inşallah canım allahım yardımcın olsun.yarın saat 16.00'da doktorla görüşmeye gitcem kızlar, bu ayki reglimle tedaviye başlamak istiyorum,umarım yarın olumlu şeyler duyarım doktordan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım allahım yardımcın olsun.yarın saat 16.00'da doktorla görüşmeye gitcem kızlar, bu ayki reglimle tedaviye başlamak istiyorum,umarım yarın olumlu şeyler duyarım doktordan
inşallah canım allahım yardımcın olsun.
canım ben aslında bu güne kadar hiç heycanlanmadım teleşlenmdım ama bu gün tel çalınca elim ayağınma dolandı heycendan bu yolda geçenler bilirler
aslında yaşarken doğru bakamıyoruz olaylara ben sabah üzülmüştümneden diye sonra sizlerle konuştum biraz rahatladım sonrda kız kadeşim geldi ne oldu dedi ona anlatım o bana dediki ya neden üzülüyorsun ikli tane sana yeter
eğerki bu tedavide olan ben olsaydım ve 18 yumoşumun hepsi dölenseydi banada bunr transer edlemeseydi (18 yumoşum transfer edlimesi söz konusu bile olmaz )bebeklerim boşa gitti diye üzülürdüm dedi
nevrocum ne güzel yazmışsın bizi bizden başkası anlayamaz.sidelyam canım görüşemiyoruz arkadaşım...
günaydın yetercim.
özlemcim,yeterim,nevrocuğum iyi dilekleriniz için sağolun,
nevro akşamki yazın beni fena etti bugün sürekli gözü yaşlı dolaştım, işteyim diye doyasıya ağlayamadım ama hıçkırarak ağlamak isterdim.
ben şimdi çıkıyorum eve gidip, daha sonra da ingilizce kursuna gidicem beni ingilizce öğrenme merakı aldı.
yaaaaaaaaaaa nevrocum yine çok kötü oldum,fena duygulandım canım ya senağlamasenağlamasenağlama
şuanda beni öyle ağlattınki anlatamam uzun zamandır ağlamamıştım içimi sızlattın içimdeki duygular hepsini yazmışsın tek dileğim allahım benimde sonunda yüzüm gülsün allah kimseyi bu şekilde cezalandırmasın seninde meleğina saglıklı uzun ömürler versin allahım...
selam canlara.s.
herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...
bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...
geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...
sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....
elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...
sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
sagol canım inşallah...yeterim inş anne olucaksın sende..
sıra sende canım yeter ki rahat ol..
Allah yardımcın olsun zamanı gelmiş olsun inş..
fadiğim sağlıkla dönüceksin evine canım..
allah yardımcın olsun..
hayırlısı olsun inş..
belgin hayırlısı olsun canım..
inş herşey yolundadır..
spermlerde önemli iyi gelişmeler olmuştur inş..
aa1 tedavin hayırlı olsun canım..
inş sonunda bebeğin sana geldim der..
nevroşum yaa senağlama senağlama ne güzel yazmışsın öyle.rabbim kimsenin gözünde koymasın.isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın.
canım zaten senin içinde 2 bebek olması önemliydi.ikiside göbüşüne konar hiç ayrılmazlar inşallah
çok şükür canım iyi olmaya çalışışıyorum evet nevrocum sağolsun her iki tarafıda bilgilendirdi.
sanada günaydın canım
anladım canım napalım kısmet değilmiş inşallah çok yakında o müjdeyi vericeksin bize ben inanıyorum. Öğretmenlik işin çıkmış çok sevindim bu seni dahada rahatlatıcaktır kafan dağılır hiç olmazsa benim bebiş beni biraz üzüyo canım ya ara ara devam kanamalara kanama diyorum ama öyle şakır şakır değil bi kaç damla şeklinde inşallah ilerde hiç kalmaz
canım valla bildiğin gibi hiçbi değişiklik yok desem yeridir
senin mide bulantıların devammı sen nasılsın?
kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)
selam canlara.s.
herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...
bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...
geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...
sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....
elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...
sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
canım sağlığına dikkat et okudum yazını ama bir türlü cevap yazamadım lütfen kendine dikkat et sen iiyi olacaksınki bebişlerde iiyi olsun rabbim seni ve bebişlerini korusun canım benim
bak kanamadan korkma demekki belli bir dönem böle gececek bak ablamın nası kanaması olurdu iki bebişindede sağlıklı doğurdu belli bir aydan sonra kanaması durdu sen ntakılma devamlı elinle salavat getir 21 kere besmele cek karnına bana ilk öle demişlerdi korurmuş rabbim bebişlerini hem doğumunda kolay olurmuş
hadi gözün aydın cerencim dikkat et kendine seni seviyoruz canımŞeniz
canım benim ne demek asıl sen helal et ama sakın korkma bişe olmaz rabbim yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun
yarın saat 16.00'da doktorla görüşmeye gitcem kızlar, bu ayki reglimle tedaviye başlamak istiyorum,umarım yarın olumlu şeyler duyarım doktordan
nevrocum ne güzel yazmışsın bizi bizden başkası anlayamaz.sidelyam canım görüşemiyoruz arkadaşım...
günaydın yetercim.
NEVRO'ya çok teşekkür ediyorum yazısı için.alkisalkisalkis
benim düşüncelerime ve inancıma tercüman olduğu için,
arkadaşlarımızın yolunu aydınlattığı için.
sayısal verileri, ihtimalleri zamanında çoook planlamış ve Hak'tan cevabını almış biri olarak bunların boş anlamsız olduğunu iyice idrak ettim.
ben bebeksiz mutlu olmayı başardım.
okudum, araştırdım.
bilgim arttıkça tutunacak dalım arttı.
az çabamı gönlüme dolan ferahlıkla ödüllendirdi belki ihsanları sonsuz Allahım.
eskiden dünyadaki en dertli insan olduğumu düşünürdüm.
şimdi bu durumumu imtihanım olarak bile görmüyorum.
kendimden zor durumda olanlara bakıyorum, şükrediyorum.
ayeti kerime der ki:
"biz dilediğimize kız dilediğimize erkek, dilediğimize her iki cinsten karma, dilediğimize ise hiç evlat vermeyiz."
bu herşeyi açıklamıyor mu?
çabalarımız ise fiili dua yerine geçer ümidini taşıyorum.
Rabbim hepimizin gönlüne ferhalık versin inşallah
Merhaba kızlar yetercim inşallah hayırlısı ile kavuşacaksın bebeğine sayıya takılma bitane olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter canım rabbim bu yoldaki herkse sabır versin en kısa sürede rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alamayı nasip hepimize
NEVRO'ya çok teşekkür ediyorum yazısı için.alkisalkisalkis
benim düşüncelerime ve inancıma tercüman olduğu için,
arkadaşlarımızın yolunu aydınlattığı için.
sayısal verileri, ihtimalleri zamanında çoook planlamış ve Hak'tan cevabını almış biri olarak bunların boş anlamsız olduğunu iyice idrak ettim.
ben bebeksiz mutlu olmayı başardım.
okudum, araştırdım.
bilgim arttıkça tutunacak dalım arttı.
az çabamı gönlüme dolan ferahlıkla ödüllendirdi belki ihsanları sonsuz Allahım.
eskiden dünyadaki en dertli insan olduğumu düşünürdüm.
şimdi bu durumumu imtihanım olarak bile görmüyorum.
kendimden zor durumda olanlara bakıyorum, şükrediyorum.
ayeti kerime der ki:
"biz dilediğimize kız dilediğimize erkek, dilediğimize her iki cinsten karma, dilediğimize ise hiç evlat vermeyiz."
bu herşeyi açıklamıyor mu?
çabalarımız ise fiili dua yerine geçer ümidini taşıyorum.
Rabbim hepimizin gönlüne ferhalık versin inşallah
Merhaba Arkadaşlar ,
Acaba bi konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Benim eşimde 100 bin sperm var
morfoloji 2
%50 hareketsiz
%20 ileri yavaş
%30 yerinde hareketli
ben yazıları okumaya çalışıyorum mucizeler duydukça rahatlıyorum ama sizler topiği daha çok takip etmişsiniz daha yeni okumaya başladım bi çok kişi bebişlerini bile almış kucagına
bende bu sonuçlarla hamile kalabilir miyi
hiç benim gibi olup mutlu haberi veren oldu mu ?
Merhaba kızlar yetercim inşallah hayırlısı ile kavuşacaksın bebeğine sayıya takılma bitane olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter canım rabbim bu yoldaki herkse sabır versin en kısa sürede rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alamayı nasip hepimize