saol canım sanırım 4 haftalık gebelikte gözükmesi çok zormuş.minicik olsada gördüm çok şükür işallah içinde bebişimide görürüm.yabanım gözün aydın canım küçükde olsa keseceğimiz va orda inşlallahh sağlıklı şekilde ilerler hamişliğin mujukaaaaaaaaaaaa
yabangülüm rabbim senin ve senin gibi olanlarada yardım etsin inş canım tulinim sen nasılsın şeker ,elchın tatlım sen nasılsın
aymesim guzel haberlerini bekliyorum canim hadi ins yarabbim..
yabanim bebisini gormussun icini ferah tut canim..
bi daha ki kontrole daha iyi olucak hersey..
cumaya yabanim var daha..
hayırlısı canım işallah meleğin seninledir.içimden bi ses hamilesin diyor.
ins canim olacak diye kendimi inandirdim..
bizim sorunumuz dollenmeydi artik o sorun yok guzelce tutunacak dedim hep.
ins oyle olmustur..
bebeklerimize hepimizin ihtiyaci cok..
Allah isteyen herkese nasip etsin..
sende sakin canini sikayim deme bi dahaki kontrolde sadece keseyi degil bebegi de goruceksin..
yabangülüm rabbim senin ve senin gibi olanlarada yardım etsin inş canım tulinim sen nasılsın şeker ,elchın tatlım sen nasılsın
canim benim hayirlisi olsun ins..
Allah seni de isteyen herkesi de guldursun ins..
hayirli isler canimcim :jeyyar:
canım dularım seninle inşallah bu sefer meleğin seninle olucak rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin
Canım bize o zaman "İYİ OLAN KAZANSIN" demek düşüyor.. kaydirigubbakcemile3 Böyle bir anneye sahip olmak için de çok çalışmaları lazım ne diyeyim..:asigim:
Tamam canım. Ben de Dorukla ilgilendim yoktum. Sonra görüşürüz. a.s.
Canım ben 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ve çok şükür sağlıkla bebeğimi dünyaya getirdim. Bizde morfoloji bozukluğu vardı. %0 idi. İnşallah sen de en kısa zamanda meleğine kavuşursun. :1hug:
Tuliny'nin de dediği gibi Hayırlı işler tatlım. :jeyyar: Dualarım seninle. Haydi bu sefer inşallahhh. :Saruboceq:
canım aramıza hoş geldin
canım inşş rabbim sanada en kısa zamnada bebğine kavuşturur
canım inşşşşşş her şey yolunda gittsin
inşşş meleğinle buluş
aymesim cok heyecanlandim simdi delikafaduldengünaydın arkadaşlar ben bugün kan testimi verdim
11,30 da sonuç çıkıcakmış ölüyorum heyecandan
giderkende gelirkende gözyaşlarıma hakim olamadım
ben artık sevinç gözyaşlarını dökmek istiyorum
inşallah Rabbim nasip eder:Saruboceq:
oyyy canimm massallah,görmüssün ya,gerisi gelir artik insallah,sen icini ferah tut Şenizkızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.
ins canim olacak diye kendimi inandirdim..
bizim sorunumuz dollenmeydi artik o sorun yok guzelce tutunacak dedim hep.
ins oyle olmustur..
bebeklerimize hepimizin ihtiyaci cok..
Allah isteyen herkese nasip etsin..
sende sakin canini sikayim deme bi dahaki kontrolde sadece keseyi degil bebegi de goruceksin..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
melony yarın toplanıyo yumoşlar ha hadi hayırlısı canım güzel güzel döllensinlerde annesine tutunuversinler inşallah canım.
cucum ne işin var kız buralarda senin çalışman lazım fırsat buldukça dinlen sonradaaasempatiksalakcinni
yabangülüm hadi gözünaydın keseyi görmüşsün hayırlısı ile içinede bebişinide göreceksiniz canım.
sidelyam nasılsın canım batmalar devam ediyormu kız aman ha genede dikkat et kendine ne olur ne olmaz
nevrom doruk koyu fenerli demek ne güzel resmini gördükçe o yanakları sıkasım geliyo kız çok tatlı maşallahhhhh
kıslar arkadaşım aradı şimdi testi almaya gitmişti
emin olanmamışlar tekrar yapıyolarmış
bu ne demek şimdi
canommm 3 gündür hapis hayati yasiyordu kocis :kedi:
azat ettim bugün,hava alip gelcek :roflol:
tekrar mı yapıyolarmış peki o nezaman belli olacakmış
kocişi eve kapattın ha :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?