tuliny canım merhaba, teşekkür ederim...
canım eşim geçen sene mayıs ayında ameliyat olmuştu, 6 ay sonra tahlillerde herşey normal çıkınca hemen aşılama yapılmadı bekledik biraz daha doktor bekleyin normal yollardan olma şansı çok yüksek dedi, bi kaç ay sonra olmayınca aşılama yapıldı, (ocakta yapılmıştı) yani tüm bu süreç yaklaşık bir seneyi buldu. tüp bebek için se biraz daha beklemeliyiz sanırım çünki ben çalışmıyorum şu anda tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz bizi zorlayacak bir süreç olacak tüp bebek galiba biraz daha beklemeliyiz diyorum :
((
canım tüp bebek süreci hem maddi hem manevi zorlayıcı bir süreç gerçekten. siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayın canım özellikle maddiyat hallolsada manevi yönden daha çok hazır olmanızhatta özellikle senin hazır olman lazım bence. tedaviyi bayan gördüğü için yıprananda bayan oluyo çünkü. kendini germeden ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım.
ahhhhh ahhhhhh keşke şu kafalarımızı dağıtabilseydik belki kendiliğinden bile gelecekler ama olmuyo işte yapamıyoruz iyice takıntı haline getiriyoruz biz dağıtsakda kafayı sağolsun öyle güzel bir toplumumuz varki geri bunalıma sokuyolar bizi.