- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
benimde eşim iş çıkışı hast.gelecek o yüzden 3 gibi gidicem hast.işallah heyecanları ümitleri boşa çıkmaz.
inşş canım pıt pıtları duyacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde eşim iş çıkışı hast.gelecek o yüzden 3 gibi gidicem hast.işallah heyecanları ümitleri boşa çıkmaz.
evet sidelyam allah nasip ederse mayısta ikinci denemeyi düşünüyoruz dua et bana olurmu.
canım benim üzme kendini allahım diğerine yaşama bebek olma şansını versin dualarım seninle.
çok geçmiş olsun canım bizde öpüyoruz seni inşallah herşey yolundadır.
hadi canım inş güle güle git güle güle gel canım rabbim yardımcın olsun inş
günaydın şeker hoşgeldin
dualarımızdasın şeker rabbim yar ve yardımcın olsun inş
yetercım morelını bozma ne olur.bol bol dua et allaha sıgın.ınan ıcın rahatlıcak o zaman..herseyın hayırlısı be guzelım.hayırlı olmucaksa zaten olmasın.boyle dualar et ve yaradana sıgın..
canım benim belkide ilk tedavimde tutunacaktı ama olmadı tek sebebi ne biliyomusun banada tek bebek kaldı dediklerinde yıkılmıştım olmayacak demişitm ve masadan aglayaraka kalkmıştım. Ama ne oldu demekki inanamak yetiyo oda birinci kaliteli bebekti. şimdikilerde birinci akliteli bebek hepsi tutundu demek onunda tutunma ihtimali vardı ama ben ona inanmayarak onu zaten kafamdan elemiştim.
Inan canım bebeğine kii seninle kalsın elinden gitsin bırak seninle kalan bebeğin var merak etme.
Bak yenib ri üçüz arkadasla tanıstım kkda kendine ikinci hatta kalitesiz bebekler verilmiş hepsi tutunmuş 2 hücreliydi verildiğinde diyo inan ne olur inanamazsan bu hakkınıda kaybedersin bu iş artık allaha kalmış tabii arkasındada ilk sırada sen varsın sana kalmış
merhaba kızlar aymescim inşallah koparırsın izni ve güzelce dinlenirsin evinde bebişinde sııkıca tutunur
yetercim duyar duymaz moralinin bozulması çok normal güzelim ama nevronun yazdığı gibi gelsin aklına hemen o yazı ve olcaksa bitaneylede olur de ve inan inşallah sana sıkı sıkı tutunur güzelim
size kendimden bahsedeyim dün doktora gittim yumurtalarım gayet iyi klomenle yeterli uygunluğa gelmişler ama doktor eşimin tahlilini görünce şok oldu bukdar düşükle çatlatma yapsakta boşuna olur dedi hiçbişey yapmayalım dedi sizin çareniz tüp bebek dedi bende eşime tekrar test yapılmasını isteedim biray sonra tekrar yaptırın ozaman dedi sonrada tüp bebek için çalışmalara başlarız dedi bu değerlerle tüp bebekte zor dedi olmssa ameliyatla alırız sperm dedi çok canım sıkıldı çokkk bunların hepsinin tek başına omuzlamak anlatacak biri bile bulamamk okdar kötü bişeyki rabbim kimseyi yanlız koymasın dr.eşimin varikosel ameliyatının kkötü geçmiş olabilceğini söyledi yada kanallarında bir tıkanıklık olabilceğini bakalım şimdiki durum yine yine beklemek ayrıca benim hormon tahlillerimde bişery görmedi normal dedi rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim. eşim 2006 yılında sol varikosel ameliyatı olduğunu ama sol testisinin küçüldüğünü sadece sağ testisinin olduğunu ve sperm testlerinin düşük olduğunu söyledi. normal yolla çocuğumuzun olma ihtimali yokmuş sanırım.eşim keçiboynuzu kürü + L-arginine + ACE plus Selenyum kullanıyor bende internette araştırma yaparken bu siteye rastladım eşimin 15.02.2010 tarihli sperm sonuçları şöyle yardımcı olun kızlar bu sonuçlarla çocuğu olan varmı bide bu morfolojimi neymiş o düşük olunca çocukta anormallikler oluyormuş galiba doğrumu.
PERHİZ:4 GÜN
LİKEFAKSİYON:20 DK
KONSANT:24 mil.
MOTİLİTE:%58
PRG.HIZLI:%10
PRG.YAVAŞ:%34
YERİNDE:%14
HAREKETSİZ:%42
TPMSS:7.680.000
MORFOLOJİ TESTİ
NORMAL:3
BAŞ ANOMALİLERİ:65
BOYUN ANOMALİLERİ :20
KUYRUK ANOMALİLERİ :20
ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk.ama normalde ilk usgde 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme dedik.bu gün 7+2 çıkması gerekirken 6+4 çıktı niye böyle çıkıyor anlamış değilim.doktor şimdilik bi sorun yok dedi ama şu rakamlar huzursuz etti beni.
ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk.ama normalde ilk usgde 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme dedik.bu gün 7+2 çıkması gerekirken 6+4 çıktı niye böyle çıkıyor anlamış değilim.doktor şimdilik bi sorun yok dedi ama şu rakamlar huzursuz etti beni.
melonycim bizim tomurcuklarda birden hizla acacaklar...a.s.
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
yabanim hadi gozunuz aydin canim, takilma sayilara bebegin yerli yerindemi, sagligi iyimi onemli olan o...insallah allahim kucagina saglikla almayi nasip eder....
yetercim bence hic onemli degil eger zsamani geldiyse tek embriyo ve kalitesi dusukte olsa tutar....
cucum demek yarin bebegide goreceksin, ah canim ne guzel....
ben bugun hastaneyi tekrar aradim, ama hemsire bilgi vermedi.. zaten butun sonuclar gelmemis, gelenlerde normal gibi gorunuyo ama siz en iyisi transfer oncesi ilk ekografiye geldinizde doktorunuza sorun dedi...
evet transfer diyorum cunki adetim gelir gelmez son dondurulmuslarimizi denicez...
bugun test aldim cuma gunu test yapmayi dusunuyorum, yine negatifi gorucem ama olsun test yapmaktan kendimi alikoyamiyorum sempatiksalakcinni
ustelik haftasonu yakinlarimizin dugunu var ona gore hareket ederim zemuszemus