Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemcim hala devam dimi kusmalar allah yardımcın olsun canım senin için hiç kolay değil 3 katı yaşıyosun tüm belirtileri. hastaneye yatman gerekli isede yat canım içinde 3 can var senin 1 de sen 4 can tabiki kolay değil en azından susuzluğunu ve gerekli besin takviyelerinide yaparlar canım yoksa gitgide direncin düşer bebişlerde tehlikeye girer allah korusun. hepiniz rabbime emanetsiniz dikkat edin canım :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet canım yaa tek derdim bebeklerim ama izin almamada gittikçe zorlaşacak belkide daha zor durumlarda kalıcam diye haklarımı harcamak istemiyorum izin alabilmek için yüzüm olsun diye ama yarın randevumuz var kısmetse bakalım cem amcamız ne diyecek bize ona göre yatarım bir guncuk dah asabredicem ama yeme düzenim değişmeye basladı sadece su içemiyorum artık bulantılarımada alışmaya basladım ilk zamanki gibi şiddetli değiller
selam canlara.s.

ben geldim....şuan yatıyorum ama bilgisayar diz üstü olduğu için size haber vereyim dedim...
henüz topiği hiç okumadım ama son sayfada yetern durumunu gördim ve çok üzldüm....
rabbim yardımcısı olsun elimizden birşey gelmiyor ne desek boş...

ameliyat dün oldu hem histereskopi hemde laparoskopi...
7 de hastanede olduk ama ameliyata 2.30 ta ancak girebildim...
ama sıkılmadım gayet rahattım altı kişilik odada hep bizler gibi bebek hasreti çeken ve bu yüzden ameliyat olacak bayanlar vardı...
konuşa güle baya stres attık...
ameliyata çok sakin girdim ve tez
zamandada kendime geldim...
tabi ağrılar oluyor...
birde anestezi çok etkiliyor insanı...
bugün öğlene doğruda eve geldik...

neyse gelelim ameliyata...
biliyorsunuz ameliyat tanı amaqçlı yapılmıştı...
ve sonuçta sağ tüpüm tamamen tıkalıymış ve açılmamış...
neden açılmadığını sordum tıkalıklığın tüpte değil rahimle alakalı bir yerde olduğunu ve açılamayacağını söylediler...
aslında bunu çok iyi anlaaymadım gerçekten tüplerde açılamayacak sorunlar oluyormu...

birde rahimde perde yani septup varmış ve düzeltilmeye çalışılmış ama rahim kalınlaşmış olduğu için net bir sonuç alamamışlar...
bu ameliyatın adetten sonra 1 hafta içinde olması gerekiyormuş benim bu haftanın songünü oldu ve biraz geç kalınmış...
aslında benimle ameliayta giren bayanların biride benimle aynı günde adet olmuş ve onun adetide 5 gün sürmüş ama onun ameliaytı başarılı geçti...
şans mı desek bilemiyorum...ameliyat gününü 2 ay önce aldığımız için tan gün ayarlama şansı hiç yok...
sonuçta orası ünüv. hastanesi ve çok sıra var...

sonuç olarakta septupun tamamen temizlenip temizlenmediğini anlayabilmek için ofis histereskopi olacağım...
adet olunca telefon açıp randevu alcağım....

tabi eğer septup duruyorsa yine ameliyat...
ama bu sefer sadece histereskopi olur....

anlıyacağınız kızlar o kadar uğraştım ama elde var sıfır...
üzülmedim desem yalan olur....
ama yinede hayırlısı diyelim...
üzülmekle elden birşey gelmiyor....
öle deme canım çok geçmiş olsun genede mudehale edilmiş.ama evet bende biliyosun septumu aldırdım ve bunu doktorum adetine göre ayarlıyor özelliklede adetin 7.ve 9. gunleri yapılıyor daha sonra rahim kalınlaşmaya baslıyormuş benimde adetimz az sürdüğü için adetin 7. gunu yapılmıştı sanırım. olsun inşallah temzilenmiştir tamamen ama tekrar histereskopi olucaksınn işte universite hastaneleri böle inceledikçe inceliyolar insanı ama olsun mutlu sona yaklaşıyosun inşallah canım
günaydın kızlar

guanydınn canım
gunaydınn kıslarrrr

Kızlar merhaba, ben çok uzun bir süredir bu topiğe girmiyordum, bu konuda konuşmak artık beni yormaya ve üzmeye başlamıştı, ama yeniden paylaşmaya ihtiyacım olduğunu farkettim.
girmediğim süre içerinide eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra yapılan tahlilde değerlerin normale döndüğü söylendi. bi süre daha normal yollardan olmasını bekledik, olmayınca aşılama yaptırmaya karar verdik, ocak ayında aşılama yapıldı ama malesef tutmadı :( aşılamada yapılan sperm testinde değerlerin sınırda olduğunu, şansımızın % 20 olduunu söyledi doktor. sonraki ay rahim filmi çekildi, herşey normal çıktı tüpler açıkmış. ama ben çok umutsuzum artık :( cinsellik neredeyse tamamen bebek için yapılmaya başlandı ve bu psikolojik olarak beni yıpratıyor artık yumurtlama günlerimde iyice geriliyorum hiç birlikte olasım gelmiyor. bu ay yumurtlama dönemini es geçtik mesela artık zorlamak istemedim kendimi. eşimde aynı şekilde :( Çok üzülüyorum...

günaydın kızlar

gunaydınn kıslarrrr

günaydınlar, hayırlı cumalar, ne var ne yok herkes iyi mi

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Size ve herkese. Şeniz

Kızlar merhaba, ben çok uzun bir süredir bu topiğe girmiyordum, bu konuda konuşmak artık beni yormaya ve üzmeye başlamıştı, ama yeniden paylaşmaya ihtiyacım olduğunu farkettim.
girmediğim süre içerinide eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra yapılan tahlilde değerlerin normale döndüğü söylendi. bi süre daha normal yollardan olmasını bekledik, olmayınca aşılama yaptırmaya karar verdik, ocak ayında aşılama yapıldı ama malesef tutmadı :( aşılamada yapılan sperm testinde değerlerin sınırda olduğunu, şansımızın % 20 olduunu söyledi doktor. sonraki ay rahim filmi çekildi, herşey normal çıktı tüpler açıkmış. ama ben çok umutsuzum artık :( cinsellik neredeyse tamamen bebek için yapılmaya başlandı ve bu psikolojik olarak beni yıpratıyor artık yumurtlama günlerimde iyice geriliyorum hiç birlikte olasım gelmiyor. bu ay yumurtlama dönemini es geçtik mesela artık zorlamak istemedim kendimi. eşimde aynı şekilde :( Çok üzülüyorum...

Çidom seni gördüğüme sevindim. Ama senden aldığım haberlere üzüldüm. Bebek olmaması bir yana da bebek yüzünden cinselliğin ölmesi ve arada soğukluk olması çok kötü. Bir ara biz de öyle olmuştuk. İnsan kendini şartlandırınca kötü oluyor. Ben bir de alet kullanıyordum. Yumurtlama günümü tam olarak garanti edip ona göre o dönemde kesin ilişkiye giriyorduk. Ki o bile geriyordu. Ismarlama olmuyor. İkimiz de kazık oluyorduk resmen. İşte son dönemler böyleydi. Hatta birkaç ay bilerek yapmadım yumurtlama günlerimde. Hem olduğu yoktu hem de ilişkimizi etkileyecekti. Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık aniden. Ve bebeğimiz çok şükür geldi hemencik. Bizde bu dertlerden kurtulmuş olduk. Artık bebek derdi olmadığı için normale de döndü çok şükür. Acaba siz de tüp bebek mi deneseniz bir an önce. Daha fazla yıpranmadan. :teselli:

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Size ve herkese. Şeniz

Çidom seni gördüğüme sevindim. Ama senden aldığım haberlere üzüldüm. Bebek olmaması bir yana da bebek yüzünden cinselliğin ölmesi ve arada soğukluk olması çok kötü. Bir ara biz de öyle olmuştuk. İnsan kendini şartlandırınca kötü oluyor. Ben bir de alet kullanıyordum. Yumurtlama günümü tam olarak garanti edip ona göre o dönemde kesin ilişkiye giriyorduk. Ki o bile geriyordu. Ismarlama olmuyor. İkimiz de kazık oluyorduk resmen. İşte son dönemler böyleydi. Hatta birkaç ay bilerek yapmadım yumurtlama günlerimde. Hem olduğu yoktu hem de ilişkimizi etkileyecekti. Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık aniden. Ve bebeğimiz çok şükür geldi hemencik. Bizde bu dertlerden kurtulmuş olduk. Artık bebek derdi olmadığı için normale de döndü çok şükür. Acaba siz de tüp bebek mi deneseniz bir an önce. Daha fazla yıpranmadan. :teselli:

nevrom seni görmek ne güzel, vefalı arkadaşım benim topiini unutmadın demek :1hug:
ya ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyor musun. iki ay daha verdik kendimize sonrasında tüp bebek deniyelim dedik. herkes etraftan ( eşimin annesi özellikle) oluruna bırakın stres yapmayın o zaman olur artık bırakın doktor işklerini falan diyor, hayırlısıysaolsun diyor. ama o düşünce insanı fazla oyalamıyor sen de biliyorsun. söylemesi kolay ama bu konuyu kafadan çıkarmak, oluruna bırakmak mümkün olmuyor stres olmamak umutlanmamak her ay beklememek elde değil yasakkelime en iyisi tüp bebek yaptırıp bu strese bir an önce son vermek galiba

bu arada biliyorsun nevrom biz dalyandayıs bir senedir, bir sene daha buırda kalıcaz görünüyor. burda tüp bebek işlerini nasıl yapıcaz nereye gdicez bilemiyorum araştırıcaz. büyük ihtimalle izmire gidilecek bu iş için. orda kayınvaldemler var ama onda da rahat edemiyorum gidince :( bu süreç nasıl oluyor bana anlatırmısın biraz ne kadar sürer?

nevrom seni görmek ne güzel, vefalı arkadaşım benim topiini unutmadın demek :1hug:
ya ben de aynı şeyi düşünüyorum biliyor musun. iki ay daha verdik kendimize sonrasında tüp bebek deniyelim dedik. herkes etraftan ( eşimin annesi özellikle) oluruna bırakın stres yapmayın o zaman olur artık bırakın doktor işklerini falan diyor, hayırlısıysaolsun diyor. ama o düşünce insanı fazla oyalamıyor sen de biliyorsun. söylemesi kolay ama bu konuyu kafadan çıkarmak, oluruna bırakmak mümkün olmuyor stres olmamak umutlanmamak her ay beklememek elde değil yasakkelime en iyisi tüp bebek yaptırıp bu strese bir an önce son vermek galiba

bu arada biliyorsun nevrom biz dalyandayıs bir senedir, bir sene daha buırda kalıcaz görünüyor. burda tüp bebek işlerini nasıl yapıcaz nereye gdicez bilemiyorum araştırıcaz. büyük ihtimalle izmire gidilecek bu iş için. orda kayınvaldemler var ama onda da rahat edemiyorum gidince :( bu süreç nasıl oluyor bana anlatırmısın biraz ne kadar sürer?

Valla işler o kayınvalidenin dediği gibi kolay olmuyor. Çekmeyen bilmez senin her ay neler yaşadığını. Dediğim gibi en iyisi tüp bebek. ınşallah Rabbim yüzünüze güler de sen de benim gibi ilk denemende pozitif sonuç alırsın. :Saruboceq:

ızmir'e gelmen tedavi için en doğrusu. Adetin 2. veya 3. günü yumurtalıkların ve rahimin durumuna göre başlarlar tedaviye. Eğer kısa protokol ise. Yumurtlamanda , adet düzeninde bir sorun yoksa kısa protokol en iyisi. Dediğim gibi rahim kalınlığı ve yumurtalıkların durumu müsaitse 2. veya 3. günü göbekten iğnelere başlarsın. Bu süreçte sık sık yumurtalara bakılacağı için Dalyan'a dönemezsin. Oradan gidip gelmek zor olur. Tedavi süresince ızmir'de kalman gerekir. Artık idare edeceksin Kayınvalidelerde bir şekilde. Yumurtaların gelişimine göre yumurta toplama günün belirlenir. Belki adetinin 8. , belki 10. gününde , belki de 14. gününde olabilir. Bu yumurtaların durumuna bağlı. Belli bir olgunlaşmadan sonra çatlatma iğnen vuruluyor ve 24-36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Aynı gün eşinin de ızmir'de olması gerekir. Ondan da sperm alınacak. Ve senden toplanan yumurtalar ile eşinden alınan spermlerin birlikte döllenmesi sağlanacak. ıleri derecede erkek infertilitesi varsa mikroenjeksiyon yapıyorlar. Direkt yumurtanın içine şırınga ediyorlar. Yoksa da aynı ortamda doğal olarak döllenmesi bekleniyor. Embriyoların oluşmaları , bölünmeleri ve son durumlarına göre trasnfer günün belirleniyor. Bu da yumurta toplamadan sonra ilk 2 ila 5 arasında olur. Transferden sonra bir gün daha annende kalarak çok yorucu olmamak kaydıyla eğer hususi arabanız varsa Dalyan'a da dönebilirsin. Transferden 12 gün sonra kanda baktıracaksın. Dalyan'da da baktırabileceğin bir yer vardır muhakkak. Ve Allah nasip kısmet ederse pozitif sonuç alacaksın canım arkadaşım. Benim 10. gün yumurta toplanıp 12. gün transfer edilmişti. 14 gün sonra da sonucu almıştım. Yani toplam bir adet dönemi kadar süre zarfında herşey sonuçlanıyor. Şeniz

Valla işler o kayınvalidenin dediği gibi kolay olmuyor. Çekmeyen bilmez senin her ay neler yaşadığını. Dediğim gibi en iyisi tüp bebek. İnşallah Rabbim yüzünüze güler de sen de benim gibi ilk denemende pozitif sonuç alırsın. :Saruboceq:

İzmir'e gelmen tedavi için en doğrusu. Adetin 2. veya 3. günü yumurtalıkların ve rahimin durumuna göre başlarlar tedaviye. Eğer kısa protokol ise. Yumurtlamanda , adet düzeninde bir sorun yoksa kısa protokol en iyisi. Dediğim gibi rahim kalınlığı ve yumurtalıkların durumu müsaitse 2. veya 3. günü göbekten iğnelere başlarsın. Bu süreçte sık sık yumurtalara bakılacağı için Dalyan'a dönemezsin. Oradan gidip gelmek zor olur. Tedavi süresince İzmir'de kalman gerekir. Artık idare edeceksin Kayınvalidelerde bir şekilde. Yumurtaların gelişimine göre yumurta toplama günün belirlenir. Belki adetinin 8. , belki 10. gününde , belki de 14. gününde olabilir. Bu yumurtaların durumuna bağlı. Belli bir olgunlaşmadan sonra çatlatma iğnen vuruluyor ve 24-36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Aynı gün eşinin de İzmir'de olması gerekir. Ondan da sperm alınacak. Ve senden toplanan yumurtalar ile eşinden alınan spermlerin birlikte döllenmesi sağlanacak. İleri derecede erkek infertilitesi varsa mikroenjeksiyon yapıyorlar. Direkt yumurtanın içine şırınga ediyorlar. Yoksa da aynı ortamda doğal olarak döllenmesi bekleniyor. Embriyoların oluşmaları , bölünmeleri ve son durumlarına göre trasnfer günün belirleniyor. Bu da yumurta toplamadan sonra ilk 2 ila 5 arasında olur. Transferden sonra bir gün daha annende kalarak çok yorucu olmamak kaydıyla eğer hususi arabanız varsa Dalyan'a da dönebilirsin. Transferden 12 gün sonra kanda baktıracaksın. Dalyan'da da baktırabileceğin bir yer vardır muhakkak. Ve Allah nasip kısmet ederse pozitif sonuç alacaksın canım arkadaşım. Benim 10. gün yumurta toplanıp 12. gün transfer edilmişti. 14 gün sonra da sonucu almıştım. Yani toplam bir adet dönemi kadar süre zarfında herşey sonuçlanıyor. Şeniz

çok teşekkür ederim canım benim, biraz uzun bi süreç gerçekten, eşim bütün süreçte yanımda olamaz tabiiki tek başıma orada kalmam gerekiyor. aşılama yapıldığında da kayınvaldemde kalmıştık aynı gün misafir gelmişti yemekli doğru düzgün yatamamıştım :( aslında bu işi ankara da annemlerin yanında mı yaptırsam diyorum? buraya 11 saat otobüsle uzak biraz :( bir de bankanın ödeyebilmesi için heyet raporu almamız gerekiyormuş öncesinde, heyet başka türlü çocuumuz olamayacağına karar verirse ve bankadan onay gelirse tüp bebek işlemlerine başlayabilicez. yoksa çok pahalıya mal olur diye düşünüyorum. size ne kadara mal oldu?

çok teşekkür ederim canım benim, biraz uzun bi süreç gerçekten, eşim bütün süreçte yanımda olamaz tabiiki tek başıma orada kalmam gerekiyor. aşılama yapıldığında da kayınvaldemde kalmıştık aynı gün misafir gelmişti yemekli doğru düzgün yatamamıştım :( aslında bu işi ankara da annemlerin yanında mı yaptırsam diyorum? buraya 11 saat otobüsle uzak biraz :( bir de bankanın ödeyebilmesi için heyet raporu almamız gerekiyormuş öncesinde, heyet başka türlü çocuumuz olamayacağına karar verirse ve bankadan onay gelirse tüp bebek işlemlerine başlayabilicez. yoksa çok pahalıya mal olur diye düşünüyorum. size ne kadara mal oldu?

Canım Ankara'da da yaptırabilirsin tabi. eşin yanında olmasa da olur. Annenler sana destek olur. Eşin sadece yumurta toplama günü gelsin dediğim gibi yeter. Sen nerede rahat edeceksen , kafan nerde rahat edecekse , en iyi kendini nerede hissedeceksen orada yaptır tabi..

Ben 2. aşılama yaptırmıştım. 3 yılımızı da doldurmuştuk. Ve sperm morfoloji de %0 idi. O bakımdan devletten raporu almıştık. Ege Üniversitesinde raporlu olarak yaptırdım. İlaçlar 400-500 tuttu. Hastaneye de 1000 verdik. Hamile kaldıktan sonra da devletin karşılamadığı göbekten iğnelerim vardı 3 ay boyunca. 1000 de ona verdik. Toplam 2500 tuttu. Yalnız o göbekten iğneleri herkese de vermiyorlar. Belki sende olmaz. İşte o zaman da 1500 e geliyor. Ben 2009 Martta yaptırmıştım. Bir sene geçti üstünden. Bir de yasa değişmiş. Benim zamanımda 3 embriyo transferi vardı. Şu an ise sadece 1 tane transfer edilebiliyor. Bu sebeple fiyatların biraz daha düştüğü söyleniyor. Yeni fiyatlardan haberim yok açıkcası. Buradaki arkadaşlardan yeni yaptıranlar oldu. Onlar sana yardımcı olacaklardır. Ben yaptırdığımda raporsuz 4000-4500 e geliyordu. Ben raporlu 1500 e yaptırdım. Yaklaşık yine aradaki fark aynı olur. Ama fiyatlar aşağıya çekilmiş canım. a.s.

fadiğimtekrar geçmiş olsun inşalalh epey bi işe yaramıştır,sıkma canını.
melony canım öğretmenliğin hayırlı olsun, öğretmenlik çok keyifli gerçekten, ben çok üzgün olduğum zamanlar da bile işe geldiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum.
belgin,casper,nevrosky,tulny sağolun canlar, iyi dilekler daha çabuk iyileşiveriyorum
ceylin naz geçmiş olsun arkadaşım bu hafalar çok dandik hemen insan aldanıveriyor, dikkat et kendine.
çido,tekrar hoş geldin aramıza üzüntler paylaştıkça azalıyor,biz birbirimize desteğimizle hepimiz bebişilerimize kavuşacağız.

nevrom çok teşekkür ederim bilgiler için, birinci elden bu bilgileri almak iyi oldu gerçekten.
aa1 teşekkür ederim, paylaşmak iyi geliyor gerçekten :)

kızlar haftaya doktor.randevum var kese bakılcak kalp atışı da duyulur mu acaba gebelik varmı doğru yere mi tutun du ya inşallh vardır herşey yolundadır...midem çok bulanıyor ve kabızlık devam ediyor doktor aradm ilaç veremem dedi birde aşırı tuzlu canım çekiyooooo napcam ben

fadiğimtekrar geçmiş olsun inşalalh epey bi işe yaramıştır,sıkma canını.
melony canım öğretmenliğin hayırlı olsun, öğretmenlik çok keyifli gerçekten, ben çok üzgün olduğum zamanlar da bile işe geldiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum.
belgin,casper,nevrosky,tulny sağolun canlar, iyi dilekler daha çabuk iyileşiveriyorum
ceylin naz geçmiş olsun arkadaşım bu hafalar çok dandik hemen insan aldanıveriyor, dikkat et kendine.
çido,tekrar hoş geldin aramıza üzüntler paylaştıkça azalıyor,biz birbirimize desteğimizle hepimiz bebişilerimize kavuşacağız.

Hoşgeldin canım. Bugün nasılsın? İnşallah biraz daha iyisindir. a.s.

nevrom çok teşekkür ederim bilgiler için, birinci elden bu bilgileri almak iyi oldu gerçekten.
aa1 teşekkür ederim, paylaşmak iyi geliyor gerçekten :)

Ne demek bitanemm , herzaman yardımcı olmaya çalışırım.. Şeniz :asigim: Canlarımsınız benim siz. yerimseniben

kızlar haftaya doktor.randevum var kese bakılcak kalp atışı da duyulur mu acaba gebelik varmı doğru yere mi tutun du ya inşallh vardır herşey yolundadır...midem çok bulanıyor ve kabızlık devam ediyor doktor aradm ilaç veremem dedi birde aşırı tuzlu canım çekiyooooo napcam ben

Canım haftaya gittiğinde daha kalp atışları duyulmaz. Kese görünür. Nereye tutunup tutunmadığı belli olur. Benim de ilk başlarda çok kabızlık vardı. Çok mağdur durumdaydım. 1,5 saat tuvalette oturduğumu bilirim. laelaelaelaelae

DILEMM canimm bekleyebiliyorsan bekle kuzummm
12 nisan mi adet tarihin?ayy hadi hayirlisiiii

CEYLINNAZ canim benim cok sagol güzel dileklerin icin..ayrica gecmis olsun,insallah en yakin zamanda atlatirsin canimm...

ESINTI canimm hic üzülme bence 2 gün sonra falan kan testine git,hakkinda hayirlisi olsun canim benim...

CIDO canimm üzüldüm simdi..insallah en yakin zamanda en dogru tedaviyle bebegine kavusursun canim..moralini bozma canim,umudunu yüksek tutmaya calis...Allah esinede sanada sakinlik,huzur versin...

FADIGIMMM canim benim cok üzüldüm...keske tam bi sonucla cikmis olabilseydin ama demekki bir daha yasamak varmis kismette bitane,moralini bozma canimm...insallah ikinci defada hersey yoluna girecektir...
hem histeroskopi seni laparoskopi kadar yormayacaktir..sonrasindada insallah gönlünden gecenler olur canimm...

:CüvCüv:merhaba nazomŞeniz
uzun zamandır girmemiştim bu siteye
sen nasılsın öykü bebek nasıl üzmüyor dimi seni

fadiğim geçmiş olsun canım..
inş sorun çözülmüştür de bir daha başka işleme gerek kalmaz..
Allah şifa versin bir an önce iyileş canım..

cerenduru stres yapma canım..
kabızlık için incir ye ceviz ye..
aç karnına ceviz ye iyi geliyor..
ılık su iç..
kuru kayısı ye..
çare olurlar sanırım..
çok tuzlu yeme dikkat et bana yasak demişlerdi tedavideyken..
stresini de at artık hayırlısıyla herşeyi sırayla yaşıyacaksın..
bebeğin seninle :Saruboceq:

esinte inş değer düşük olduğu için çıkmamıştır diyelim..
hayırlısı canım sağlık olsun..

dilem keşke bu kez olmuş olsa canım..
ne çok isterim sevinmeni hamileyim demeni.. :Saruboceq:

çido hoşgeldin tekrar canım..
öncelikle 2 ay süre verdik diyorsun ya eğer rapor alman gerekiyorsa vakit kaybetmeden başlasanız iyi olur canım..
çünkü o tahlil bu tahlil derken zaman geçiyor..
ameliyatın üstünden 6 ay geçmiş daha düzelme olur belki ama işte sabredemiyoruz..
bizim 9. ayda düzelmeye başlamıştı 1. senesinde daha iyiydi değerler..
ama birden düştü şu an durum felaket kaydirigubbakcemile3
ben tüp tedavimi ege doğumevinde yaptırdım..
tedavi öncesi hepatit guatr troid falan bir sürü test yaptırdılar..
hıfzı sıhha da yaptırdım hepsini.
bir anda aynı gün yapabilecek tek yer orasıymış..
sonuçları almam da 15 gün sürdü..
ayrıca adetin 2. günü hormon testleri oluyor..
nevro da anlatmış neler yapıldığını zaten..
ben ilaçlarımı 375 e aldım..
hastaneye de 402 lira yatırdık..
ama siz sanırım özel sigortadan yararlanıcaksınız..
smyrna art tüp bebeğe sormuştum geçen sene raporlu 4500 raporsuz 6000 demişlerdi bana..
bunun içinde histereskopi de varmış..
imkan varsa kullanmak en iyisi..
inş raporu da kolay çıkarırsın..
spermlerin durumu biraz iyiyse aşılama diyorlar çünkü..
1 tane yaptırmışsınız zaten..
hakkınızda hayırlısı olsun..
yardımcı olabileceğim birşey olursa burdayım..
bebek düşüncesini kafamızdan atamıyoruz malesef..
bir yerde ilişkiyi de ona endeksliyoruz..
o düşünceyle yapılınca da sonuç ortada..
hayırlısı ne diyelim..

Hoşgeldin canım. Bugün nasılsın? İnşallah biraz daha iyisindir. a.s.

canım sağolasın,bugün çok daha iyiyim ama çok halsizim, akşam sürekli yattım ve yattıkça sıkıldım uyku da tutmadı, heryerim de ağrıyor du özellikle başım, hastayken yatakta beklemek işkence gibi geldi sabah hemen işe geldim dedim doktora falan gitmicem derler ya,grip ilaçla 1 hafta da ilaçsız 7 günde geçer diyekaydirigubbakcemile3

yarın bol bol dinlenirim güzel uzun bi kahvaltı keyfi yapma yı da istiyorum o bana iyi geliyor, pazar günü öss sınavda görevliyim,e temizlik yapmaya günüm kalmadı yani kocişim kusura bakmasın:roflol::roflol:

Back
X