Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet sidelyam allah nasip ederse mayısta ikinci denemeyi düşünüyoruz dua et bana olurmu.

canım benim üzme kendini allahım diğerine yaşama bebek olma şansını versin dualarım seninle.

çok geçmiş olsun canım bizde öpüyoruz seni inşallah herşey yolundadır.

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
SAĞOLUN DUALRNIZ İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN

hadi canım inş güle güle git güle güle gel canım rabbim yardımcın olsun inş

günaydın şeker hoşgeldin

dualarımızdasın şeker rabbim yar ve yardımcın olsun inş

SAĞOL CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yetercım morelını bozma ne olur.bol bol dua et allaha sıgın.ınan ıcın rahatlıcak o zaman..herseyın hayırlısı be guzelım.hayırlı olmucaksa zaten olmasın.boyle dualar et ve yaradana sıgın..

canım sağol allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim belkide ilk tedavimde tutunacaktı ama olmadı tek sebebi ne biliyomusun banada tek bebek kaldı dediklerinde yıkılmıştım olmayacak demişitm ve masadan aglayaraka kalkmıştım. Ama ne oldu demekki inanamak yetiyo oda birinci kaliteli bebekti. şimdikilerde birinci akliteli bebek hepsi tutundu demek onunda tutunma ihtimali vardı ama ben ona inanmayarak onu zaten kafamdan elemiştim.
Inan canım bebeğine kii seninle kalsın elinden gitsin bırak seninle kalan bebeğin var merak etme.
Bak yenib ri üçüz arkadasla tanıstım kkda kendine ikinci hatta kalitesiz bebekler verilmiş hepsi tutunmuş 2 hücreliydi verildiğinde diyo inan ne olur inanamazsan bu hakkınıda kaybedersin bu iş artık allaha kalmış tabii arkasındada ilk sırada sen varsın sana kalmış

canım çok haklısın zaten embiryoğloğda söedi tutunma şansı ne kadar dedim sizin embiyonuzdan çok daha kötü kalitede olup dünyaya gelen bebkler var hiç üzmeyin kendinizi dedi
inşşşşşşşşşşşşşşş
canım ben ona sımsıkı tutunacağım eğer oda annesini bırakmazssa her şey güzel olacak
rabbimin izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşşş

ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk.ama normalde ilk usgde 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme dedik.bu gün 7+2 çıkması gerekirken 6+4 çıktı niye böyle çıkıyor anlamış değilim.doktor şimdilik bi sorun yok dedi ama şu rakamlar huzursuz etti beni.

merhaba kızlar aymescim inşallah koparırsın izni ve güzelce dinlenirsin evinde bebişinde sııkıca tutunur
yetercim duyar duymaz moralinin bozulması çok normal güzelim ama nevronun yazdığı gibi gelsin aklına hemen o yazı ve olcaksa bitaneylede olur de ve inan inşallah sana sıkı sıkı tutunur güzelim
size kendimden bahsedeyim dün doktora gittim yumurtalarım gayet iyi klomenle yeterli uygunluğa gelmişler ama doktor eşimin tahlilini görünce şok oldu bukdar düşükle çatlatma yapsakta boşuna olur dedi hiçbişey yapmayalım dedi sizin çareniz tüp bebek dedi bende eşime tekrar test yapılmasını isteedim biray sonra tekrar yaptırın ozaman dedi sonrada tüp bebek için çalışmalara başlarız dedi bu değerlerle tüp bebekte zor dedi olmssa ameliyatla alırız sperm dedi çok canım sıkıldı çokkk bunların hepsinin tek başına omuzlamak anlatacak biri bile bulamamk okdar kötü bişeyki rabbim kimseyi yanlız koymasın dr.eşimin varikosel ameliyatının kkötü geçmiş olabilceğini söyledi yada kanallarında bir tıkanıklık olabilceğini bakalım şimdiki durum yine yine beklemek ayrıca benim hormon tahlillerimde bişery görmedi normal dedi rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

canım hemen koyverme kendini..
o testte bi anormallik var..
tekrarladığınızda yanıldıklarını görücez inş..
çatlatmayı yapsaydın yine yaa nolur nolmaz..
o kadar içtin klomeni..
inş kist olmaz bende olmuştu..
doktorunda edecek başka lafı kalmamış gibi çok zor demiş hey Allah'ım..
sen kafanı takma canım..
her zaman burdayız biliyosun.. :1hug:

merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim. eşim 2006 yılında sol varikosel ameliyatı olduğunu ama sol testisinin küçüldüğünü sadece sağ testisinin olduğunu ve sperm testlerinin düşük olduğunu söyledi. normal yolla çocuğumuzun olma ihtimali yokmuş sanırım.eşim keçiboynuzu kürü + L-arginine + ACE plus Selenyum kullanıyor bende internette araştırma yaparken bu siteye rastladım eşimin 15.02.2010 tarihli sperm sonuçları şöyle yardımcı olun kızlar bu sonuçlarla çocuğu olan varmı bide bu morfolojimi neymiş o düşük olunca çocukta anormallikler oluyormuş galiba doğrumu.
PERHİZ:4 GÜN
LİKEFAKSİYON:20 DK
KONSANT:24 mil.
MOTİLİTE:%58
PRG.HIZLI:%10
PRG.YAVAŞ:%34
YERİNDE:%14
HAREKETSİZ:%42
TPMSS:7.680.000
MORFOLOJİ TESTİ
NORMAL:3
BAŞ ANOMALİLERİ:65
BOYUN ANOMALİLERİ :20
KUYRUK ANOMALİLERİ :20

emine hoşgeldin..
hareket oranı çok düşük değil..
hızlı ilerinin artması iyi olur tabi ama yavaş hareketle toplamı iyi denilebilir..
morfoloji %3 düşük ama çok moral bozucu değil..
morfoloji spermin yapısı oluyor..
çocuktaki anomaliden ziyade zaten spermler bozuk oluyor..
iyi olmayan spermde yumurtaya zaten ulaşamıyor..
hakkınızda hayırlısı olsun..
inş en kısa zamanda gelir bebeğin..

ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk.ama normalde ilk usgde 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme dedik.bu gün 7+2 çıkması gerekirken 6+4 çıktı niye böyle çıkıyor anlamış değilim.doktor şimdilik bi sorun yok dedi ama şu rakamlar huzursuz etti beni.

gözün aydın canım..
sıkma canını herşey yolundaymış bak..

canim cok sükür pitpitlari duydun,darisi basimiza insallah..:nazar::Saruboceq:
tatlim bende bilmiyorum neden öyle cikmis..ama doktoeun sorun yok demis,önemli olanda bu bence,kafana takipta bebisinide kendinide üzme olur mu :teselli:

yabanım canım gözün aydın inş kucağına aldığın günleride göreceksin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yabanım canım gözün aydın inş kucağına aldığın günleride göreceksin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sana aldırmaz; öyle hemen de çıkıp gelmez sana, sen onu ne denli bekliyor olsan da.

senin beklemen: b...ir boşunalık duygusudur yalnızca;gerçekler içinde hayallerin; olup-bitenler içinde olamayacakların düşlenmesi -boyuna ve boşuna bir düşüş- oysa o, gelişmektedir. sana doğru. sen hiç bilmeden -beklerken, bilmeden.

senin beklediğindir o; ama sen, bilmiyorsundur. gelmeyeceğini sanarsın. yıllar geçtikçe,hatta, hiç gelmeyeceğini bildiğini sanarsın -yıllar geçer, emin olduğunu da sanarsın,artık hiç gelmeyeceğinden
hani çiçekler vardır -sanarsın, hep tomurcuk kalacaklar (öylesine uzun sürmüştür ki gelişmeleri, serpilmeleri, olgunlaşmaları); oysa, gün gelir, inanamadığın bir hızla, pırıl pırıl açıverirler ya -işte, öyle: birdenbire geliverir yaşamının anlamı.

.

melankolik oldum ben yine yaaa off off

yabanım duymuşsun pıt pıtları çok şükür

aymes izin alabildimiii

fadik ne yaptı acaba umarım sorunsuz geçmiştir

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

yabanim hadi gozunuz aydin canim, takilma sayilara bebegin yerli yerindemi, sagligi iyimi onemli olan o...insallah allahim kucagina saglikla almayi nasip eder....

yetercim bence hic onemli degil eger zsamani geldiyse tek embriyo ve kalitesi dusukte olsa tutar....

cucum demek yarin bebegide goreceksin, ah canim ne guzel....

ben bugun hastaneyi tekrar aradim, ama hemsire bilgi vermedi.. zaten butun sonuclar gelmemis, gelenlerde normal gibi gorunuyo ama siz en iyisi transfer oncesi ilk ekografiye geldinizde doktorunuza sorun dedi...
evet transfer diyorum cunki adetim gelir gelmez son dondurulmuslarimizi denicez...
bugun test aldim cuma gunu test yapmayi dusunuyorum, yine negatifi gorucem ama olsun test yapmaktan kendimi alikoyamiyorum sempatiksalakcinni
ustelik haftasonu yakinlarimizin dugunu var ona gore hareket ederim zemuszemus

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

yabanim hadi gozunuz aydin canim, takilma sayilara bebegin yerli yerindemi, sagligi iyimi onemli olan o...insallah allahim kucagina saglikla almayi nasip eder....

yetercim bence hic onemli degil eger zsamani geldiyse tek embriyo ve kalitesi dusukte olsa tutar....

cucum demek yarin bebegide goreceksin, ah canim ne guzel....

ben bugun hastaneyi tekrar aradim, ama hemsire bilgi vermedi.. zaten butun sonuclar gelmemis, gelenlerde normal gibi gorunuyo ama siz en iyisi transfer oncesi ilk ekografiye geldinizde doktorunuza sorun dedi...
evet transfer diyorum cunki adetim gelir gelmez son dondurulmuslarimizi denicez...
bugun test aldim cuma gunu test yapmayi dusunuyorum, yine negatifi gorucem ama olsun test yapmaktan kendimi alikoyamiyorum sempatiksalakcinni
ustelik haftasonu yakinlarimizin dugunu var ona gore hareket ederim zemuszemus

canım evet haklısın zamanı gelmişse bebğim mutlaka gelecektir rabbim ol dedmişse önünde hiç bir şey duramayacaktır
inşşşşşşşşşşş
zamanı gelmitir
inşşşşşşşşşşşşş

kızlar FADıK'TEN haber varmı yyaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağı kanda gebelik testi yaparmı ya hast.randevualmadan yapmıolar sanırım bilginiz varmı yarın gebelik test günüm transfer 12.gün

ARKADAŞLAR YARIN TRANSFERİM VAR SABAH GİREMEYE BİLİRİM 10.30 MERKEZDE OLUN DEDLER
BEN VE BENİMGİBİ OLAN BEBEK İSTEYEN BEKLEYEN HERKES İÇİN DUA EDİN
BU GÜN MORALİM BOZUKKEN BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDİYORUM
ALLAHIM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 yıl doldu. bebek yok eşimin sperm sayı hareketlilik vs gayet iyi ama morfoloji %3 çıktı 1. derece varkosel çıktı tek tarafta. benim tetlerim yapıldı herşey iyi. Henüz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. nasıl bi yol izlemeli beklemelimiyim aşılama mı tüp bebekmi mikro enjeksiyonmu iyi bu durum da? lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden sağolun:)

Back
X