Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. ha bire kafamda kurup duruyorum. eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? doruk paşa nasıl?

cucuuuu hamileymişsin:teytey::teytey:. tebrik ederim umarım değerin artar ve kesinleşir. kucağına almak nasip olur zamanı gelince. öpüyorum seni. olumlu düşün olumlu olsun...

özlemim mesajını şimdi gördüm. üçüzlerin hayırlı olsun... sende olumlu düşün artık lütfen...kaydirigubbakcemile5Bak Rabbim nasip etti. Sana düşen de kafandaki butun kuruntuları atmak. RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER
:Saruboceq::Saruboceq:

beklemek ne fena bir şey olduğunu hatta en zor şey olduğunu biliyoruz burada hepimiz,güzel arkadaşım Allah sabır versin, güüzel düşün güzel olsun

ben bu ay sabah akşam kaynatıp aç karna hem eşim hem ben içtik hamilelik olmadı ama ilginç bişey oldu benm normalde adetimin ilk günü acayib sancılı geçer kesinlikle ilaç atmadan geçmez hatta 2. ci günü bile ağrılı olur ölürüm ağrıdan ama bu kez geldiğini bile anlamadım hiç ağrı sızı olmadı bugün 5. gün nerdeyse bitecek sessiz sedasız geldi gidiyor kaydirigubbakcemile4 çok şaşırdım yani iyi böylede :) acaba incirdenmi oldu ne dersiniz???

kızlar günaydınnn inş güzel bir gün yaşarız hepberaber...

cucum canım ben dün gelemedim ama sabah sabah çok mutlu ettin beni inş rabbim hamileliğinin devamını sağlar.değerinde kat kat artar canım benim....

melony canım henüz üzülmek için çok erken ben inanıyorum senden de güzel haberler alcaz...

aşk melegim canım çok üzüldüm adınıza biran beni düşündüm yerinde çok kötü durum ama kusura bakma kardeşinde çok boşboğazlık etmiş o lafta söylenmez yani kızdım.şimdi bu saatten sonra eşinin kalbini nasıl düzelteceksin kardeşine karşı o da ayrı mesele rabbim yardımcın olsun inş.....

nesrincim çok üzüldüm ama inş yakında güzel haberlerini alcaksın ben inanıyorum tatlım rabbim eşinin ve arkadaşlarının yardımcısı olsun inş.....

aymesim nasıl gidiyor hamilelik şeker....

kızlar ne güzel oldu topiğimiz son zamanlarda oku oku bitmiyor sayfalar inş hep böyle olur :):)))

tez zamanda rüyan gerçekleşicek canım kucağından hiç bırakmıycaksın bebişlerini inşallah
o istediğim ninimi sölüyodum bebeğime kafasını omzuma koydu hemen uyumak istedi.inşallah cnaım inşallah çok az kaldı bebeklerimizi kucaklamammıza
ben bu ay sabah akşam kaynatıp aç karna hem eşim hem ben içtik hamilelik olmadı ama ilginç bişey oldu benm normalde adetimin ilk günü acayib sancılı geçer kesinlikle ilaç atmadan geçmez hatta 2. Ci günü bile ağrılı olur ölürüm ağrıdan ama bu kez geldiğini bile anlamadım hiç ağrı sızı olmadı bugün 5. Gün nerdeyse bitecek sessiz sedasız geldi gidiyor kaydirigubbakcemile4 çok şaşırdım yani iyi böylede :) acaba incirdenmi oldu ne dersiniz???

canım biz denedik ama inciri geceden zeytin yagına batırıp sabah birer tane eşimle yiyoduk öle diğerini yapmadık am afaydası vardır muhakak olmazmı

olur canım bakakrım
zaten bir dernek var onlaralada yazışıyorum bu konuyla ilğeniyorlar

canım inşşşşşşşşşş
biz elimizden geleni yaptık bence herkes bizim kadar çabalasydı çok farklı olurdu burada bizler mail attık fax çektim ama birçok insan sesini çıkrmadı ben bazı tüp bebk merkezleriylede görüştüm onlarında seslerini ükseltmleri gerkiyordu ancak onlarda sesiz kalmayı uygun buldular

yetercim emeklerine sağlık, hiç bir doktor yada tüp bebek merkezi yetkilisi çıkıpta yasanın olumsuzluğunu anlatmadı,haberler de çıkan doktorlar da sanki iyi bişeymiş gibi bahsettiler alsanaalsanasmile

SAğolun kızlar desteğiniz için iyiki varsınız insan bu tarz olayları kimseyle konuşamıyor ancak yaşayan biliyor bazı şeyleri rabbim kimseye yaşatmasın tez zmanda bizide mucizeyle tanıştırsın inşallah

canımmbenim sen ne kadar uğraşsanda eşinin içinde o kıgınlık kalır artık, o yüzden kafana takma :teselli:

canım biz denedik ama inciri geceden zeytin yagına batırıp sabah birer tane eşimle yiyoduk öle diğerini yapmadık am afaydası vardır muhakak olmazmı

onuda yapıyorum ama onu sadece eşim yiyor ben bütün bi paketi borcama döktüm üzerinide zeytinyağı eşim hersabah aç karna yiyor bitane siz nasıl uyguladınız faydası oldumu peki anladığım kadarı ile şu an hamilesin galiba RABBİM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inaşallah bnmde bi gün böyle bebeklerimi beklediğim zamanlar olacakmıki mafoldumben

onuda yapıyorum ama onu sadece eşim yiyor ben bütün bi paketi borcama döktüm üzerinide zeytinyağı eşim hersabah aç karna yiyor bitane siz nasıl uyguladınız faydası oldumu peki anladığım kadarı ile şu an hamilesin galiba RABBİM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inaşallah bnmde bi gün böyle bebeklerimi beklediğim zamanlar olacakmıki mafoldumben

canım be hergun bir tane taze taze yapıyodum.işe yarıyor tabii yaramazmı hiçç.şifa olsun inaşllah ama send eyee bende yiyodum.aminnn darısı basına canım inşallah tez zamanda olucak tabii hepimiz aynı safhalardan geçiyoruz bende geçtim bu yollardan çok ugrastım 2. tüp bebekte kavustum yavrularıma inşallah dogumlarınıda görürürüm

canım be hergun bir tane taze taze yapıyodum.işe yarıyor tabii yaramazmı hiçç.şifa olsun inaşllah ama send eyee bende yiyodum.aminnn darısı basına canım inşallah tez zamanda olucak tabii hepimiz aynı safhalardan geçiyoruz bende geçtim bu yollardan çok ugrastım 2. tüp bebekte kavustum yavrularıma inşallah dogumlarınıda görürürüm

senin eşinin değerleri neydi?bizde sayı hareketlilik morfoloji hepsi düşük :(

günaydin kizlarrr,herkes iyidir insallahh

canım benim hayırlı olsun öpüyorum kocaman kocamanopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cucum cok sevındım..
ıgnenıın etkısı olcagını bende dusunmuyorum...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cok tesekkür ederim kizlar...
telasli bekleyis sürüyor,hayirlisi olsun insallah :Saruboceq:

iyiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. ha bire kafamda kurup duruyorum. eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? doruk paşa nasıl?

cucuuuu hamileymişsin:teytey::teytey:. tebrik ederim umarım değerin artar ve kesinleşir. kucağına almak nasip olur zamanı gelince. öpüyorum seni. olumlu düşün olumlu olsun...

özlemim mesajını şimdi gördüm. üçüzlerin hayırlı olsun... sende olumlu düşün artık lütfen...kaydirigubbakcemile5Bak Rabbim nasip etti. Sana düşen de kafandaki butun kuruntuları atmak. RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER
:Saruboceq::Saruboceq:
canimm cok tesekkür ederim..
insallah en kisa zamanda esine bir daha ayrilmamak üzere kavusursun canim..
Saglikli sihhatli gelsin esin insallah,Allah yardimcin olsun canim :Saruboceq:

kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde
ah bitanem,hic moralini bozma,kardesinde bir anlik öfkeyle size parlamis,eminim oda pisman olmustur..bu yüzden esinle aranizi hic bozmayin..bosver insanlari,duysunlar..ne var ki bunda,ayip degil günah degil..
Allah ol derse olur ancak,bunu düsünmeleri gerek..kafani takma canimmm :teselli:

kıslar gunaydınn

sabah ilk idrarla test yaptım
yine bişe cıkmadı hayırlısı artık8. gun bugun artık umutlarım yavaş yavaş kırılmaya başladı

dun gece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntılarım da başladı saten bilmiyoruum umutlu değilim ben pek ama hayırlısı olsun

aşk meleği kardeşin gerçekten cok ayıp etmişş umarım pişman olumuştur sölenecek söz değil aslında
canimm cok erken degil miii...
yapma kuzum ya,böyle yapinca umutsuzlugada düsüyorsun,üzme kendini bosu bosuna olur mu..
daha coook var annesi,az büyüsün,tutunsun sana bi, ozaman kocaman kocaman cift cizgileri görüceksin insallahhh :1rolleyes:

kızlar günaydınnn inş güzel bir gün yaşarız hepberaber...

cucum canım ben dün gelemedim ama sabah sabah çok mutlu ettin beni inş rabbim hamileliğinin devamını sağlar.değerinde kat kat artar canım benim....

melony canım henüz üzülmek için çok erken ben inanıyorum senden de güzel haberler alcaz...

aşk melegim canım çok üzüldüm adınıza biran beni düşündüm yerinde çok kötü durum ama kusura bakma kardeşinde çok boşboğazlık etmiş o lafta söylenmez yani kızdım.şimdi bu saatten sonra eşinin kalbini nasıl düzelteceksin kardeşine karşı o da ayrı mesele rabbim yardımcın olsun inş.....

nesrincim çok üzüldüm ama inş yakında güzel haberlerini alcaksın ben inanıyorum tatlım rabbim eşinin ve arkadaşlarının yardımcısı olsun inş.....

aymesim nasıl gidiyor hamilelik şeker....

kızlar ne güzel oldu topiğimiz son zamanlarda oku oku bitmiyor sayfalar inş hep böyle olur :):)))
sagol bitanemm,dualarinizi eksik etmeyin,insallah degerim yükselir..cok cok sagol :asigim:
o istediğim ninimi sölüyodum bebeğime kafasını omzuma koydu hemen uyumak istedi.inşallah cnaım inşallah çok az kaldı bebeklerimizi kucaklamammıza

özlemcim,takviminde cok güzel olmus,rüyanda harika..uyanmak istemiyor insan degil mi :1rolleyes:
insallah tam gününde gelicekler,kollarindan hic ayrilmayacaklar bebislerin:Saruboceq:

günaydın kızlar..

yeni topik hayırlı olsun..
tez zamanda herkes geçer inş..

nesrincim Allah sabır versin sağ salim gelsin inş..

dilemcim kaderimiz buymuş çekicez gereken için peşinden koşucaz..
inş zamanı yakındırda daha fazla beklemeyiz..
pişiklerinde çabuk geçer inş canım..

aşk meleği üzülme canım..
olan olmuş söz ağızdan bir kere çıkıyor işte..
yaşanmasa iyiydi ama..

melony üzülme canım erken daha demiştik..
herkesin bünyesi farklı kiminde çıkmıyor işte..
inş sonun aymesinkine benzer..
negatifi görünce hemen umutsuzluğa kapılma..
çok yeni yaşadım seni anlıyorum ama sonucu görmeden üzme kendini sakın erken daha..
hatta bi link vardı sende bak erken olduğunu anlıcaksın..

3. haftayı oku canım..

evet ilk testim negatif ama ben yapmayacaktım eşim elinde testle gelmiş gelir gelmez açtı hadii diye o benden meraklı

bide bana sen kırmamak için getirdim diyo kafamçokkarıştı yalan benden önce kendi çatladı meraktan

ama takmadım daha cok erken biliyorum kıslarr

canım ama henüz çook erken..
bi de bu vakitte yapman doğru değil zaten,sen de biliyorsunn..
sabah idararınla yapsaydınn keşke tatlımm..

eşini de takma..:umursamaz:
hep böylelerrr..
çok akıllı sanarlar kendilerini..kaydirigubbakcemile3

bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....

kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan

canımmmm lütfen üzülmee..
ben hepimizin hamişş kalacağına canı gönülden inanıyorum bakkk..
ben de senin gibiyim..
bu sene 6.senemizdeyiz..
sen yine 1 kez hamişşş kalabilmişsinn bakk..
ben hamişş bile kalamadım...

burada ne mucizelere tanık olduk bizzz..
senin de o pembe köşeye tarnsfer olacağına inanıyorum benn tatlımm..

cucum maşallahhhhhhhhhhhhhhh :teytey: korkma benimde değerim 39,97 çıkmıştı 3.gün gecikemeye rağmen.3 gün sonra 214,2 olmuştu.

kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde
canım ya olan olmuş nedesen boş artık....
ama o da isteyerek yapmamıştır ama işte yapılacak birşey yok...
aradan biraz zaman geçtimi unutulur canım....
kıslar gunaydınn

sabah ilk idrarla test yaptım
yine bişe cıkmadı hayırlısı artık8. gun bugun artık umutlarım yavaş yavaş kırılmaya başladı

dun gece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntılarım da başladı saten bilmiyoruum umutlu değilim ben pek ama hayırlısı olsun

aşk meleği kardeşin gerçekten cok ayıp etmişş umarım pişman olumuştur sölenecek söz değil aslında
ah canım ya erken daha...
inşallah vakti geldiğinde pozitif olur...
----------------------------------------------------------------------------------------
herkese selam kızlara.s.

bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....

kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan

canım ya :teselli:üzme kendini allah büyük.bak bana 2003 te evlendik onca ilaç,aşılama yaptırmamıza rağmen gelmedi.panik atakmı olmadım hipertroid çıktı belkide daha fazlası bildiğim bu kadar. dile kolay 7 yıl geçti.hamile haberi alınca ben hiç bir zaman hamile kalamıyacam diyordum.normal yolla ümidi kesmiştim ama beklemediğim bir anda her zamanki gibi bir gecikme bi baktımki hamileyim.rabbim ol dedi oldu bebişim işallah devamınıda görürsek tam olacak.ama çok şükür hamilesin haberini duymayı nasip etti.vakti gelmeyince olmuyormuş ama vaktide gelince ne olursa olsun isterse ümitsiz olsun oluyor.sabretmek lazım işallah en kısa zamanda bebişin sanada süpriz yapar.:Saruboceq:sende kızarsın kendine ben nasıl süşünmüşüm böyle diye.

senin eşinin değerleri neydi?bizde sayı hareketlilik morfoloji hepsi düşük :(

canım bizim sayıda ve morfolojıde problem yoktu tek derdimiz hareketti.%91 hareketsizdi spermeler ve ilari hareket hiç yoktu. sabır canım sabır kaçkez yıkıldık hepimiz ama süprizlerle kavustuk bebeklerimize hep mucizelerle birgun sende anne olucaksın sabır

:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: CUCUMMM hamileeeeeymişşşşş çok sevindimm canımmmm pkoyuu allahın izniyleeee yendikkkk...Allahın izniyle değerin artıcakkk..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini inşallahhh

Back
X