Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim biliyorsunuz benim eşim azospermi birkez tesede gelişmemiş hücre bulundu emriyo oluştu fakat gebelik olmadı bizde kaan aydosla tedavideydik iğne kullanıyodu eşim ve cuma ankaraya kaan beyin yanına gidiyoruz spermiyogram ve hormon tahlili yaptırmak için lütfen banada dua edin sizlere iyi haberlerle döneyim cteside eski merkezimizle konuşacagız bakalım bizim durumda başka tedavi yöntemi varmı en son 3yıl önce yaptırmıştık bu mayısta 2.denemeyi düşünüyoruz inşallah pazara burda halay çekeriz çıkış olurda....

canım ben aslında bu güne kadar hiç heycanlanmadım teleşlenmdım ama bu gün tel çalınca elim ayağınma dolandı heycendan bu yolda geçenler bilirler
aslında yaşarken doğru bakamıyoruz olaylara ben sabah üzülmüştümneden diye sonra sizlerle konuştum biraz rahatladım sonrda kız kadeşim geldi ne oldu dedi ona anlatım o bana dediki ya neden üzülüyorsun ikli tane sana yeter
eğerki bu tedavide olan ben olsaydım ve 18 yumoşumun hepsi dölenseydi banada bunr transer edlemeseydi (18 yumoşum transfer edlimesi söz konusu bile olmaz )bebeklerim boşa gitti diye üzülürdüm dedi

Kardeşin çok güzel çok doğru söylemiş. :lepi:

Bak slogan şu..

Senin nickin yeteeeeer , mutlu son için 1 tane de yeter. :lepi: Ay ben bazen baya komikleşiyorum. İlkokul bebesi böyle bir uyak yapmaz. sırnaşık şey sırnaşık şey

nevrocum ne güzel yazmışsın bizi bizden başkası anlayamaz.sidelyam canım görüşemiyoruz arkadaşım...
günaydın yetercim.

özlemcim,yeterim,nevrocuğum iyi dilekleriniz için sağolun,

nevro akşamki yazın beni fena etti bugün sürekli gözü yaşlı dolaştım, işteyim diye doyasıya ağlayamadım ama hıçkırarak ağlamak isterdim.
ben şimdi çıkıyorum eve gidip, daha sonra da ingilizce kursuna gidicem beni ingilizce öğrenme merakı aldı.

yaaaaaaaaaaa nevrocum yine çok kötü oldum,fena duygulandım canım ya senağlamasenağlamasenağlama

şuanda beni öyle ağlattınki anlatamam uzun zamandır ağlamamıştım içimi sızlattın içimdeki duygular hepsini yazmışsın tek dileğim allahım benimde sonunda yüzüm gülsün allah kimseyi bu şekilde cezalandırmasın seninde meleğina saglıklı uzun ömürler versin allahım...

Canlarım benim. Sizin gözyaşlarınıza kurban olurum ben. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizin haberiyle mutluluktan ağlarsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam canlara.s.
herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...

bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...

geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...

sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....

elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...

sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

Canım öncelikle misafirler gitmiş. Hem gözün aydın , hem Allah kavuştursun. Biraz kafa dinlersin artık. Yatış işlemleri de tamammış. İnşallah çok başarılı geçer. Şimdiden şifa diliyoruz. Ve helal olsun tabiki hakkım geçmişse.. Operasyon basit de olsa ben de isterdim. :1hug: a.s.

yeterim inş anne olucaksın sende..
sıra sende canım yeter ki rahat ol..
Allah yardımcın olsun zamanı gelmiş olsun inş..

fadiğim sağlıkla dönüceksin evine canım..
allah yardımcın olsun..
hayırlısı olsun inş..

belgin hayırlısı olsun canım..
inş herşey yolundadır..
spermlerde önemli iyi gelişmeler olmuştur inş..

aa1 tedavin hayırlı olsun canım..
inş sonunda bebeğin sana geldim der..

nevroşum yaa senağlama senağlama ne güzel yazmışsın öyle.rabbim kimsenin gözünde koymasın.isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın.

yeterim inş anne olucaksın sende..
sıra sende canım yeter ki rahat ol..
Allah yardımcın olsun zamanı gelmiş olsun inş..

fadiğim sağlıkla dönüceksin evine canım..
allah yardımcın olsun..
hayırlısı olsun inş..

belgin hayırlısı olsun canım..
inş herşey yolundadır..
spermlerde önemli iyi gelişmeler olmuştur inş..

aa1 tedavin hayırlı olsun canım..
inş sonunda bebeğin sana geldim der..
sagol canım inşallah...

canım zaten senin içinde 2 bebek olması önemliydi.ikiside göbüşüne konar hiç ayrılmazlar inşallah

canım sağlığına dikkat et okudum yazını ama bir türlü cevap yazamadım lütfen kendine dikkat et sen iiyi olacaksınki bebişlerde iiyi olsun rabbim seni ve bebişlerini korusun canım benim

çok şükür canım iyi olmaya çalışışıyorum evet nevrocum sağolsun her iki tarafıda bilgilendirdi.

sanada günaydın canım

anladım canım napalım kısmet değilmiş inşallah çok yakında o müjdeyi vericeksin bize ben inanıyorum. Öğretmenlik işin çıkmış çok sevindim bu seni dahada rahatlatıcaktır kafan dağılır hiç olmazsa benim bebiş beni biraz üzüyo canım ya ara ara devam kanamalara kanama diyorum ama öyle şakır şakır değil bi kaç damla şeklinde inşallah ilerde hiç kalmaz

canım valla bildiğin gibi hiçbi değişiklik yok desem yeridir
senin mide bulantıların devammı sen nasılsın?

bak kanamadan korkma demekki belli bir dönem böle gececek bak ablamın nası kanaması olurdu iki bebişindede sağlıklı doğurdu belli bir aydan sonra kanaması durdu sen ntakılma devamlı elinle salavat getir 21 kere besmele cek karnına bana ilk öle demişlerdi korurmuş rabbim bebişlerini hem doğumunda kolay olurmuş

kızlar nasılsınız günaydın hepinize dün test almıştık 12.gün yapmaya kararlıydım ama rahat duramadım sabah erken saate test yaptım pozitif çıktıo çok koyu değildi ama belirgin sayılırdı 10.günüm perşembe kanda baktırcam acaba hamilemiyim inşallh öyledir sdizinle paylaşmak istedim herkezin olur inşaallh :)

hadi gözün aydın cerencim dikkat et kendine seni seviyoruz canımŞeniz
selam canlara.s.

herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...

bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...

geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...

sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....

elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...

sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

canım benim ne demek asıl sen helal et ama sakın korkma bişe olmaz rabbim yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun

canım sağlığına dikkat et okudum yazını ama bir türlü cevap yazamadım lütfen kendine dikkat et sen iiyi olacaksınki bebişlerde iiyi olsun rabbim seni ve bebişlerini korusun canım benim

bak kanamadan korkma demekki belli bir dönem böle gececek bak ablamın nası kanaması olurdu iki bebişindede sağlıklı doğurdu belli bir aydan sonra kanaması durdu sen ntakılma devamlı elinle salavat getir 21 kere besmele cek karnına bana ilk öle demişlerdi korurmuş rabbim bebişlerini hem doğumunda kolay olurmuş

hadi gözün aydın cerencim dikkat et kendine seni seviyoruz canımŞeniz

canım benim ne demek asıl sen helal et ama sakın korkma bişe olmaz rabbim yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun

sağol canımmm dualarınızla inşallah hepimiz iyi olucaz.inşallah canımm

Merhaba kızlar yetercim inşallah hayırlısı ile kavuşacaksın bebeğine sayıya takılma bitane olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter canım rabbim bu yoldaki herkse sabır versin en kısa sürede rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alamayı nasip hepimize

NEVRO'ya çok teşekkür ediyorum yazısı için.alkisalkisalkis
benim düşüncelerime ve inancıma tercüman olduğu için,
arkadaşlarımızın yolunu aydınlattığı için.
sayısal verileri, ihtimalleri zamanında çoook planlamış ve Hak'tan cevabını almış biri olarak bunların boş anlamsız olduğunu iyice idrak ettim.
ben bebeksiz mutlu olmayı başardım.
okudum, araştırdım.
bilgim arttıkça tutunacak dalım arttı.
az çabamı gönlüme dolan ferahlıkla ödüllendirdi belki ihsanları sonsuz Allahım.
eskiden dünyadaki en dertli insan olduğumu düşünürdüm.
şimdi bu durumumu imtihanım olarak bile görmüyorum.
kendimden zor durumda olanlara bakıyorum, şükrediyorum.
ayeti kerime der ki:
"biz dilediğimize kız dilediğimize erkek, dilediğimize her iki cinsten karma, dilediğimize ise hiç evlat vermeyiz."
bu herşeyi açıklamıyor mu?
çabalarımız ise fiili dua yerine geçer ümidini taşıyorum.
Rabbim hepimizin gönlüne ferhalık versin inşallah

Merhaba Arkadaşlar ,
Acaba bi konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Benim eşimde 100 bin sperm var
morfoloji 2
%50 hareketsiz
%20 ileri yavaş
%30 yerinde hareketli
ben yazıları okumaya çalışıyorum mucizeler duydukça rahatlıyorum ama sizler topiği daha çok takip etmişsiniz daha yeni okumaya başladım bi çok kişi bebişlerini bile almış kucagına
bende bu sonuçlarla hamile kalabilir miyi
hiç benim gibi olup mutlu haberi veren oldu mu ?

merhabalar kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yarın saat 16.00'da doktorla görüşmeye gitcem kızlar, bu ayki reglimle tedaviye başlamak istiyorum,umarım yarın olumlu şeyler duyarım doktordan

rabbim yardımcın olsun tatlım dualarımızdasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocum ne güzel yazmışsın bizi bizden başkası anlayamaz.sidelyam canım görüşemiyoruz arkadaşım...
günaydın yetercim.

evet canım ya . ama çok şükür daha iyiyim iyi olmam lazım onu biliyorum en azından.rabbim hepimiizn yardımcısı olsun inş.

sayısal verileri, ihtimalleri zamanında çoook planlamış ve Hak'tan cevabını almış biri olarak bunların boş anlamsız olduğunu iyice idrak ettim.
okudum, araştırdım.
ayeti kerime der ki:
"biz dilediğimize kız dilediğimize erkek, dilediğimize her iki cinsten karma, dilediğimize ise hiç evlat vermeyiz."

canım negüzel yazmışsın rabbimiz dilesin yeterki olmaz olan şeyler nasılda oluverir.kızlar umudunuzu hiç yitirmeyin ltf birbirimize desteğimiz sürdükçe teker teker hamileyim yazcaz rabbimin izniyle.. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Merhaba kızlar yetercim inşallah hayırlısı ile kavuşacaksın bebeğine sayıya takılma bitane olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter canım rabbim bu yoldaki herkse sabır versin en kısa sürede rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza alamayı nasip hepimize

Hoşgeldin canım. Nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik? Şeniz

okudum, araştırdım.
ayeti kerime der ki:

Canım çok güzel yazmışsınn. Tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandım. Ve çok doğru. Her bir kelimesine katılıyorum. Şeniz

Merhaba Arkadaşlar ,
Acaba bi konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Benim eşimde 100 bin sperm var
morfoloji 2
%50 hareketsiz
%20 ileri yavaş
%30 yerinde hareketli
ben yazıları okumaya çalışıyorum mucizeler duydukça rahatlıyorum ama sizler topiği daha çok takip etmişsiniz daha yeni okumaya başladım bi çok kişi bebişlerini bile almış kucagına
bende bu sonuçlarla hamile kalabilir miyi
hiç benim gibi olup mutlu haberi veren oldu mu ?

Canım gerçek anlamda spermlerde sorun var bu kesin. Sayı , hareket , morfoloji. Bunları sanırım sen de biliyorsun. Doktor ya da ürolog bu konuda bilgilendirmiştik. Ama biraz önce bahsi geçtiği gibi hesaba kitaba sığmıyor bu iş. Kısmetten öteye yol yok. İnşallah Rabbim mümkünse doğal yoldan gönderir mucizeni. Değilse de hayırlı yollara başvurtsun inşallah. Tedaviyle şansını artırırsın. :1hug:

kızlar herkese merhabalar..
baya huzunlu sayfalar okudum.aglamamak ıcın dırendım resmen.rabbım hakkımızda ne hayırlı ıse onu nasıp etsın hepımıze..
toz bezı cok guzel anlatmıssın canım.rabbım ne dılerse o oluyor.cocuk meselesı kader..eger kaderde varsa oluyor ve zamanını beklıyor.tabı bızımde hem fıılı hem kavlı duamızı yerıne getırmemız lazım..
fadıkcım sımdıden gecmıs olsun canım.bende laparoskopı gecırdım.korkma kolayca atlatırsın ınsallah..
cerenduru arkadasımızıda tebrık edıyorum.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsa allah..

amin amin
sizlerin dualarıya beraber güzelikler bizmle olacak inşşşşşşşşşşşşş

Back
X