AAAAA sendemı tüp bebek yaptırdınnn haberımm YoK KIZ:dance:
YYAAAAAAAAAAAAAA
YERİM BEN ONU
AAYYYYYYYYY KIZLARA SARKMIŞ HHAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:
YYYAAAAAAAAAAAAA NE TATLIDIR ŞİMDİ O
ALLAH ESİRĞESİN
slm kizlar tr ye yolculuk var diye hazirlik yapiyordum bu yuzden gelemedim
aymescigim bende guzel haberini bekliyorum
bugun sen buraya herkese inat hamileyim diye yazacaksin
kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.
nevrom doruk koyu fenerli demek ne güzel resmini gördükçe o yanakları sıkasım geliyo kız çok tatlı maşallahhhhh
canommm 3 gündür hapis hayati yasiyordu kocis :kedi:
azat ettim bugün,hava alip gelcek :roflol:
allahım 26 mart cuma sabahı tülinle banada nasip et yarabbim sen büyüksün
Tebrik ederim kızlar İşallah hepiniz hamiş kalırsınız Ben daha yeni başladım tedaviye o yüzden biraz geçmişi okudum.Rabbin tez zamanda versin meleklerinizi işallah
alttada pinkimi ve nevomu görüyorum kızlar sizde hoşgeldiniza.s.a.s.
selam kızlar nasılsınız gelemiyorum uzun süredir face den fırsat kalmıyor hepinizi özledim çok tülinden haberi alır almaz burdayım AYMESİİİİMMMMMMM canım çok çok çok tebrik ediyorummmmmm hayırlısıyla duaların kabul oldu bak maşallah sizee öpüyorum çok çok çok:)))
şimdi tülinde sıra inşş hayırlı ve positif haberlerle gelicek darısı bize inşş ben umudu kestim artık desemde inşşş hayırlısıyla ALLAHIM Hepimize nasip etsin anne olmayı inşşşşşşşşşşşş..
canom nevoo ismini sayamadığım canlarım öpüyorum tektek hepinizi
aymesim canım benim. hafta sonumuza renk ve mutluluk kattın deli kızzz. sana erken test yapma çıkmaz dedik bizi dinlemedin. ama bak rabbim sana da bu mutluluğu yaşattı. dilerim tamamına erdirir ve bebişini kucağına alırsın sağlıcakla.
darısı tedavide olan, olmayan ve hasretle bebeğini bekleyen herkese.
bu topik bi başkadır. benim ilk gözağrımdır. bende bilenler bilir tedavi ile hamiş kaldım.artık nasipse son haftamdayım. cuma günü yad ptesi bebeğimi inş. kucağıma alacağım. emin olun hepiniz için için dua edeceğim.
aymesim canım ben mendilleri hazırldım bekliyodum saten bak oldu rabbim verdi aymess suan ağlıyorum ama mutluluktannn sana bunları yazarken çok istedim bu sefer olsun diye senin için sıra tülin elchin sonrada ben inşallah güzel haberler vereceğiz kızlarrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
kıslar ölüyorum heyecandan
elim ayağım birbirine girdi
ne yazıcağımı ne diyceğimi bilmiyorum
63 çıkmış değerim yani kıslar
şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmm
Yarın senin de yumişlerini toplucaklar heyecan var mı melonycim. :1rolleyes: Hem böyle güzel haberlerden sonra heyecan katlanır benim tahminim. Sen de yaklaşıyorsun Allahın izniyle. :Saruboceq: :asigim:
yarın ki ameliyat için heyacan yokda sonuç için heyacanlanmaya başladım böle baya bir pozitfi düşünmeye başladım hep iyi haberler alıyorum ya hep olumlu olacak diye düşünemeye başladım yok
slm canım benımde 7 günüm geciyor eşimde de bendede bir sorun yok diyor doktorlar gecen ay akıntı için doktor fitil verdi acaba fitilin etkisiyle hamile kalmış olabılır mıyım sence
arkadaşım nerelerdeydin özlettin kendini iyimisin
seni burda görmek güzel gene gel hep gel iyimiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kıslar ölüyorum heyecandan
elim ayağım birbirine girdi
ne yazıcağımı ne diyceğimi bilmiyorum
63 çıkmış değerim yani kıslar
şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?