Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canım benimde tek di,leğim pozitif olması:Saruboceq:

ayy evet yaşlıysa zor canım amin 2 gun yatak 3. gun mezar derler rabbim ele düşürmesin sanada kolaylık versin kayın babana şifa versin rabbim

slm kizlar tr ye yolculuk var diye hazirlik yapiyordum bu yuzden gelemedim
aymescigim bende guzel haberini bekliyorum
bugun sen buraya herkese inat hamileyim diye yazacaksin

saatler geçmiyo kıslar heryerim zangır zangır titriyo
bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanıyo anlamıyorum

slm kizlar tr ye yolculuk var diye hazirlik yapiyordum bu yuzden gelemedim
aymescigim bende guzel haberini bekliyorum
bugun sen buraya herkese inat hamileyim diye yazacaksin

slm canım benımde 7 günüm geciyor eşimde de bendede bir sorun yok diyor doktorlar gecen ay akıntı için doktor fitil verdi acaba fitilin etkisiyle hamile kalmış olabılır mıyım sence

kıslar arkadaşım aradı şimdi testi almaya gitmişti
emin olanmamışlar tekrar yapıyolarmış
bu ne demek şimdi

allahım ıstedıkten sonra ıstersen hersey sıfır olsun olur kafana hıcbısı takma rahat ol fazla dusunme ocakmı olmıyacakmı dıye asılamadakı tecrubelerımden konusuyorum ınsallah ılk denemede hamıle kalırsın:Saruboceq:

allahım ıstedıkten sonra ıstersen hersey sıfır olsun olur kafana hıcbısı takma rahat ol fazla dusunme ocakmı olmıyacakmı dıye asılamadakı tecrubelerımden konusuyorum ınsallah ılk denemede hamıle kalırsın:Saruboceq:

kıslar arkadaşım aradı şimdi testi almaya gitmişti
emin olanmamışlar tekrar yapıyolarmış
bu ne demek şimdi

hay allah ya...

inşallah bu baktıkları çıkar hemde pozitif çıkar....

inşlallah.....

benim şimidi çıkmam lazım....annemlere gidiyom....inşallah geldiğimde güzel haber olur...

aymescim hadi işallah hayırlı haberlerle gel işallah.rabbim gönlüne göre versin.:Saruboceq:

kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.

yabanım gözün aydın canım küçükde olsa keseceğimiz va orda inşlallahh sağlıklı şekilde ilerler hamişliğin mujukaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…