Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rabbim yardımcın olsun tatlım dualarımızdasın :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

Evet canım ya . Ama çok şükür daha iyiyim iyi olmam lazım onu biliyorum en azından.rabbim hepimiizn yardımcısı olsun inş.

Canım negüzel yazmışsın rabbimiz dilesin yeterki olmaz olan şeyler nasılda oluverir.kızlar umudunuzu hiç yitirmeyin ltf birbirimize desteğimiz sürdükçe teker teker hamileyim yazcaz rabbimin izniyle.. Olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım ne güzel hep böle düşünüyorsun
sizleri pozit görünce bende öle düşünüyorum valla

kızlar herkese merhabalar..
baya huzunlu sayfalar okudum.aglamamak ıcın dırendım resmen.rabbım hakkımızda ne hayırlı ıse onu nasıp etsın hepımıze..
toz bezı cok guzel anlatmıssın canım.rabbım ne dılerse o oluyor.cocuk meselesı kader..eger kaderde varsa oluyor ve zamanını beklıyor.tabı bızımde hem fıılı hem kavlı duamızı yerıne getırmemız lazım..
fadıkcım sımdıden gecmıs olsun canım.bende laparoskopı gecırdım.korkma kolayca atlatırsın ınsallah..
cerenduru arkadasımızıda tebrık edıyorum.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsa allah..

Merhaba tatlım. Şeniz Sen nasılsın? Neler yapıyorsun bitanem?

canım sağlığına dikkat et okudum yazını ama bir türlü cevap yazamadım lütfen kendine dikkat et sen iiyi olacaksınki bebişlerde iiyi olsun rabbim seni ve bebişlerini korusun canım benim

bak kanamadan korkma demekki belli bir dönem böle gececek bak ablamın nası kanaması olurdu iki bebişindede sağlıklı doğurdu belli bir aydan sonra kanaması durdu sen ntakılma devamlı elinle salavat getir 21 kere besmele cek karnına bana ilk öle demişlerdi korurmuş rabbim bebişlerini hem doğumunda kolay olurmuş

hadi gözün aydın cerencim dikkat et kendine seni seviyoruz canımŞeniz

canım benim ne demek asıl sen helal et ama sakın korkma bişe olmaz rabbim yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun

aman canım bebişim iyi olsunda ben hepsine razıyım
bende inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişimi tek duam o
hemen besmelelere başlıyorum çok sağol canım bilgi için
hiç duymamıştım ben Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Kardeşin çok güzel çok doğru söylemiş. :lepi:

Bak slogan şu..

Senin nickin yeteeeeer , mutlu son için 1 tane de yeter. :lepi: Ay ben bazen baya komikleşiyorum. İlkokul bebesi böyle bir uyak yapmaz. sırnaşık şey sırnaşık şey
[/COLOR][/FONT]

Canlarım benim. Sizin gözyaşlarınıza kurban olurum ben. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizin haberiyle mutluluktan ağlarsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım öncelikle misafirler gitmiş. Hem gözün aydın , hem Allah kavuştursun. Biraz kafa dinlersin artık. Yatış işlemleri de tamammış. İnşallah çok başarılı geçer. Şimdiden şifa diliyoruz. Ve helal olsun tabiki hakkım geçmişse.. Operasyon basit de olsa ben de isterdim. :1hug: a.s.

CANIM ÇOK GÜZEL ÇOK BEBEĞENDİM :lepi::lepi::lepi:

[ı]yeterim inş anne olucaksın sende..[/ı]
[ı]sıra sende canım yeter ki rahat ol..[/ı]
[ı]allah yardımcın olsun zamanı gelmiş olsun inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]fadiğim sağlıkla dönüceksin evine canım..[/ı]
[ı]allah yardımcın olsun..[/ı]
[ı]hayırlısı olsun inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]belgin hayırlısı olsun canım..[/ı]
[ı]inş herşey yolundadır..[/ı]
[ı]spermlerde önemli iyi gelişmeler olmuştur inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]aa1 tedavin hayırlı olsun canım..[/ı]
[ı]inş sonunda bebeğin sana geldim der..[/ı]

inşş tülişim
inşş canım
hepimiz için
iinşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı geceler kızlara.s.

saat kaç oldu ben hala yatmadım...
ama şimdi hemen yatacağım...
pek uykumda yok...
bakalım nasıl uyuyacağım....
gündüz uğrayamadım daha...şimdide yatmadan hayırlı geceler diyeyim dedim....

nevroşum doruğun çok güzel bakıyor yaaaa.rabbim sana ve eşine bağışlasın.inş

Aminnn , Sağolasın canım benim. Allah razı olsun. Darısı başına inşallah. :Saruboceq:

CANIM ÇOK GÜZEL ÇOK BEBEĞENDİM :lepi::lepi::lepi:

aklinialirimsmile :asigim: a.s.

saat kaç oldu ben hala yatmadım...
ama şimdi hemen yatacağım...
pek uykumda yok...
bakalım nasıl uyuyacağım....
gündüz uğrayamadım daha...şimdide yatmadan hayırlı geceler diyeyim dedim....

İyi geceler bitanem. Kendine iyi bak. İnşallah çok başarılı geçer operasyon. Dualarım seninle. Allaha emanet ol. :Saruboceq:

Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.

slm arkadaslar nasiliz?
ben iyim iste zemuszemus
dun misafirlerim vardi bugun ben gezmeye gittim, havalarda yavas yavas isinmaya basladi, bahceye cicek aldim bi ara onlari dikecem, sonra bu yaz malesef turkiyeye gidemiyoruz bu yuzden bahhce guzel olmali gunlerim cogu orda gececek...

fadikcim sana simdiden gecmis olsun, insallah hersey yolunda gider...
nevrocum arkadasinin hikayesi beni cok etkiledi, cok duygulandim, su an esimle bende bazen ufak tefek sorunlar yasiyoruz, son zamanlarda biraz daha artmaya basladi ama esimin kaba kuveti yoktur, sadece bazen alkol kullanir ve bazende dozunu kaciriyo, biliyorumki bu bebek sorunu onuda etkiliyo bu yuzden boyle yapiyo ama bunuda kabul etmiyo, dun kiz kardesimin hamile oldugunu ogrendik (kiz kardesim esimin ablasinin ogluyla evli) ve dun aksam ickiyi biraz kacirmisti cok kiziyorum, elimden geldince onunla konusup biseyleri paylasmaya calisiyorum ama onun agzindan laf almaktansa deveye 10kez hendek atlatirsin!!!!
allahim yuzumuze gulse, evladimizi bize bagislasa baska ne isteyebilirimki!!

bu arada ben hastaneyi aradim ancak kimseye ulasamadim, yarin tekrar denicem...

cucum artrik calisma olsada bi ise yaramaz, adete bi kac gun kaldi of heyecanlandim simdi, cuma gunu testmi yapsam kafamçokkarıştı

yeterim 2 olsun senin olsun benim 14embriyo vardida ne oldu oyuncak gibi dondurulmuslarla durmadan deniyorum, onlari birakamiyorumda!!!

slm arkadaslar nasiliz?
Ben iyim iste zemuszemus
dun misafirlerim vardi bugun ben gezmeye gittim, havalarda yavas yavas isinmaya basladi, bahceye cicek aldim bi ara onlari dikecem, sonra bu yaz malesef turkiyeye gidemiyoruz bu yuzden bahhce guzel olmali gunlerim cogu orda gececek...

Fadikcim sana simdiden gecmis olsun, insallah hersey yolunda gider...
Nevrocum arkadasinin hikayesi beni cok etkiledi, cok duygulandim, su an esimle bende bazen ufak tefek sorunlar yasiyoruz, son zamanlarda biraz daha artmaya basladi ama esimin kaba kuveti yoktur, sadece bazen alkol kullanir ve bazende dozunu kaciriyo, biliyorumki bu bebek sorunu onuda etkiliyo bu yuzden boyle yapiyo ama bunuda kabul etmiyo, dun kiz kardesimin hamile oldugunu ogrendik (kiz kardesim esimin ablasinin ogluyla evli) ve dun aksam ickiyi biraz kacirmisti cok kiziyorum, elimden geldince onunla konusup biseyleri paylasmaya calisiyorum ama onun agzindan laf almaktansa deveye 10kez hendek atlatirsin!!!!
Allahim yuzumuze gulse, evladimizi bize bagislasa baska ne isteyebilirimki!!

Bu arada ben hastaneyi aradim ancak kimseye ulasamadim, yarin tekrar denicem...

Cucum artrik calisma olsada bi ise yaramaz, adete bi kac gun kaldi of heyecanlandim simdi, cuma gunu testmi yapsam kafamçokkarıştı

yeterim 2 olsun senin olsun benim 14embriyo vardida ne oldu oyuncak gibi dondurulmuslarla durmadan deniyorum, onlari birakamiyorumda!!!

evet canım doğru diyorsun onlar kaliteli olup benimle olsunlar yeter

canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. Inşallah gününüz güzel geçer yarın. A.s.

canımgeçmiş olsun

Saat kaç oldu ben hala yatmadım...
Ama şimdi hemen yatacağım...
Pek uykumda yok...
Bakalım nasıl uyuyacağım....
Gündüz uğrayamadım daha...şimdide yatmadan hayırlı geceler diyeyim dedim....

fadikim canım ameliyatın carmış canım
inşşşşşş çabucaka hiç hisetmeden atlatırsın cnaım

günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar SİDELYAM gelmişsin karşılaşamadık...

evet canım ya ama karşılaşırız bir gün nasılsın iyimisin tedaviye başlıcaksın sanırım rabbim yardımcın olsun inş.kendine iyi bak

Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.

tatlım geçmiş olsun güzel haberlerle dön inş bende gidicem kadın dogumcuya bakalım ama hafta ya hayırlısı artık.geçmiş olsun canım

günaydın canım

günaydın şeker nasılsın heyecanlı bekleyiş sürüyor inş sonu mutlu olcak rabbimin izniyle inş

günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım ya ama karşılaşırız bir gün nasılsın iyimisin tedaviye başlıcaksın sanırım rabbim yardımcın olsun inş.kendine iyi bak

tatlım geçmiş olsun güzel haberlerle dön inş bende gidicem kadın dogumcuya bakalım ama hafta ya hayırlısı artık.geçmiş olsun canım

günaydın şeker nasılsın heyecanlı bekleyiş sürüyor inş sonu mutlu olcak rabbimin izniyle inş

günaydın canım evet yyaaaaaaaa
heycanlıyım tel bekliyorum
inşşşşşşşşşşşş
herşey yolundadır

ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR

YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama

Back
X