Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AYMEEESS CİM CANIM BENİM ÇOK ŞÜKÜR SENDE SONUNDA GÜZEL HABERİ VERDİN BİZE.CANIM ÖYLE MUTLU OLDUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİ BAK.RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.
HERKESLER HALAYI ÇEKMİŞ BEN KALMIŞIM YAVVV.:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:

güsel haberlerr duydummmm aymesımmmmmmmmmm cnm cokkk sevındımmmm ıns saglıklı bır gebelık gecırıp 9ay snunda saglıkla kucagına alırsın cnmmmm cok mutluu oldum allah tamamına erdirsin inşş cnmmm hadı kızlarrr cucum tulınnn fadıkk sabolii kızlar sıra sızlerde inşşş hepiniz tekk tek bıze mutlu haberlerinizi verirsiniz...opuyorumnanaktan:sm_cool::teytey::teytey:

aaaa canım aymesim ne güzel haber yaaa delmek tutundu miniklerin sana:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allahım tamamına erdirsin canım inşallah ikizdirler sağlıklı olsunda gerçi rabbim nasip etsinde anneliği babalığı tekde olur ikizde sağlıklı olsunlar inşallah annesi hadi bakalım sağlıcakla kal tebrik ederim canım senide eşinide

ne güzel ya çok uğurlu geldi mart ayı darısı geride kalan arkadaşlara bu arada hepinize iyi hafta sonları
alttada pinkimi ve nevomu görüyorum kızlar sizde hoşgeldiniza.s.a.s.

inanamıyoruuuummmm...uzun zamandır girmiyordum, bir bakayım arkadaşlara dedim ve girdim
ağlayabilirim şu an AYMESSS, canım çooook sevindim...Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin..inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...ayy canım yaaa, bak duaların kabul oldu, sabrettiğine değdi...

kızlar var mı güzel haberler başka
Caneylom merhaba canım, sen de online görünüyorsun...nasılsın canım

selam kızlar nasılsınız gelemiyorum uzun süredir face den fırsat kalmıyor hepinizi özledim çok tülinden haberi alır almaz burdayım AYMESııııMMMMMMM canım çok çok çok tebrik ediyorummmmmm hayırlısıyla duaların kabul oldu bak maşallah sizee öpüyorum çok çok çok:)))
şimdi tülinde sıra inşş hayırlı ve positif haberlerle gelicek darısı bize inşş ben umudu kestim artık desemde inşşş hayırlısıyla ALLAHIM Hepimize nasip etsin anne olmayı inşşşşşşşşşşşş..
canom nevoo ismini sayamadığım canlarım öpüyorum tektek hepinizi

aymesim canım benim. hafta sonumuza renk ve mutluluk kattın deli kızzz. sana erken test yapma çıkmaz dedik bizi dinlemedin. ama bak rabbim sana da bu mutluluğu yaşattı. dilerim tamamına erdirir ve bebişini kucağına alırsın sağlıcakla.
darısı tedavide olan, olmayan ve hasretle bebeğini bekleyen herkese.
bu topik bi başkadır. benim ilk gözağrımdır. bende bilenler bilir tedavi ile hamiş kaldım.artık nasipse son haftamdayım. cuma günü yad ptesi bebeğimi inş. kucağıma alacağım. emin olun hepiniz için için dua edeceğim.

YYAAAAAAAAAAAAAA
YERİM BEN ONU
AAYYYYYYYYY KIZLARA SARKMIŞ HHAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:

YYYAAAAAAAAAAAAA NE TATLIDIR ŞİMDİ O

ALLAH ESİRĞESİN

Zamane bebişleri işte biraz çapkın oluyorlar. kaydirigubbakcemile3 sağol canım , herkesinkini inşallah. Darısı sizlerin başına. :Saruboceq: Sizden de duyacağız böyle afacanlık haberleri. yerimseniben

slm kizlar tr ye yolculuk var diye hazirlik yapiyordum bu yuzden gelemedim
aymescigim bende guzel haberini bekliyorum
bugun sen buraya herkese inat hamileyim diye yazacaksin

İyi yolculuklar canım. Kendine iyi bak. Tedavi için mi gezi mi? Şeniz

Canım geç döllenme olağan bişi. Zaten bir ayımız bir ayımızı tutmuyor biliyorsun. Çarşambaya daha da büyür yavrun. Gidince bizden selam söle tomurcuğa.. :asigim:

nevrom doruk koyu fenerli demek ne güzel resmini gördükçe o yanakları sıkasım geliyo kız çok tatlı maşallahhhhh

Mecburen oldu. Anası babası fanatik olunca. Fikrini soran olmadı. Verdik gitti Fenerbahçeye.. kaydirigubbakcemile3 Siz de böyle şeyler edeceniz mi? yerimseniben

canommm 3 gündür hapis hayati yasiyordu kocis :kedi:
azat ettim bugün,hava alip gelcek :roflol:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Boşuna hayırlı işler demişiz. Sen edeceğini etmişin zaten. sırnaşık şey sırnaşık şey

allahım 26 mart cuma sabahı tülinle banada nasip et yarabbim sen büyüksün

İnşallah canım. Mübarek günde güzel haberlerinizi alacağız inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tebrik ederim kızlar İşallah hepiniz hamiş kalırsınız Ben daha yeni başladım tedaviye o yüzden biraz geçmişi okudum.Rabbin tez zamanda versin meleklerinizi işallah

Hoşgeldin tatlım. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah çok bekletmeden gelir yavrun. Şeniz

alttada pinkimi ve nevomu görüyorum kızlar sizde hoşgeldiniza.s.a.s.

Şeniz Hoşbuldum canım. Sen de hoşgeldinn. Güzel kızın iyidir inşallahhh.

Valla tülin de herkese duyurmuş maşallahhhhh. zemuszemus zemuszemus zemuszemus Herkese bu güzel haberi yayıp buraları şenlendirdiği , mutluluğumuzu katladığı için tüline de çok teşekkürler. Şeniz

Sen umudu kessen de biz senden kesmedik. O yavrun da kesmedi. Gelecek Allahın izniyle. Umudu kesip yavrucağın yolunu tıkama. :asigim:

Biz de seni öpüyoruz. Allaha emanet ol. Şeniz

Esilam doğuruyorsun demek hayırlısıyla artık. Çok şükür. İnşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini. Dün gibi hatırlıyorum. Korkuyorum tedaviden derdin. İte kaka başladın. Bak şimdi doğuruyorsun. Öpüyorum seni. Görüşürüz daha. Kendine iyi bak. Şeniz

aymesim canım ben mendilleri hazırldım bekliyodum saten bak oldu rabbim verdi aymess suan ağlıyorum ama mutluluktannn sana bunları yazarken çok istedim bu sefer olsun diye senin için sıra tülin elchin sonrada ben inşallah güzel haberler vereceğiz kızlarrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

Yarın senin de yumişlerini toplucaklar heyecan var mı melonycim. :1rolleyes: Hem böyle güzel haberlerden sonra heyecan katlanır benim tahminim. Sen de yaklaşıyorsun Allahın izniyle. :Saruboceq: :asigim:

kıslar ölüyorum heyecandan
elim ayağım birbirine girdi
ne yazıcağımı ne diyceğimi bilmiyorum
63 çıkmış değerim yani kıslar
şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmm

Yarın senin de yumişlerini toplucaklar heyecan var mı melonycim. :1rolleyes: Hem böyle güzel haberlerden sonra heyecan katlanır benim tahminim. Sen de yaklaşıyorsun Allahın izniyle. :Saruboceq: :asigim:

yarın ki ameliyat için heyacan yokda sonuç için heyacanlanmaya başladım böle baya bir pozitfi düşünmeye başladım hep iyi haberler alıyorum ya hep olumlu olacak diye düşünemeye başladım yok

AYMEEEEESSSSSSS hamile haberini valla ağlayarak okudum çok ama çok sevindim ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin erken test yapıp negetif çıktı diye buraya üzüntünü dile getiren bi msj yazmıştın sana ilk cevabı ben vermiştim acele etme demiştim ama bak ALLAHIN izniyle sonunda oldu işte...........

yarın ki ameliyat için heyacan yokda sonuç için heyacanlanmaya başladım böle baya bir pozitfi düşünmeye başladım hep iyi haberler alıyorum ya hep olumlu olacak diye düşünemeye başladım yok

En iyisi canım. Pozitif düşünebiliyorsan ne mutlu. Zaten böyle haberlerin ışığında kıpır kıpır olur insanın içi. Emin ol o yumişler bile hareketlenmiştir bu güzel haberle.. :asigim:

aymescigim cok isim vardi yalnizca senin haberini okumak icin girdim
inan cok sevindim
sen herkese inat hamile kalmliydin
embriyo sayisina kisitlama getirenlere bir kez dAHA SOYLEMEK ISTIYORUM ANNE OLMA HAKKIMIZI KIMSE ELIMIZDEN ALAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

arkadaşım nerelerdeydin özlettin kendini iyimisin

seni burda görmek güzel gene gel hep gel iyimiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

teskkurler kizlar sevindim mzlediginize bende burayi cok ozluyorum eski gunleri

kıslar ölüyorum heyecandan
elim ayağım birbirine girdi
ne yazıcağımı ne diyceğimi bilmiyorum
63 çıkmış değerim yani kıslar
şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmm

aymesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne dedim sana bennnnnnnnnnnnn
agliyorum agliyorum dusundukcede agliyorum
burda cok arkadasim oldu cok kisye sevindim yurekten
ama senin haberin innaki beni ucurdu ne desem ne yazsam inanki bilmiyorum
ama allahima binlerce sukurler olsun canim dualarimizi kabul etti ve melegini sana gonderdi
insallah 9 ay sonra da kucagina alicaksin melegeini uzuldun tek dedin olmaz dedin ama allahim ol dedimi olmiycak hicbr=irsey yokmus bunu hepimize gosterdin canim arkadasim benim
:lepi::lepi::lepi::lepi:
halyini kacirdim bunada cok uzuldum
olsun ama hep cekerim artik
bu topikte en cok halayini cekmek istedigim insanlardan biride sendin:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:lepi::lepi::lepi:

kızlar biraz önce listemize baktımda hamişş listesi baya bir çoğaldı bu sene bu topiğin senesi olsun sıra aymes de diyodum şimdi tulin elcin ceren duru sizde hadi güsel haberlerinizi beklioyoruzz tabii arada doğal yoldan gelenlerde olsun bol bol
:lepi::lepi: :lepi:

melonycim ins canim hic kimse kalmasin burda hamile kalmayan ..
ayrica bilmedigimiz isteyen herkesin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…