hadi hayırlısı canım...
allahın ne olur bu sefer pozitif olsun....
arkadaşımızın yüzünü güldür allahım:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım sağolopuyorumnanaktan
canım burdalar hala....
görümcemin tedavisi 15 sürecekmiş...
sabah kahvaltıya eltimlere indiler...ben bir bahane bulup inmedim...
kayın pederimde çok halsiz yaşlı zaten(86) artık lavaboya giderken bile yanında birileri yardım ediyor....
rabbim yataklara düşürmesin...hepimizde bir telaş bir sıkıntı var hayırlısıyla bir iyileşseydi...
kayınpeder eltimde kalıyor...az biraz toparlansa hemen memlekete gitmeyi düşünüyorlar...
burda rahat edemiyor....köyde kendi odası var....
hadi hayırlısı canım...
allahın ne olur bu sefer pozitif olsun....
arkadaşımızın yüzünü güldür allahım:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım sağolopuyorumnanaktan
canım burdalar hala....
görümcemin tedavisi 15 gün sürecekmiş...
sabah kahvaltıya eltimlere indiler...ben bir bahane bulup inmedim...sabah işlerini yapıyorum...
kayın pederimde çok halsiz yaşlı zaten(86) artık lavaboya giderken bile yanında birileri yardım ediyor....
rabbim yataklara düşürmesin...hepimizde bir telaş bir sıkıntı var hayırlısıyla bir iyileşseydi...
kayınpeder eltimde kalıyor...az biraz toparlansa hemen memlekete gitmeyi düşünüyorlar...
burda rahat edemiyor....köyde kendi odası var....
canım ben gidicektim aslında almaya ama
cesaretimi toplayamıyorum bi türlü
arkadaşı aradım şimdi sen gidip alırmısın die
tamam dedi o alıcak
inşallah pozitif olur kalbim yerinden fırlıycak artık[/
haklısın canım walla zorr ama sabredcez artık
slm kizlar tr ye yolculuk var diye hazirlik yapiyordum bu yuzden gelemedim
aymescigim bende guzel haberini bekliyorum
bugun sen buraya herkese inat hamileyim diye yazacaksin
slm kizlar tr ye yolculuk var diye hazirlik yapiyordum bu yuzden gelemedim
aymescigim bende guzel haberini bekliyorum
bugun sen buraya herkese inat hamileyim diye yazacaksin
saatler geçmiyo kıslar heryerim zangır zangır titriyo
bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanıyo anlamıyorum
az kaldı teldemi sölicek sana arkadaşın sabret cok az kaldı güzel haberi almaya inşallahh canımm
allahım ıstedıkten sonra ıstersen hersey sıfır olsun olur kafana hıcbısı takma rahat ol fazla dusunme ocakmı olmıyacakmı dıye asılamadakı tecrubelerımden konusuyorum ınsallah ılk denemede hamıle kalırsın:Saruboceq:canım ya bizde tüp bebeğe başladık ilk defa denicez eşimin morfoloji 0 acaba döllenme olurmu die stres yapıordum senin mesajı görünce içim rahatladı biraz bugün doktordangeldim herşey çok güzel gidiyordedi pazar yine gideceğim büyük ihtimal salı yumurtatopliş.olcak doktorumda umutlu bakalım inşallh Rabbim hayırlısıyla verir çok heyecanlı ve stresliyim Allah bolmayanlara ve bana nasip etsin olanlarada sağlıksıhhat versin :Saruboceq:
canım ya bizde tüp bebeğe başladık ilk defa denicez eşimin morfoloji 0 acaba döllenme olurmu die stres yapıordum senin mesajı görünce içim rahatladı biraz bugün doktordangeldim herşey çok güzel gidiyordedi pazar yine gideceğim büyük ihtimal salı yumurtatopliş.olcak doktorumda umutlu bakalım inşallh Rabbim hayırlısıyla verir çok heyecanlı ve stresliyim Allah bolmayanlara ve bana nasip etsin olanlarada sağlıksıhhat versin :Saruboceq:
İnşallah senin de olur canım. Fazla takınca nazlanıyor bu yaramazlar. Çaktırma ilgini bence. yerimseniben a.s.
aminnnnn inşallah okadar cok ıstıyorumkı bılıyorum kafayı cok takıyorum yaza kadar keske kendılıgınden gelse amannnn darısı bızım basımıza yaa bızlerınde yuzlerı guler ınsallah:Saruboceq:
canım arkadaşım orda ama iyi çıkmadı
tekrar bakıcaz demişler anlamadım gitti
kıslar arkadaşım aradı şimdi testi almaya gitmişti
emin olanmamışlar tekrar yapıyolarmış
bu ne demek şimdi
günaydın arkadaşlar ben bugün kan testimi verdim
11,30 da sonuç çıkıcakmış ölüyorum heyecandan
giderkende gelirkende gözyaşlarıma hakim olamadım
ben artık sevinç gözyaşlarını dökmek istiyorum
inşallah Rabbim nasip eder:Saruboceq:
kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?