Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gny kızlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için.belginim canım arkadaşım tşk.bengüsu rabbim yardımcınız olsun inş.nevrom ne güzel yazmışsın yaa.rabbim ol dedikten sonra...inş rabbimin bizlerede ol deme zamanı gelmiştir
günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum herkes iyidir inşallah geçmişe çok bakamadım melony arkadaşımızın sonucunu ben göremedim sormaya korkuyorum ama merakta ediyorum diğer taraftada göremedim arkadaşımızı ne oldu:uhm:
nevrocum ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını gözlerim yaşardı okurken herşeye inat o bebiş bırakmamış annesini çok duygulandım canım yasenağlama allahım dileyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşalalh kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz bunun acısını çok iyi biliyoruz:teselli:
Günaydin arkadaslar =)
beni listeden cikarin lütfen her ay oldugu gibi yine regl oldum....
günaydın arkadaşlar,
nevrocum yazdıklarının beni çok duygulandırdı,Rabbim ol dedikten sonra karşısında hiç bir şey duramaz bunu anlıyorum,Allah herşeyin hayırlısını versin,bunu en çok anlayanlardan biri de benim ....
yetercim tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun.
Aymes sana ve bebişine günaydın :1hug:
gunaydın kızlar
hemen söyelyim aymescim 7. gunumda adet oldum olmadı yanii mafoldumben asıl biz seni merak ediyoruz napıyosunuz senin yaramaz üzmüyo artık demii senii:ecrin_bebek:
günaydın kızlar....
nasılsınız???
gunaydın kıslarrrr
aymesimm nasılsın canımm?
canıso yaa geçmiyo bu ne zaman geçicek canım yaa tamamaen geçti demi sende kusmalar
gunaydın kıslarrrr
canıso yaa geçmiyo bu ne zaman geçicek canım yaa tamamaen geçti demi sende kusmalar
canım beniiiimm Allah yardımcın olsun tatlım
benim sabah yataktan kalktığımda oluyo yine ama çok rahatsız edici değil, bide mide yanması olayı var ozaman akşam yemekleri ağır geldiğinde oluyo bulantım o yanmadan sonra,
seninde geçecek tatlım sabret az kaldı, hastaneye yatma durumun falan varmı serum takviyesi yapıyolar genelde aşırı bulantılarda
günaydın arkadaşlar,
nevrocum yazdıklarının beni çok duygulandırdı,Rabbim ol dedikten sonra karşısında hiç bir şey duramaz bunu anlıyorum,Allah herşeyin hayırlısını versin,bunu en çok anlayanlardan biri de benim ....
Günaydın hepinize kızlar. Şeniz
sağolun kızlar 18 tane yumoş topladılar hepsininde iiçi dolu dedi dr (birincide hepsi boş çıkmıştı )
her şey yolunda rahat ol dedi
ızlar Şİmdİ embİryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesİ dÖlenmİŞ yarrın arayıp tekrar bİlgİ verecekler
canım nasılsın merak ettik seni ya nevro saolsun bilgilendirdide biziolumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar,
gunaydın kızlar
hemen söyelyim aymescim 7. gunumda adet oldum olmadı yanii mafoldumben asıl biz seni merak ediyoruz napıyosunuz senin yaramaz üzmüyo artık demii senii:ecrin_bebek:
gunaydın kıslarrrr
maşşaallahhhh canım hepsi döllensinlerr inşallahh hepsi hepsi
evet canım iyi olsunlarda şükür iyiler. Diğer topikte sormuşsun ama canım cevap yazmakta zorlanıyorum . Ben maaselef aynıyım yaa keşke çok iyiyim diye yazabilseydim. Sanırım böle giderse hastaneye yatıracaklar beni su içemiyorum çunku ve artık bogazımdan kan gelemye başladı. Ama bebekler iyi sanırım kii yaramazlık yapıyolarr annelerine hissettiriyolar şükürler olsunn. Siz nasılsınız canımm paşamızz ne yapıyo az kaldı tadını çıkar doya doyaaa yaaa bebeğinle
sanada günaydın tatlım, nasılsın, damadım nasıllaropuyorumnanaktan
arkadaşın için çok sevindim o kadar olaydan sonra Rabbim ne güzel mükafatlandırmış onu,
Bizim elimizde olan bişey değil tabi, Allahın izniyle geliyo bebişlerimiz,
bende transferden sonra 1 saat kadar yattım hastanede, sonra doktora " 3 saatlik bir yolculuk yapmam gerek gidebilirmiyim" dedim, "sen bilirsin sadece şansını azaltırsın" dedi bana, ama eve gelmem gerekiyodu mecburen, hemen yola çıktık, 3 saatlik yolu yavaş yavaş 6 saatte geldik, yollar bozuktu araba sarsıyodu, elim karnımda gelene kadar dua ettim, geldim 5.kat merdiven çıktım, (benim hala opudan dolayı rahatsızlığımda vardı ) 3.gün işe başladım mecburen, zaten opu ve transfer için izni zor almıştım, işyerim 20 dakika sürüyodu ama gittiğimiz yolda aşırı bozuktu ve araba öyle sarsıyodu ki yanına yoğurt alsan ayran olur gidene kadarkaydirigubbakcemile3 düşük tehlikemin olduğunu bilmeden 1 buçuk ay çalıştım halbuki kalkmadan yatmam gerekliymiş
ama çok şükür Rabbim yardımcım oldu iki bebişimide bana gönderdi, herşeye rağmen bebeklerim benimle, bu yolda öncelikle sabır, inanç, sonrasında pozitif düşünce gerekiyo mutlaka, Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok...
Allah isteyen tüm arkadaşlarıma biran evvel bebeklerini gönderir inşallah...
canım zaten senin içinde 2 bebek olması önemliydi.ikiside göbüşüne konar hiç ayrılmazlar inşallah
maşallah maşallah yetercim bu ne bolluk inşallh hepsi döllenir ve en iyi olan kazanır canım benim:dance:
yeteriiim hadi inşallah güzel güzel döllenir yomuşlar ve bebiş olarak gelip konar annesinin göbişine
dualarım seninle tatlım, güzel haberlerini alır senide pembe köşeye transfer ederiz inşallah
ızlar Şİmdİ embİryoloĞ aradı 18 yumoŞtan 2 tanesİ dÖlenmİŞ yarrın arayıp tekrar bİlgİ verecekler
gny kızlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için.belginim canım arkadaşım tşk.bengüsu rabbim yardımcınız olsun inş.nevrom ne güzel yazmışsın yaa.rabbim ol dedikten sonra...inş rabbimin bizlerede ol deme zamanı gelmiştir