Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde

canımm sabır canım. bilsinler öğrensinler nee olurkii onlarda bilmiyomu ki. bu RABBİMİN İŞİ O OL DERSE OLUR HERŞEY. BİZLER SADECE ZAMNAALRIMIZIN GELMESİNİ BEKLİYORUZ ZAMANI GELEN GELİYO BU DÜNYAYAY ÜZÜLMEYİNN SADECE DUA EDİN. KARDEŞİNEDE KIZMA BIRAK ODA ÜZÜLMÜŞTÜR SONRA YAPTIGINA DUA ETSİNDE RABBİM ONADA YASATMASIN BÖLE BİŞEYİ

kıslar gunaydınn

sabah ilk idrarla test yaptım
yine bişe cıkmadı hayırlısı artık8. gun bugun artık umutlarım yavaş yavaş kırılmaya başladı

dun gece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntılarım da başladı saten bilmiyoruum umutlu değilim ben pek ama hayırlısı olsun

aşk meleği kardeşin gerçekten cok ayıp etmişş umarım pişman olumuştur sölenecek söz değil aslında

Günaydın.. Günaydınn.. Günaydınn.. Günaydınn. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Hepinizi de ayrı ayrı öperimmm. :1rolleyes:

ÖP ÖP BİTMİYORUZ DEMİİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. BU GECE RÜYAMDA BEBEKLERİMİ GÖRDÜM ÇOK GÜZELDİİ YAA HİÇ BIRAKMAK İSTEMEDİM KUCAGIMDAN HEPSİNİ
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben eşime de kızdım sen öle demeseydin oda biranda sinirle onu demezdi diye ama yinede kardeşim yaptığı yanlışın farkında olmadı kendimi okdar kötü hissediyorumki iki arada bir derede kalmak böle bişey işte rabbim yardımcımız olsun

kıslar gunaydınn

sabah ilk idrarla test yaptım yine bişe cıkmadı hayırlısı artık8. gun bugun artık umutlarım yavaş yavaş kırılmaya başladı

dun gece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntılarım da başladı saten bilmiyoruum umutlu değilim ben pek ama hayırlısı olsun

aşk meleği kardeşin gerçekten cok ayıp etmişş umarım pişman olumuştur sölenecek söz değil aslında

Günaydın bitanem. Test günün ne zamandı senin? Çıkmadı diye onu düşünme. Biliyorsun aymesin de çıkmamıştı. Sonra kanda baktırdığı gün bile yüksek değildi değer. Tek embriyo biliyorsun. Diğer belirtileri bilemem. Ama aklına kötü şeyler getirme. Umutsuzluğa kapılma. İnşallah sen de aymes gibi "yok olmadı" derken şaşırıp kalırsın pozitif sonuçla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ayyy kötü olmuş ya. Şaka yollu takılınırken o ciddiye almış sanırım. Yaşı küçük di mi. O dönemde biraz asilik de olur ya. Ağızdan çıkanı kulak da duymaz. Olayın ciddiyetinin farkında değildir. Yoksa ne seni ne de enişteni kırmak istemez. Hem böyle bir pot kırıp herkesin duymasını sağlamak da istemezdi eminim. Ama özür dilemezse de küçüklüğüne vericen artık. Ablalık , büyüklük böyle birşey. Çok düşünmeyin üzerinde. Aile ortamında olmuş. Onlar da sizin akrabanız. :teselli:

canım keşke yaşı küçük olsada yaşının küçükklüğüne versem 22 yaşında koca bi kız oda etkiye tepki yaptı belki ama ayıp yaptı eşim kalktı gitti o ortamdan busefer bana bağırdı çağırdı sen cevap veremedin o sana ablalık yapıyor daha birsürü şey çok üzüldüm çok

ÖP ÖP BİTMİYORUZ DEMİİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. BU GECE RÜYAMDA BEBEKLERİMİ GÖRDÜM ÇOK GÜZELDİİ YAA HİÇ BIRAKMAK İSTEMEDİM KUCAGIMDAN HEPSİNİ

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah hayra çıkarsın canım rüyanı. Hepsini sağlıkla kucaklar öpersin doya doya inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım keşke yaşı küçük olsada yaşının küçükklüğüne versem 22 yaşında koca bi kız oda etkiye tepki yaptı belki ama ayıp yaptı eşim kalktı gitti o ortamdan busefer bana bağırdı çağırdı sen cevap veremedin o sana ablalık yapıyor daha birsürü şey çok üzüldüm çok

Gerisi de kötü olmuş. Siz tartışmışsınız bu yüzden. Ama böyle olabiliyor. Senin sakin yapın var belki. Onun daha fevri. Böyle durumda abla mabla dinlemezler zaten. Sen hiç canını sıkma. Eşinle aran da bozulmasın. Siz arayı düzeltirsiniz.

kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde

kardeşin ayıp etmiş gerçekten canım ama cahilliğine ver napıcan oda isteyerek söylememiştir ağzından kaçmıştır bencede sonra pişman olmuştur ama iş işten geçti tabiki ufaklar dikkatli değil işte olayın önemini farkedemiyolar sen yinede çok üzülme olan olmuş boşver toparlarsın bi şekilde.

Günaydın bitanem. Test günün ne zamandı senin? Çıkmadı diye onu düşünme. Biliyorsun aymesin de çıkmamıştı. Sonra kanda baktırdığı gün bile yüksek değildi değer. Tek embriyo biliyorsun. Diğer belirtileri bilemem. Ama aklına kötü şeyler getirme. Umutsuzluğa kapılma. İnşallah sen de aymes gibi "yok olmadı" derken şaşırıp kalırsın pozitif sonuçla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

test gunum pazar ama tatil olduğu için cumtesi yapcaz canım cok mu erken yapmışım bilmiyorumkismile
inşallah görürüm pozitifi

tez zamanda rüyan gerçekleşicek canım kucağından hiç bırakmıycaksın bebişlerini inşallah

test gunum pazar ama tatil olduğu için cumtesi yapcaz canım cok mu erken yapmışım bilmiyorumkismile

Canım pazara kaç gün var daha. Erken tabiki. Ama heyecanının farkındayım. Varsa çıkarsa hemen öğrenip rahatlamak istiyorsun. Yalnız tek embriyo olduğu için değerler yüksek olmuyor ve idrar testlerinde çıkmıyor. Özlemin 7.gün çıkmıştı biliyorsun. Ama onun üçüz. Ki o bile çok silik çıkmıştı. İnşallah sonu güzel olsun bitanem. :Saruboceq:

canım benimde test günüm pazardı bende cumartesi yaptırdım
ondan öncede 7. günde yaptım evde ama hiçbişey çıkmadı
9. günde yaptığımda belli belirsiz var gibiydi ama çok az
ozaman inanmamıştım oldupuna sonrada kanda baktırdım zaten
o yüzden üzülme daha çok erken

SAğolun kızlar desteğiniz için iyiki varsınız insan bu tarz olayları kimseyle konuşamıyor ancak yaşayan biliyor bazı şeyleri rabbim kimseye yaşatmasın tez zmanda bizide mucizeyle tanıştırsın inşallah

Canım pazara kaç gün var daha. Erken tabiki. Ama heyecanının farkındayım. Varsa çıkarsa hemen öğrenip rahatlamak istiyorsun. Yalnız tek embriyo olduğu için değerler yüksek olmuyor ve idrar testlerinde çıkmıyor. Özlemin 7.gün çıkmıştı biliyorsun. Ama onun üçüz. Ki o bile çok silik çıkmıştı. İnşallah sonu güzel olsun bitanem. :Saruboceq:

canım benimde test günüm pazardı bende cumartesi yaptırdım
ondan öncede 7. günde yaptım evde ama hiçbişey çıkmadı
9. günde yaptığımda belli belirsiz var gibiydi ama çok az
ozaman inanmamıştım oldupuna sonrada kanda baktırdım zaten
o yüzden üzülme daha çok erken

haklısınız sanırım erken tabii ama sanki görürüm diye umutluydum rabbimm kimseyi belirsizlikle sınamasın cok zor acaba demek

nesrin rabbim eşinide kurtarsın senin durumunda zor canım sağ salim dönecekler inşallah merak etme iyimi canım

kızlar gunaydınlar herkese..
nesrın allah yardımcınız olsun canım..ınsallah yakında bırakırlar merak etme.tutmazlar okadar oyle.zararda veremezler yoksa ıs aleyhlerıne doner.uzulme dua et canım..

Back
X