Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
uymuyom ona fadiğim sen merak etme dadlum biraz daha bekliycem ben o delü ame ben daha az delüyüm hehehehe

tülin ben sana bendekini gönderiyim

Bende kendıme hala ınanamıyorummmm buu haftalarcaa sürücek sana sempatiksalakcinni :dance:

:teytey::teytey::teytey:canım benim işten çıkmam lazım senin haberini bekledim ve sonunda mutlu haberlerini aldım demiştim sana üzülme bekle diye rabbim mucizeni verdi aymesim sağlık bir hamişlik dönemi geçirirsin inşallah

:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok kuzum sagol o sana kalsin sali ya da carsamba hallederiz delikafadulden delikafadulden şakkıdı

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok kuzum sagol o sana kalsin sali ya da carsamba hallederiz delikafadulden delikafadulden şakkıdı

tamam salı sabahı yapalım ne dersin zuzum bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

arkdaşlar bu ayki tedavilerin hepsi olumlu oldu ne güzel bişey bu sırada tulny ve elcin var inşallah onlarda güzel haberler verirler ve tedavideki herkes mutlu mutlu haberlerle sevindirirler bizleri

askim melegim bu ay mart ayi dikkatini cekerimm aklinialirimsmile
sagol canim ins hepimiz icin gunler yakindir..

kıslar ölüyorum heyecandan
elim ayağım birbirine girdi
ne yazıcağımı ne diyceğimi bilmiyorum
63 çıkmış değerim yani kıslar
şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmm

Canım seni ve eşini tebrik ediyorum öncelikle. :1hug: :lepi: Gerçekten bu yolda çok emek verdin. Çok yıprandın. Çok üzüldün. Ama Rabbim mükafatını gönderdi. Zaman geldi kendinde aradın suçu. Negatifliğine bile kızdın zaman zaman. Ama hepsi hepsi bu miniciğin güzel haberini alabilmek içindi. Hepsi o meleğe sahip olabilmek içindi. Ağlıyorum ama mutluluktan. senağlama Keşke telefonun olsaydı bende. Keşke seninle konuşabilseydim. Keşke seninle karşılıklı ağlayabilseydim. Bilgisayarı açar açmaz girdim. Ve mesajını gördüm. Bana özelden ayrıyeten haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Senden bu haberi duyabilmeyi ne çok istiyordum. Ne olur Allahım bu son olsun diyorduk hepimiz. Ne olur Rabbim onu sınama. Ne olur onun meleğini gönder artık. Onun buna çok ihtiyacı var. Her geçen zaman daha yenik düşecek bu mücadeleye. Bir sonrakinde bu kadar güçlü olamayabilir diyordum. Çünkü sen evlat sevgisiyle mücadele veriyordun tatlım. Ve senin için değeri çook büyük. Her an bunu içinde nasıl yaşadığını tahmin edebiliyordum. İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider. Gebeliğin sağlıklı olur. O minik sana sımsıkı tutunur. Annesini sevmiştir zaten o. Şimdiden bağlanmıştır. Gözyaşlarını silmeye geliyor o melek. Hayatına hayat katacak. Alacağın nefes 27 yıldır aldığın hiç bir nefese benzemeyecek. Bundan sonra da bundan önce her zaman olduğu gibi senin için dua edeceğim. Meleğine sağlıkla kavuşman için. İnşallah herşey yolunda gidecek. Güzel gelişmelerini de duyacağız. Sen de umut olacaksın diğer arkadaşlarımıza artık. Ne olur artık daha güzel şeyler düşün. Elini hemen oraya koy ve ona teşekkür et. Seni , senin onu sevdiğin kadar sevip seninle kaldığı için. Daha yazsam az gelecek. Hala ağlıyorum. Belki daha da ağlarım. Keşke hergün böyle ağlasak. Keşke hep güzel haberler donatsa dört bir yanımızı. İnşallah diğer tedavideki arkadaşlarımız da bu mutluluğu yaşatacaklar bize. Bu topiğin eski müdavimlerinden biri daha sınıfını geçti. Bir üst sınıfta okuyacak 9 ay. Sonrasında mezun olacak inşallah annelik diplomasıyla. Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu. Seni seviyorum aymesim. Sen bunu hakettin. Sen bunu burdaki tüm arkadaşlarım gibi hakettin. İnşallah Rabbim onlara da takdir edecek. Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum. Gün senin günün artık. Bugün sana ağlama demek yok , ağla ama biliyoruz ki bu sefer mutluluktan. Bu tarihi unutmayacaksın. Geçen sene 24 Martta kanda çıkmıştı sonucum. Bu sene 20 Martta sen. 1 sene olmuş aramızda. O zamanlar sana seneye bu zamanlar inşallah sen de bu güzel haberi alırsın demiştim. Ne tesadüftür ki böyle oldu. Çok mutluyum canım çoooook. :sm_cool: Allaha emanet olun.. :Saruboceq: Rabbim sizleri korusun. Nazarlardan , kazalardan , belalardan , hastalıklardan.. Seni seviyorum.. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…