tulin hakli hemen panikleme aymeste ne kadar uzulmustu ama bosuna bebisi onunlaymis..
hem testlere bagli bazi testler daha hassas mesela bthcg50 iken cikiyo kimileri ise degerin 100ustunde olmasi gerekiyo e bide tutunmaya bagli eger gec tutunduysa yine negatif gibi olabilir
demi demi yapmayım ama sabredemiyorum akannehir akannehir eşim akşam alırım dedi alma dediim alrım dediyaa biliyorum oda merak ediyorrr
neyse alsın yapmam ( yanii sanırımm:1ninca: ) cok heycanlandım walla kıs cucu hade hayırlısı inşallah çiftet çifter katlanır değerlerin :lepi: :lepi:
bak sen bizden gizli isler yapmis lülülülülülü
bence yarin olmasada persembe yap, veya elinde test varsa yapya aman zaten meraktan oluoruz, bence biz zaten yapma desekte sen yapacaksin o testleri opuyorumnanaktan
kizlarrr
degerim 25 cikmiss...
ama doktorum demis cumartesi tekrar gelin,deger katlanirsa kesinlesecek..
amin canım... çok sağol...
yeni topik fikri güzel tabi...
ben akllıyım biraz ...
topiği onlara açtırıyorum...
hele onlar açsın bir yoluna koysunlar ben hazır topiğe gideceğim...
bakalım ne zaman...ama gerçekten şuan anne olmak için içimde hiöç heves yok...
annelik çok zor...
ben o yükü kaldıramamktan çok korkuyorum...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin....
inşallah sen hemen gidersin...
geçen sene almak istiyordum ama eşim arabayı satınca vazgeçmiştim...
şimdide alayımda belki tedavi falan başlarsa ileride alamam diye şeyettim...
ama işte misafir bir yandan abimin bu durumu bir yandan kafam allakbullak...
sınav nisanın 17 sinde...dersler geçen hafta başladı ama daha hiç gidemedim...
evde biraz çalıştım azıcık...
şimdide baktım evde iyice çalışamıyorum bari dedim derse gideyim...
hem birazda hava almış olurum...
inşallah döndiğimde cucumun güzel haberiyle karşılaşırım....
ama cucum sonuç olumsuz çıkarsa eğer çok üzlme ne olur...
inan hayatta huzurdan başka hiçbirşeyin önemi yok...
huzur sağlık almadığı müddetçe çocuğun ne önemi var...
rabbim hepimiizn hakkında hayırlısını versin....
cok sagolun canlarim...
insallah bu sevincimiz devam eder...
cok cok tesekkürler,dualarinizi eksik etmeyin
yok bitanem öyle bisey denmedi..
ben öyle düsündüm taa cumartesi gel dedi doktor diye..
yaaa kizlar ben dünde aksam üzeri su ice ice ancak 1 damla idrarla test yapmistim.. :kedi:
önce silik sonradan netlesen ikinci cizgi cikmisti..ince ama cok net yani..
deger ciksin diye kimseyi umutlandirmak istemedim,kendimi bile..:kedi:
o yüzden dememistim..
acaba cumartesi gününe kadar hergün test yapsam mi ne diyorsunuz?
yaptim evet :kedi:
ama sende diyorsun bak,merak herseyin önüne geciyor valla..
persembe ve cuma yapayim o zaman...
degerim suan 25,eger o zamanlarda düserse zaten iyice siliklesir..
ama insallah tam tersi olur...:Saruboceq:
KIZLAR herkese cok cok cooook tesekkür ederimm...
iyiki varsiniz...
Dualariniza ihtiyacim var,insallah bu yarim kalan bir mutluluk olmaz...:Saruboceq:
Allahim dileyen,isteyen herkese nasip etsin...:Saruboceq:
iyi aksamlar canlar :asigim:
cekemeyenler arkandan konusur hep zaten..
Kafana takmaya degmezler canim
duyulursada bunda ayip bisey yok,laf cikaranlar utansin..dedigin gibi bebegin seninle olsunda.. :saruboceq:
insallah canimm...
Gecen hafta mutfak ve banyo duvarlarini kirdilar,boru patlamis..
Yormayim kendimi diye yüzeyden temizledim evi..
Ama bu haftasonu abimler gelicek 3 günlügüne..mecbur dip-köse yapmam gerek..
Bir taraftanda onu yapiyorum simdi beklerkenkafamçokkarıştı
gelde stres yapma yani..hersey stres -tatlicadiarzu-
Görüşürüz tatlım. Kendine ve bebişine iyi bak. Şeniz
Şirinem sağolasın. İnşallah. Sen nasılsın bitanem? a.s.
kizlarrr
degerim 25 cikmiss...
sagol canimm...CUCUM GÖZÜN AYDIN :teytey::teytey::teytey:
DEĞERLERİNKATALACAK:lepi::lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞ:lepi::lepi::lepi::lepi:
hımmm..seni gidi seniii...aklinialirimsmile
ben de diyodum bunca zaman nasıl durdu diyee...sempatiksalakcinni
valla biz test yapma desek de sen yapacan zatenn..
ahan da dün yapmışınnn..
yaptim canim yaptim,kacarmi hic sempatiksalakcinnidualarım seninle canımmm..
inşallah katlanıcak değerin ve pembe köşeye transfer olacaksınnnn...:Saruboceq:
dualarimiz seninle cucum insallah katlanir canim....
ozlem bebisleri gorudum bencede tartismasiz 3tane var
canım dikkat et kendine iş falan yapma yorma kendni
hamdolsun canımm..şu sınavlarımı atlatırsam biraz daha iyi olacamm
canımm inşş katlanır değerin dualarımız seninle canımm..inşş bu sevincimiz devam edecekk..:CüvCüv:delikafadulden:teytey::teytey:
bu arada ilk tüp bebek denememizde 12. gün kan testim sadece 28 çıkmıştı..sonradan katlanarak gitti ama devam etmedi gebelikk orası ayrı bişeyy..umarımm yolunda gidecek canımm herşeyyy
arkadaşlar geçenlerde sidelya arkadaşımızla birlikte iki miletvekliyle görüşmeye gitmiştik işte o milet veklerinden birisinde cevap geldi bana bu gün eni aradılar ve bize vermiş olduğunuz dosyayı ana çocuk sağlığı başkanlığına ilettik konun takipçisiyiz dediler ve bu yasayla iligi ne istiyorsunuz not alıp onalrıda ileteceğiz dediler bu sanaın tzamemen kalkmasını beklemeyin dediler
bende biz bu yasayı yürülükten kaldırın demiyoruz ancak üzerinde bazı iyleştirmeler yapıla bilirdedim devletin tüp bebk konusunda uyguladığı ilaç ve tüp bebek fiyatları gözden geçrilmeli embiryo sayısı sınırsız olsun demiyoruz ancak ilk ve ikinci denemde 2..embiryo 3ve sonrasında en az 3 embiryo olmalı ve 35 yaş sınırı kaldırılmalı dedim bunları not aldıklarını yetklilere ileteceklerin ve konunun takipçisi olacaklarını sölediler
olur canım bakakrım[ı]yeterim ayşeninikizlerinde avukatla röportajı vardı ya..[/ı]
[ı]onların bulduğu açıkları da söyle..[/ı]
[ı]zaten kaldırmazlar..[/ı]
[ı]ama esneklikler yapılmalı..[/ı]
[ı]destek konusunda da sadece 2 de kalmamalı..[/ı]
[ı]
sağol tatlımm..
Inşallah durular sözlerinde..
Benim pek kimseye güvenim kalmadı ya artıkk..:1no2:[/ı]
çok şükür allahım:Saruboceq::Saruboceq:kizlarrr
degerim 25 cikmiss...
emekleriniz için çok sağolun kızlar...arkadaşlar geçenlerde sidelya arkadaşımızla birlikte iki miletvekliyle görüşmeye gitmiştik işte o milet veklerinden birisinde cevap geldi bana bu gün eni aradılar ve bize vermiş olduğunuz dosyayı ana çocuk sağlığı başkanlığına ilettik konun takipçisiyiz dediler ve bu yasayla iligi ne istiyorsunuz not alıp onalrıda ileteceğiz dediler bu sanaın tzamemen kalkmasını beklemeyin dediler
bende biz bu yasayı yürülükten kaldırın demiyoruz ancak üzerinde bazı iyleştirmeler yapıla bilirdedim devletin tüp bebk konusunda uyguladığı ilaç ve tüp bebek fiyatları gözden geçrilmeli embiryo sayısı sınırsız olsun demiyoruz ancak ilk ve ikinci denemde 2..embiryo 3ve sonrasında en az 3 embiryo olmalı ve 35 yaş sınırı kaldırılmalı dedim bunları not aldıklarını yetklilere ileteceklerin ve konunun takipçisi olacaklarını sölediler
canım dur hele topiği ben açmıyorum ki...EVET YENİ TOPİK GÜZEL OUR kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
FADİKİM HADİ HAYIRLI OSUN
allah zihin açıklığı versin canım...gözlerim kapanıyoo biraz uzancamm kıslarr..kafam şişti galiba iyice derslerdennnn
canım az daha bekle olurmuopuyorumnanaktancucum senin test tarihin ne zaman dı
yaa benim 7. gunum bende idrar yapsam cıkarmı yapsam mıı yaa meraktan catlıycam yaa
sağol canım...inşallah...gecmisi okuyayim dedim ama aklim cucunun testinde kaldi, hadi canim insallah guzel sonclarla donersin bizlere...
fadik hayirli olsun canim insallah alirsin....gamyoncuiremsu
duan için çok sağol canım...slm fadiğim nasılsın?
Abinin durumuna üzüldüm tatlım Rabbim sabırlar versin haklarında hayırlısı neyse o olsun inşallah, olan çocuklara oluyo zaten, Allahım herkese hayırlı evlilik, mutluluk, sağlık,huzur ve hayırlı evlatlar versin
ehliyet alacakmışsın, şimdiden hayırlı olsun, sana bikaç tüyo veriim, ben alalı epey oldu gerçi ama merkezi sistem olduğu için bişey değişmemiş, hala sınav düzeni aynı, sınavda sana kurstan verdikleri kitaptaki soruların aynısı çıkıyo, ben hiç kursa gitmedim, sınava 3 gün kala oturup çalıştım, direksiyona da gitmedim zaten sürüyodum arabayı, ama pratiğin yoksa ona mutlaka git,bide motordan bikaç şekil soruyolar bu nedir diye, motor bölümündeki şekillere çalış, gerisi kolay, öyle zor bi sınav değil yaani, inşallah kolayca alırsın hliyetini tatlımolumunekankayizsmile
isim olabilir aslında...ayy bende çok sevdim bu topik fikrini, diğer topikler çok soğuk geliyo bana, buraya öyle bi alışmışım ki, oralara girip yazılanları okuyup çıkıyorum,
adınıda " erkek infertilitesinden sonra hamiş kalanların topiği" koyalım burayla aynı olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?