Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım yaa benim internet bir gitti saat 15:00 gibi anca yeni geldi. Çok üzgünüm çoook Ben de kaçırdım tabi olanı biteni. Mendilleri gördüm sayfa açılınca. Cucummm , mesmeleğimm hamileeeeeeeeee yani ölemiii?? :hooray: :teytey: :dance: Ben hemen geçmişe gidip okuyayım.

Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim hep ayni bulantilarla devam ediyoruz iste insallah bir an once gecer
cucu da hamismis allahim insallah arkadasiimizin degeri yukselir
ozlemcim ucuzler geliyor ha allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
bulantilarin erken baslamasi normal cnm uc tane bebis var icinde benimde erken basladi
allahim ikimizinde yardimcisi olsun
aymescim iyi olmana sevindim cnm insallah keseyi ve kalp atisinida duyarsin allahin izniyle

cucumm bıtanem cnm arkadasım coksevındım vallahı ınsss degerın katlanıcak bıtanem sıkılıp dert yapma dedıklerımı sen bılıosunnnn öpüorum senı ve melegınıı cnnmmm

İnşallah kolaycacık alırsın ehliyeti bitanem. gamyoncuiremsu

kizlarrr
degerim 25 cikmiss...
ama doktorum demis cumartesi tekrar gelin,deger katlanirsa kesinlesecek..

Canım sen en son ne zaman vuruldun ki iğneyi? Bence 25 güzel bir değer. Hamile olarak düşünüyoruz biz seni. Şimdiden tebrik ediyoruz. Tabi cumartesi günü kesinleştireceğiz. Bence test yapabilirsin. Zaten varsa koyulaşacaktır günden güne. Böylece merakını az da olsa giderirsin bitanem. İnşallah kesinleşecek ve doya doya kutlayacağız.. :içelim: :teytey: :hooray: :dance:

gözlerim kapanıyoo biraz uzancamm kıslarr..kafam şişti galiba iyice derslerdennnn

Canım inşallah sınavların güzel geçer. Az kaldı. sengözlerimebaksanab

Canım Allah yardımcın olsun. Gerçekten üçüz annelerinin işi hem hamilelikte hem de doğumdan sonra baya zor. Dualarımız sizinle. Şeniz

allahhallahhhhhhhhhhhh cucum hamilesin süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cucum gözünaydın canımmm delikafadulden
inşallah değerler katlaya zıplaya artacak sen gönlünü ferah tut canım :CüvCüv:
hakkında haırlısını diliyorum rabbimden :Saruboceq:

cucumm bıtanem cnm arkadasım coksevındım vallahı ınsss degerın katlanıcak bıtanem sıkılıp dert yapma dedıklerımı sen bılıosunnnn öpüorum senı ve melegınıı cnnmmm

hepinize cok cok tesekkür ederim kizlar.. :asigim:
insallah dediginiz gibi olur...
FADIK,NEVRO kizlarr catlatmamin 2.sini gecen sali sabahi yapmistim..
önceki tedavimdede aynen böyleydi ve degerim direk negatif cikmisti yani,yüksek cikipta düsme yasamadim..
doktorumda igneden yada baska sebepten pozitif dememis..sadece eger deger 50 den yüksekse hamilelik dönemi basladi diyebiliriz demis..onun icin bakacakmis..yani ignemle ilgili olsa sanirim hem derdi,hemde ilk tedavideki gibi direk negatif cikardi...
dedigim gibi ancak cumartesiden sonra inanabilirim sanirim :kedi:
persembe ve cuma günleri test yapmayi düsünüyorum..her ne kadar esim kizsada kaydirigubbakcemile3

allahhallahhhhhhhhhhhh cucum hamilesin süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cucum inşallah değerinde çok güzel bir şekilde katlanacak tatlım. çok sevindim yaaaaaaaaaaaaa

sagol canimm benimm..
insallah deger katlanir ve sevincimiz sürer :Saruboceq:
cok cok sagol :asigim:

cucu canım ne guzel rabbım cumartesı gunude senı sevındırcek ınsa allah merak etme.kutluyorum senı ve esını.bızede dua edın arkadaslar..

evet ilk testim negatif ama ben yapmayacaktım eşim elinde testle gelmiş gelir gelmez açtı hadii diye o benden meraklı

bide bana sen kırmamak için getirdim diyo kafamçokkarıştı yalan benden önce kendi çatladı meraktan

ama takmadım daha cok erken biliyorum kıslarr

canimm hic ciddiye alma bu sonucu suan..
cünkü daha senin icin cok coooook erkendi,sende biliyorsun..
neyse canimm daha var:1rolleyes:
pozitifi görüceksin ben inaniyorummmmmmmmyerimseniben:Saruboceq:

bencede erken daha canım biraz daha beklemekte yarar var. ama biliyorum ki bu yolda beklerken insan sabırsızlanıyo. bence bekle 10. gün falan yap canım

Eşine söyleme boşver , yap sen testleri.. kaydirigubbakcemile3 :lepi:

canım ellerine sağlık yeni topikimiz hayırlı olsun bencede süper bir fikir olmuş .

inşallah burdaki herkes burdan mezun olup o topiğe geçer canım

İnşallah canım. Herkesi en kısa zamanda göbişleri ve kucakları dolu oraya bekliyoruz. hihoyyyt

Canım birincisi daha erken ikincisi sabah idrarıyla yapman gerekirdi. O yüzden ciddiye almaman en doğrusu. Şeniz

hayirli olsunnnn:lepi:
Allah hepimize oraya terfi etmeyi nasip etsinnnn :Saruboceq:

Amin canımmm. Sen en geç cumartesi günü transfer olacaksın bence mesmeleğimmmmm. opuyorumnanaktan

bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....

kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan

offf ayşecim naptın sen yaaa mafoldumben mafoldumben

gerçekten eşim yanımda ağlamamak için yutkunuyorum ama olacak gör bak olacak verecekk rabbim inanıyorum ben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kılzar ya bızde sorun sadece sayı dusuklugu morfolojı vede hareket yuksek.sızce cok buyuk bır sorun deıl demı ????duzelırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…