevındım bu ay hep guzel haberler alıyoruz..
ınsallah balkafayla devamı gelcek bu haberlerın..
sımdı tedavıde olan arkadslarımızdan alcaz o mujdelı haberlerı
Hamilemiyimki