Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuliny canım merhaba, teşekkür ederim...
canım eşim geçen sene mayıs ayında ameliyat olmuştu, 6 ay sonra tahlillerde herşey normal çıkınca hemen aşılama yapılmadı bekledik biraz daha doktor bekleyin normal yollardan olma şansı çok yüksek dedi, bi kaç ay sonra olmayınca aşılama yapıldı, (ocakta yapılmıştı) yani tüm bu süreç yaklaşık bir seneyi buldu. tüp bebek için se biraz daha beklemeliyiz sanırım çünki ben çalışmıyorum şu anda tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz bizi zorlayacak bir süreç olacak tüp bebek galiba biraz daha beklemeliyiz diyorum :
((

canım tüp bebek süreci hem maddi hem manevi zorlayıcı bir süreç gerçekten. siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayın canım özellikle maddiyat hallolsada manevi yönden daha çok hazır olmanızhatta özellikle senin hazır olman lazım bence. tedaviyi bayan gördüğü için yıprananda bayan oluyo çünkü. kendini germeden ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım.

ahhhhh ahhhhhh keşke şu kafalarımızı dağıtabilseydik belki kendiliğinden bile gelecekler ama olmuyo işte yapamıyoruz iyice takıntı haline getiriyoruz biz dağıtsakda kafayı sağolsun öyle güzel bir toplumumuz varki geri bunalıma sokuyolar bizi.

Çok teşekkürler casper, senin adına çok sevindim bu arada, enmeklerin boşa çıkmamış çok şükür, allah tamamına erdirsin inşallah

amin canım amin inşallahhhhhh.

en kısa zamanda darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlarımızaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım müsait olunca yazarsın..
hareketli sayısı önemli tabi ama diğer değerlere de bakmak lazım..
kadın doğumcular spermden anlamıyor pek..
bakalım ürolog ne diyecek..
özele mi gidiyosun..
aşılama da devlet desteği alıcakmısın..
şartların tutuyor mu..

tamma canım yazarım yarın inş.bi aksilik olmazsa urologa gitcez.
evet canım özel hastaneye gidiyorum
aşılamada devlet destegı oluytormu bılmıyorum canım.ben çalısıyorum ve ssk var eşimde çalısıyor ama ssk 2ay sonra yapcaklar.benım pek bilgim yok bu konulard bilgi verirsen sevınırım canımm.

Haklısın tuliny, aslında daha önce 5 ay kullandım ama aşılamada bıraktım. doktorum hamileliin ilk döneminde zararı olmayacağını hamimelik farkedildiğinde bırakılırsa sorun olmayacağını söylemişti ama ben bıraktım gene de tedirgin oldum. doktorlar depresyonun grip gibi bir sahatsızlık olduğunu içalsız geçmeyeceğini söylüyorlar kafam karıştı o yüzden. yani bu beynin kimyasıyla alakalı bir durummuş ve düzeltilmesi gerekiyormuş, ama doğru dürüst dinlemeden yazıyorlar reçeteyi pek güvenim kalmadı doktorlara da. ilacın yan etkileri de oluyor, mesela aşırı iştah açıyor, sonra aşırı kabızlık yaptı bende ilaçsız gidemedim tuvalete 5 ay boyunca. ama kendimi iyi hissettim diğer yandan... bu mutluluk da bana sahte geliyor, hayatın üstünü perdelemek gibi geliyor. belki en güzeli dua etmek...

canım tüp bebek süreci hem maddi hem manevi zorlayıcı bir süreç gerçekten. siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayın canım özellikle maddiyat hallolsada manevi yönden daha çok hazır olmanızhatta özellikle senin hazır olman lazım bence. tedaviyi bayan gördüğü için yıprananda bayan oluyo çünkü. kendini germeden ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım.

ahhhhh ahhhhhh keşke şu kafalarımızı dağıtabilseydik belki kendiliğinden bile gelecekler ama olmuyo işte yapamıyoruz iyice takıntı haline getiriyoruz biz dağıtsakda kafayı sağolsun öyle güzel bir toplumumuz varki geri bunalıma sokuyolar bizi.

toplumumuz konusunda çok haklısın gerçekten, malesef hergün hatırlatıyorlar bize bir şekilde. çok ilginç insanlar boşver takma kafanı olur inşallah diyor bi kaç gün sonra bunu diyen onlar değilmiş gibi, ee ne yaptınız çocuk işini, doktora gidiyor musunuz diyorlar? :uhm:

tamma canım yazarım yarın inş.bi aksilik olmazsa urologa gitcez.
evet canım özel hastaneye gidiyorum
aşılamada devlet destegı oluytormu bılmıyorum canım.ben çalısıyorum ve ssk var eşimde çalısıyor ama ssk 2ay sonra yapcaklar.benım pek bilgim yok bu konulard bilgi verirsen sevınırım canımm.

anladım canım..
özelde aşılama da en az 800 lira tutar..
artı ilaçlar tabi..
devlet desteği için 5 yıllık sigorta olmalı ve 900 günlük prim yatırılmış olmalı..
bayanın yaşı 23 üzeri olmalı..
3 yıllık evlilik olmalı..
bir de eşlerin durumlarının değerlendirilmesi işte hepsi bu..
sormak istediğin olursa çekinme yine cevaplarım.

Haklısın tuliny, aslında daha önce 5 ay kullandım ama aşılamada bıraktım. doktorum hamileliin ilk döneminde zararı olmayacağını hamimelik farkedildiğinde bırakılırsa sorun olmayacağını söylemişti ama ben bıraktım gene de tedirgin oldum. doktorlar depresyonun grip gibi bir sahatsızlık olduğunu içalsız geçmeyeceğini söylüyorlar kafam karıştı o yüzden. yani bu beynin kimyasıyla alakalı bir durummuş ve düzeltilmesi gerekiyormuş, ama doğru dürüst dinlemeden yazıyorlar reçeteyi pek güvenim kalmadı doktorlara da. ilacın yan etkileri de oluyor, mesela aşırı iştah açıyor, sonra aşırı kabızlık yaptı bende ilaçsız gidemedim tuvalete 5 ay boyunca. ama kendimi iyi hissettim diğer yandan... bu mutluluk da bana sahte geliyor, hayatın üstünü perdelemek gibi geliyor. belki en güzeli dua etmek...

her ilacın yan etkisi mutlaka oluyor..
bir yeri düzeltirken başka bi yer bozuluyor işte..
doktorlar dinlemiyor ki zaten neyin var söylüyosun al sana reçete..
Allah yardımcın olsun canıım..
gönlünü ferahlatsın..
inş sıkıntılarından kurtulur kuş gibi hafiflersin..

hoşçakalın canlarım benim şimdiden herkese iyi bi hafta sonu diliyorum hepinizi öpüyorm kocaman kocamanopuyorumnanaktan
yeterim bugün hiç uğramadın, dinlenmeye ihtiyacın var, ama kendi kendine üzülme, birlikte üzülüp birlikte gülelim kendine iyi bak:teselli:

canım ben iyiyim net bozuktu giremedim
canım geçti rabbim daha büyük acı varmasin zaten adet olunca gideceğim dr uygun görürse hemen tekrar başlayalım dedi

anladım canım..
özelde aşılama da en az 800 lira tutar..
artı ilaçlar tabi..
devlet desteği için 5 yıllık sigorta olmalı ve 900 günlük prim yatırılmış olmalı..
bayanın yaşı 23 üzeri olmalı..
3 yıllık evlilik olmalı..
bir de eşlerin durumlarının değerlendirilmesi işte hepsi bu..
sormak istediğin olursa çekinme yine cevaplarım.

hıı evet ben fiyat sordum 750 tl dedıler ama ilaçlar harıs dedıler.sagol canımm devlette yaptıramıycam o zman mecbur özell.

ne gibi bir kur uygulamam lazım canım bilgin varmııı

canım yetercim az önce öğrendim durumunu ,çok canım sıkıldı.cnım bende merakla transfr ini bekliyodum,sıra yeterde diyodum.canım ne desek boşş biliyorum ,rabbim tez zamanda bu olanları unutturacak mutluluklar yaşatır inş.rabbim hepimize dayanma güce versin sabır versin..

canım allah razı olsun çok teşekür edrim
inşşşşş geçecek
rabbimin izni ile

yeterrrr arkadasım hosgeldin canım senin adına çok üüzldüm çok geçmiş olsun canım.inş.bebişine en kısa zamanda kavusursun canım .dularım senınlee

hıı evet ben fiyat sordum 750 tl dedıler ama ilaçlar harıs dedıler.sagol canımm devlette yaptıramıycam o zman mecbur özell.

ne gibi bir kur uygulamam lazım canım bilgin varmııı

canım hareket için havuç kürü iyiymiş.
eşim sigara içtiği için kullanmadık biz..
eğer eşin sigara içmiyorsa saraçoğlunun sitesinden bak havuç kürüne..
keçi boynuzu kürü de sayıya iyi geliyor.
ama ikisini aynı anda yapamazsınız..
inş faydası olur..
her bünyede farklı etki gösteriyor çünkü..
geçen bi arkadaş demişti burda sanırım..
saraçoğluna testi gönderiyomuşsun o da karışım hazırlıyormuş..
iyi gelmiş ama kişiye özel yapıyormuş bunu..
sor istersen sende bi..

selam canlara.s.

ben geldim....şuan yatıyorum ama bilgisayar diz üstü olduğu için size haber vereyim dedim...
henüz topiği hiç okumadım ama son sayfada yetern durumunu gördim ve çok üzldüm....
rabbim yardımcısı olsun elimizden birşey gelmiyor ne desek boş...

ameliyat dün oldu hem histereskopi hemde laparoskopi...
7 de hastanede olduk ama ameliyata 2.30 ta ancak girebildim...
ama sıkılmadım gayet rahattım altı kişilik odada hep bizler gibi bebek hasreti çeken ve bu yüzden ameliyat olacak bayanlar vardı...
konuşa güle baya stres attık...
ameliyata çok sakin girdim ve tez
zamandada kendime geldim...
tabi ağrılar oluyor...
birde anestezi çok etkiliyor insanı...
bugün öğlene doğruda eve geldik...

neyse gelelim ameliyata...
biliyorsunuz ameliyat tanı amaqçlı yapılmıştı...
ve sonuçta sağ tüpüm tamamen tıkalıymış ve açılmamış...
neden açılmadığını sordum tıkalıklığın tüpte değil rahimle alakalı bir yerde olduğunu ve açılamayacağını söylediler...
aslında bunu çok iyi anlaaymadım gerçekten tüplerde açılamayacak sorunlar oluyormu...

birde rahimde perde yani septup varmış ve düzeltilmeye çalışılmış ama rahim kalınlaşmış olduğu için net bir sonuç alamamışlar...
bu ameliyatın adetten sonra 1 hafta içinde olması gerekiyormuş benim bu haftanın songünü oldu ve biraz geç kalınmış...
aslında benimle ameliayta giren bayanların biride benimle aynı günde adet olmuş ve onun adetide 5 gün sürmüş ama onun ameliaytı başarılı geçti...
şans mı desek bilemiyorum...ameliyat gününü 2 ay önce aldığımız için tan gün ayarlama şansı hiç yok...
sonuçta orası ünüv. hastanesi ve çok sıra var...

sonuç olarakta septupun tamamen temizlenip temizlenmediğini anlayabilmek için ofis histereskopi olacağım...
adet olunca telefon açıp randevu alcağım....

tabi eğer septup duruyorsa yine ameliyat...
ama bu sefer sadece histereskopi olur....

anlıyacağınız kızlar o kadar uğraştım ama elde var sıfır...
üzülmedim desem yalan olur....
ama yinede hayırlısı diyelim...
üzülmekle elden birşey gelmiyor....

canım çok geçmiş olsun

cucum hadi gözün aydın işallah kalp atışalarını duyarsın.sağlıkla kucağına aldın günleride göstersin rabbim.

hadi gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin.:nazar:

yetercim sağlık olsun.rabbim en kısa zamanda normal yolla nasip etsin işallah.:Saruboceq:

cağol canım allah razı olsun

canım hareket için havuç kürü iyiymiş.
eşim sigara içtiği için kullanmadık biz..
eğer eşin sigara içmiyorsa saraçoğlunun sitesinden bak havuç kürüne..
keçi boynuzu kürü de sayıya iyi geliyor.
ama ikisini aynı anda yapamazsınız..
inş faydası olur..
her bünyede farklı etki gösteriyor çünkü..
geçen bi arkadaş demişti burda sanırım..
saraçoğluna testi gönderiyomuşsun o da karışım hazırlıyormuş..
iyi gelmiş ama kişiye özel yapıyormuş bunu..
sor istersen sende bi..

malesef eşim sıgara iiçiyor canım .
ben en iyisi keçi boynuzu kürünü uygulayayım eşimeee.
bidee saraçoglunun sitesine bakayım bi sagol canımmopuyorumnanaktan
ilgin için teşekkürler canım

merhaba kızlar ne zamandır gelemedim kabus gibi bir grip geçiriyorum birde üstüne bademcik iltihabı kaç gündür yatıyorum kafamçokkarıştı
sizler aklıma geldiniz bir bakayım bizim kızlara neler olmuş dedim olumunekankayizsmile

yeterciğim sanırım transfer olmadan tedavin sonlanmış,
hayırlısı olsun canım rabbim inşallah bir gün bu kadar emeğinin karşılığını verecek sana canım :teselli:

Cucum hayırlı olsun keseyi görmüşsün,
rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir canım opuyorumnanaktan

melonycim sana kolay gelsin canım minik bızdıklarla olumunekankayizsmile

canım inşşşşşşşşşşş,
rabbim sağlık huzur versin
gerisede gelir innşşşşşşşşşş

Back
X