Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabanım kac gun gectıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sana cok ılgınc bırsey anlatayım annem netten orgu modellerıne bakayım dedi.
bende kk gırdım ve hep senın bebk patıklerını gordum..annemde begendı.
ıcımden ay ınsallah bebişi olurda orduklerını gıydırır nede guzel ormus hepsını dedım..
annemde bu soyledıgımı duyup ınsaallah allah herkese versın dıyeek benı onaylamıstı:kedi::kedi::kedi:

canım çarşamba gunu annem gitti izmire bende sabah açtım yabagulunun patiklerini gösterdim annneme . vee aynı kaderi paylaştıgımızı söledim annem inşallah ALLAH GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN DEDİ. DEMEK O ZAMANALR HEPİMİZİN İÇİNE DOGMUŞ

canım tebrik ederim yabanım sonunda sende mucizene kavuşuyosun bak allahım tamamına erdirsin

deliii hamilesin tabiikide ALLAHIN İZNİYLEEE
trodıdınde normale dönmüş zaten
şükür RABBİME
kaç gun geçtiki adetin. haftaya kesesini bilem görürüsün bebişinin

ne biliyim yaaaaaa allahın nasip etti.işallah sonucumda doğrudur.rabbim hepinize yaşatsın işallah.

canım çarşamba gunu annem gitti izmire bende sabah açtım yabagulunun patiklerini gösterdim annneme . vee aynı kaderi paylaştıgımızı söledim annem inşallah ALLAH GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN DEDİ. DEMEK O ZAMANALR HEPİMİZİN İÇİNE DOGMUŞ

allah razı olsun işallah giydirebilirim..

yabanım senin haberini görünce şaşkınlıktan bi merhaba diyemedim

tüm arkadaşlara hayırlı cumalar
mart açılışını yabanım yaptı inşallah çok bereketli olacak bu ay
durmayın kızlar çalışın bol bolŞenizŞenizŞenizŞeniz

hayırlı cumalar................

yabanım ben sonuçlardan anlamam ama arkadaşlar hamilesin diyo inşallah öyledir canım benim............inşallah kavuşmussundur bebeğine nasıl sevindim anlatamam eşine söyledinmi bilhassada kaynanangile.........ay nasıl sevindim senin adına anlatamam bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhh.........

kızlar Show tv deki haber çok berbattı kimsenin bizi düşündüğü yok. Sabah gazetesindeki haber de kötüydü.Bunlar tek embriyoyu iyi bişeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar.

hayırlı cumalar................

yabanım ben sonuçlardan anlamam ama arkadaşlar hamilesin diyo inşallah öyledir canım benim............inşallah kavuşmussundur bebeğine nasıl sevindim anlatamam eşine söyledinmi bilhassada kaynanangile.........ay nasıl sevindim senin adına anlatamam bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhh.........

allah razı olsun.eşime söyledim cumaya gitmişti telf.gayet sakindi doktora göster belki yanlıştır filan dedi.garibim oda inanamadı tabi.kaynanamgile söylemedim doktora göstereyim bi ona göre.

yabanummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harıka bır haberr aldımm sımdıı rapudannnnnn rabbbimmmmm büyükkkkk harıka bır haberr buu çok sevındımmmmm .vaktı zamanıı geldııı olduuuuuuuu

sidelya canım ne yaptın dün raporu hazırlayabildin mi? haberiniz var mı arkadaşlar?

fadikcim ben daha önce yazmıştım görmedin herhalde yeni reglim 27 mart.

Peki ya yetercim nerede o bu kadar güzel bi haberi kaçırmazdıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ozlemcım bizde pazar gunu baktık..yabanın patıklerını
converslerınıkaydirigubbakcemile3
ıcımden cok sey gecmıstı o gun
kaynasıgıl aklıma gelmıstı bıde onalrdan cektıgı ıcınsempatiksalakcinni
kocasıda ınanmamıskaydirigubbakcemile3
ama hamıle :içelim:

ozlemcım bizde pazar gunu baktık..yabanın patıklerını
converslerınıkaydirigubbakcemile3
ıcımden cok sey gecmıstı o gun
kaynasıgıl aklıma gelmıstı bıde onalrdan cektıgı ıcınsempatiksalakcinni
kocasıda ınanmamıskaydirigubbakcemile3
ama hamıle :içelim:

AL İŞTE CANIM ALLAH onlara böyle gunlerini gösterir. ama yılmaz böle insanlar gene yapacaklarından kalmazlar ALLAH onlarıda sılah etsin ne diyelim. sonuçta yabanımhamile yaa artık takman kimseyi bebeğine sarılsın sımsıkı inşallah

Back
X