Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslında rapor felan alsan onlar seni çıkarmak zorunda kalsalar hani izin vermezlerse dedim. Hiç olmazsa tazminatını alırsın borçlarını belli süre idare eder. şahsen ben çıkarsınlar diye gözlerinin içine bakıyorum ama maalesef

ah keşke çıkarsalar canım bende onu çok istiyorum ama onşar kendim çıkmam için bekler rapor da şu yüzden alamıyorum özel hastane ya benimki sskda geçmiyoki oranın raporu ama izin vermezlerse bi ssk hastanesi ayarlamaya çalışıcam gerekirse gidip doktorlara yalvarıp rapor istiycem kısmet artık ben 7 senedir burda çalışıyorum azda değil tazminatımıda bi kalemde silip atamamki bu kadar ihtiyacım varken ama tabiki bebğim herşeyden değerli bi gelsede konuşsam bende ne yapıcağımı bilsem 3 tane patron var bende biriyle konuştum o tamam dedi ama diğeriyle konuşmamı istedi bu konulara o bakıyo ona anlat dedi.

canım yaaa benimde sol kasıgım hariç hiç bişeyim yoktu hiç bir belirtim yoktu. Fitilleri bende halen kullanıyorum kullan cnaım aksatma.
Sakın öle dua etme canım çok ama çok kötü bir durum bebeğini hissetmek için bulantıya gerek yok cnaım o zaten seninle unutma bunu.

aynen iste,sadece sol kasigim batiyor...
esimde cok kiziyor,bulantilarin baslayincada onun icin üzüleceksin diyor ama hani hic bisey yok ya,insanin inanasi gelmiyor ki..okuyorum bakiyorum,herkesin ya midesi bulaniyor,ya kokuya hassaslasmis,ya damarlari cikmis,ya idrara cok cikiyor....
asil mesele henüz görmedim,sesini duymadim ya..belkide ondan inanamiyorum..
ama dedigin gibi sükürler olsun ki benimle ve suan beni üzecek hicbisey yapmadi sükür...
of offf bu kuruntularimda aslinda belirtiden sayilabilecek cinsten sanirim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar herkesler iyidir umarımmmmmm

fadiğin bugündü dimi laparoskopisi. inşallah sorunsuz atlatır ve sıra artık bebişlere gelirrrrrrrrrrrr

yeni hamişlerimiz sizler nasılsınız dikkat edin kızlar kendinizeeee

ah keşke çıkarsalar canım bende onu çok istiyorum ama onşar kendim çıkmam için bekler rapor da şu yüzden alamıyorum özel hastane ya benimki sskda geçmiyoki oranın raporu ama izin vermezlerse bi ssk hastanesi ayarlamaya çalışıcam gerekirse gidip doktorlara yalvarıp rapor istiycem kısmet artık ben 7 senedir burda çalışıyorum azda değil tazminatımıda bi kalemde silip atamamki bu kadar ihtiyacım varken ama tabiki bebğim herşeyden değerli bi gelsede konuşsam bende ne yapıcağımı bilsem 3 tane patron var bende biriyle konuştum o tamam dedi ama diğeriyle konuşmamı istedi bu konulara o bakıyo ona anlat dedi.
canım sen zaten bir ssk hastanesine gitsen sana kızacak bu durumda çalışmaya devam ettiğin için ve yalvarıp yakarmana gerke kalmadna raporu yazıcaktır bence git yakınlarda bir poliklınık felan varsa bende sskdan aldım raporumubaska bir doktora gidip
aynen iste,sadece sol kasigim batiyor...
Esimde cok kiziyor,bulantilarin baslayincada onun icin üzüleceksin diyor ama hani hic bisey yok ya,insanin inanasi gelmiyor ki..okuyorum bakiyorum,herkesin ya midesi bulaniyor,ya kokuya hassaslasmis,ya damarlari cikmis,ya idrara cok cikiyor....
Asil mesele henüz görmedim,sesini duymadim ya..belkide ondan inanamiyorum..
Ama dedigin gibi sükürler olsun ki benimle ve suan beni üzecek hicbisey yapmadi sükür...
Of offf bu kuruntularimda aslinda belirtiden sayilabilecek cinsten sanirim kaydirigubbakcemile3

evet canım yaa bulantılarının baslaması için çok erken genelede 6-8 haftalarda baslıyo ama başladıgındada isyan ediceksin çok zor çokk inşallahh olmaz sende

yetercim aramışlar merkezden kötü düşünme canım benim olsunda 1 tane olsun canım yeterki annesine sımsıkı tutunsun. allahım ol dedikten sonra o 1 tane olur senin bebişin canım kendini gerip strese sokma canım. aymesimizinde bak 1 taneyle oldu çok şükür tuttu inşallah seninkide öyle olacak canım

cucum bulantılara takılma tatlım ya kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama 6. haftadan sonra başlıyo. bir başlarsa allak bullak oluyosun canım benim inşallah bulantısız geçirirsin hamileliğini inan o zaman daha çok keyfini çıkarırsın onu bir gör pıtpıtları bir duy inanacaksın canım benim.

canım sen zaten bir ssk hastanesine gitsen sana kızacak bu durumda çalışmaya devam ettiğin için ve yalvarıp yakarmana gerke kalmadna raporu yazıcaktır bence git yakınlarda bir poliklınık felan varsa bende sskdan aldım raporumubaska bir doktora gidip

evet canım yaa bulantılarının baslaması için çok erken genelede 6-8 haftalarda baslıyo ama başladıgındada isyan ediceksin çok zor çokk inşallahh olmaz sende

cucum bulantılara takılma tatlım ya kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama 6. haftadan sonra başlıyo. bir başlarsa allak bullak oluyosun canım benim inşallah bulantısız geçirirsin hamileliğini inan o zaman daha çok keyfini çıkarırsın onu bir gör pıtpıtları bir duy inanacaksın canım benim.

moral verdiniz kizlar cok tesekkür ederim ikinizede... Şeniz Şeniz
kendi hesaplamalarima göre en fazla 4-5 haftaliktir..aralik annelerine göz attim bugün,hicbir belirti yokmus onlardada...icim gercekten rahatladi...
hayirlisi olsun artik...haftayada sanirim bulantim var imdaaat diye yazarim burdan kaydirigubbakcemile3

merhabalarrrrrrrrrrrrrr,bugün herkes iyidir inşallah
işlerden başımı kaldırıp giremedim ama yeteri çok merak ettim ben bi geçmişi okuyım

slm kızlar nasılsınız nevar ne yok
duzenlı olarak gıremıyorum ama ınanın hepınızı cok merak edıyorum
kızlar kwendımden bahsedeyım kaan hoca 6 13 mnısan arası gelın dedı artık bakalım kısmet rabıım yardımcım olsun dua edın

ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR

YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama

canım benim, inşalalh bebişin seni bırakmayacak şu ana kadar dayanmış daha dayanı olumsuz düşünme onu da üzme yarın onu sana verecekler bugünden moralini yükselt :teselli:

aa1 tedavin hayırlı olsun canım..
inş sonunda bebeğin sana geldim der..[/QUOTE]
canım sağolasın, inşallah bu aralar ki bereket bolluktan ben de nasibimi alırım.
kk daki hatunlara bol bol sürtüniyim bari diyom dakaydirigubbakcemile3 bilgisayara sürtünmekten pek olmuyo

herkese merhaba kizlar nasilsiniz
fadigin operasyonu bu gunmus insallah hersey guzel gider Allah yardimcin olsun canim

yaban gulum bebisinin kalp atislarini duyucakmissin bugun cok guzel olmali saglikla gelsin minigin insallah

tedavide olan butun arkadaslarim insallah guzel haberler alirsiniz topigimiz bereketli olsun bu ayda insallah

yeter canim moralini bozma sanirim yarin transferin olucak insallah bebisin sana sikica tutunsun senide pembe kosemize alalim

kizlar ben tedaviye baslamayi cok istiyorum ama kilo vermem gerektigini soylemisti doktorum bende 8 kilo verdim
turkiyeye gidince ikisini geri aldim malesef tedavideki arkadaslarimi gordukce daha cok hevesleniyorum
insallah Rabb'im nasip etsinde su kilolardan kurtulayim yaklarik 10 kilo vermem lazim
cok fazla yazmasamda hep okumaya calisiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum

slm arkadaslar nasiliz?
ben iyim iste zemuszemus
dun misafirlerim vardi bugun ben gezmeye gittim, havalarda yavas yavas isinmaya basladi, bahceye cicek aldim bi ara onlari dikecem, sonra bu yaz malesef turkiyeye gidemiyoruz bu yuzden bahhce guzel olmali gunlerim cogu orda gececek...

fadikcim sana simdiden gecmis olsun, insallah hersey yolunda gider...
nevrocum arkadasinin hikayesi beni cok etkiledi, cok duygulandim, su an esimle bende bazen ufak tefek sorunlar yasiyoruz, son zamanlarda biraz daha artmaya basladi ama esimin kaba kuveti yoktur, sadece bazen alkol kullanir ve bazende dozunu kaciriyo, biliyorumki bu bebek sorunu onuda etkiliyo bu yuzden boyle yapiyo ama bunuda kabul etmiyo, dun kiz kardesimin hamile oldugunu ogrendik (kiz kardesim esimin ablasinin ogluyla evli) ve dun aksam ickiyi biraz kacirmisti cok kiziyorum, elimden geldince onunla konusup biseyleri paylasmaya calisiyorum ama onun agzindan laf almaktansa deveye 10kez hendek atlatirsin!!!!
allahim yuzumuze gulse, evladimizi bize bagislasa baska ne isteyebilirimki!!

bu arada ben hastaneyi aradim ancak kimseye ulasamadim, yarin tekrar denicem...

cucum artrik calisma olsada bi ise yaramaz, adete bi kac gun kaldi of heyecanlandim simdi, cuma gunu testmi yapsam kafamçokkarıştı

yeterim 2 olsun senin olsun benim 14embriyo vardida ne oldu oyuncak gibi dondurulmuslarla durmadan deniyorum, onlari birakamiyorumda!!!

Canım valla evinin bahçeli olması çok güzel. İnşallah göbüşünde bebişinle , bahçede bol bol keyif yaparak geçirirsin bu yazı. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2

Bebiş gelince herşey değişir. Belki o zaman eşinin üzerindeki stress de kalkar.

Valla içindeki değişik duygular var senin. Malum mu oluyor , dürtüyor seni birşeyler. Test yaptırayım mı da diyorsun. Hayırdır inşallahhhhh. İnşallah gelmez adetin de yaptırır , pozitif sonuç alır bizi de halay çektirirsin. :Saruboceq:

canımgeçmiş olsun

tatlım geçmiş olsun güzel haberlerle dön inş bende gidicem kadın dogumcuya bakalım ama hafta ya hayırlısı artık.geçmiş olsun canım

nevro sanada geçmiş olsun hayırdır neden gidiyosun dr ye

çok geçmiş olsun canım bizde öpüyoruz seni inşallah herşey yolundadır.

Sağolun kızlar. Genel kontrol. Doğum sonrası rahim ve yumurtalıklara baktıracağım yine. 40 gün iken baktırmıştım. Bir de 4,5 ay olunca gittim. Aslında 4. ayda çağırmıştı gidemedim. Çok şükür herşey güzel. hihoyyyt

günaydın arkadaşlar bu gün hast.gidiyoruz kalp atışları için dua edin ne olur duyalım hayırlısından bebişimizin kalp atışlarını:Saruboceq:valla kalbim güm güm atıyor ümdimizi boşa çıkarmasın rabbim.

İnşallah güm güm güm diye duyacaksınız yavrunuzun kalp atışlarını. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanem. :Saruboceq:

ıyıyım hamdolsun nevrocum napalım ıste asılama ılaclarını aldım adetı beklıyorum.nısan sonu ıgnelere baslıcam nasıpse.cok heyecanlıyız esımle.sans dusuk ama bellımı olur rabbım dılemısse tuttururuz belkı..herseyden once hayırlısını dılıyorum tabıkı.saglıklı olsunda varsın gec olsun..boshayallersmile

Aaa canım ne güzel. Ben bilmiyordum tedavi arifesinde olduğunuzu. Belki bebişin kısmeti bundandır. Çok sevindim adım attığınıza. Şeniz

özlemcimm Allah izin verirse yarin saat 9da gidicez..cok korkuyorumm eyvahedigeldismile
insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik?hersey yolunda dimi? :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Cucummm yarın büyük gün desene. :dance: Bebeğinle ilk randevun. Kalp atışlarını da görene kadar insanda bir korku oluyor ne yalan söyleyeyim. Ama ben güzel haberlerle döneceğine eminim. Şeniz

slm kızlar nasılsınız nevar ne yok
duzenlı olarak gıremıyorum ama ınanın hepınızı cok merak edıyorum
kızlar kwendımden bahsedeyım kaan hoca 6 13 mnısan arası gelın dedı artık bakalım kısmet rabıım yardımcım olsun dua edın

İyiyiz canım çok şükür. Dua ediyoruz bitanem. Unuturmuyuz hiç seni. Sen yine bizi bilgilendir. Takipteyiz. :1hug:

ŞİMDİ ARADILAR MERKEZDEN
EMBİYOLARDAN BİRTANESİ BÖLÜNMEYİ DURDURMUŞ DİĞERİDE ORTA KALİTEDEYMİŞ
YARIN TRANSFER EDLİM DİYORLAR

YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM NEDEN BÖLE OLUYOR ANLMIYORUM Kİ senağlamasenağlamasenağlama

Canım benimmm. Zaten yeni yasaya göre bir tane yerleştiriyorlardı. Bu bakımdan gerçek anlamda bir kaybın yok. Birden fazlası için söz vermemişlerdi. Kalite olarak da ben burada 3. kalite tutun embriyolar gördüm. Seninki 2. kalite çok şükür. Hem onun kalitesini doktorlar değerlendiremez. :mymeka: Çok kaliteli benim yeğenim. :lepi: Hıhhh anlamıyor onlar. :dilcikar: Görsünler bakalım nasıl tutanacak annesine. guclubacismile Öpüyorum seni ve mucize yaratacak o tatlı embriyonu. Şeniz Yarın buluşun ve Rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.

canım geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum

herkese merhaba kizlar nasilsiniz
fadigin operasyonu bu gunmus insallah hersey guzel gider Allah yardimcin olsun canim

yaban gulum bebisinin kalp atislarini duyucakmissin bugun cok guzel olmali saglikla gelsin minigin insallah

tedavide olan butun arkadaslarim insallah guzel haberler alirsiniz topigimiz bereketli olsun bu ayda insallah

yeter canim moralini bozma sanirim yarin transferin olucak insallah bebisin sana sikica tutunsun senide pembe kosemize alalim

kizlar ben tedaviye baslamayi cok istiyorum ama kilo vermem gerektigini soylemisti doktorum bende 8 kilo verdim
turkiyeye gidince ikisini geri aldim malesef tedavideki arkadaslarimi gordukce daha cok hevesleniyorum
insallah Rabb'im nasip etsinde su kilolardan kurtulayim yaklarik 10 kilo vermem lazim
cok fazla yazmasamda hep okumaya calisiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum

Canım hoşgeldinnn. Çok fazla yazamasam da yok valla. Biz çok fazla özleriz ona göre. Şeniz :asigim:

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde o kiloları verip tedaviye başlayabilirsin bitanem. :Saruboceq: Sen azimlisin başarırsın. :lepi:

Back
X