slm arkadaslar nasiliz?
Ben iyim iste zemuszemus
dun misafirlerim vardi bugun ben gezmeye gittim, havalarda yavas yavas isinmaya basladi, bahceye cicek aldim bi ara onlari dikecem, sonra bu yaz malesef turkiyeye gidemiyoruz bu yuzden bahhce guzel olmali gunlerim cogu orda gececek...
Fadikcim sana simdiden gecmis olsun, insallah hersey yolunda gider...
Nevrocum arkadasinin hikayesi beni cok etkiledi, cok duygulandim, su an esimle bende bazen ufak tefek sorunlar yasiyoruz, son zamanlarda biraz daha artmaya basladi ama esimin kaba kuveti yoktur, sadece bazen alkol kullanir ve bazende dozunu kaciriyo, biliyorumki bu bebek sorunu onuda etkiliyo bu yuzden boyle yapiyo ama bunuda kabul etmiyo, dun kiz kardesimin hamile oldugunu ogrendik (kiz kardesim esimin ablasinin ogluyla evli) ve dun aksam ickiyi biraz kacirmisti cok kiziyorum, elimden geldince onunla konusup biseyleri paylasmaya calisiyorum ama onun agzindan laf almaktansa deveye 10kez hendek atlatirsin!!!!
Allahim yuzumuze gulse, evladimizi bize bagislasa baska ne isteyebilirimki!!
Bu arada ben hastaneyi aradim ancak kimseye ulasamadim, yarin tekrar denicem...
Cucum artrik calisma olsada bi ise yaramaz, adete bi kac gun kaldi of heyecanlandim simdi, cuma gunu testmi yapsam kafamçokkarıştı
yeterim 2 olsun senin olsun benim 14embriyo vardida ne oldu oyuncak gibi dondurulmuslarla durmadan deniyorum, onlari birakamiyorumda!!!