Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin canım bilgi için teşekkürlerr ben ist.arıyorum urolojı usmanı canım sagol

Allahıma şükürler olsun canım üçününde duymuşsun pıtpıtlarını. allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım.

allahım esirgesin üçünüde :nazar::nazar::nazar:
eeeee şimdi nasılsın canım doktor ne dedi bulantılar için falan hastaneye yatmana gerek kalmadı inşallahhh

valla canım benimde haberm yok önceki gün gece aklıma geldi ama haberlerde falanda görmedim hiç bırakıldıklarını belkide gözümden kaçmıştır haberde inşallah bırakılmışlardır.

sidelyam sanada günaydın canım.

hadi gözünaydın sende başlıyosun tedaviye hayırlısı ile rabbiminde izni ile inşallah sende bebişine kavuşacaksın canım. haziranda halayını çekmek nasip olur inşallah canımolumunekankayizsmile

inş tatlım tek hayalim şuan o zaten rabbim nasip ederde inş hiç oturmucam bende şeker....ama şimdiden o kadar heyecanlıyım ki sanki yarından bahsediyor gibi...rabbim inş mucizemi gönderir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese tünaydın kızlar opuyorumnanaktan

fadikcim haberim yoktu bir operasyon geçirmişsin geçmiş olsun canım
rabbim bizleride birgün kavuşturacak meleklerimize zaten eski gurubumuzdan kim kaldıkı bir biz kaldık olumunekankayizsmile

php tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

özlemcim ne güzel bir duygudur öyle içinde üç melek var
rabbim hep böyle bizlere sevinçli haberler vermeni nasip eder inşallah
unutmadan nazarlıklarıda takayım :nazar::nazar::nazar:
maşalllah barekallah tak tak bitmiyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inş canım ya inşşş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada yetercim kardeşin tedaviye başlamış rabbim yardımcısı olsun inş.inş bu sefer melegi onunla olur bir ömür boyu dualarımızdasın canım :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIM SAĞOL
İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKA GELSİN ŞU SIPALAR
NE ÇOK YORDULAR BİZİ YYAAAAAAAdelikafaduldendelikafadulden

yetercim sagol canımopuyorumnanaktan
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDEDE BİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahıma şükürler olsun canım üçününde duymuşsun pıtpıtlarını. allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım.

allahım esirgesin üçünüde :nazar::nazar::nazar:
eeeee şimdi nasılsın canım doktor ne dedi bulantılar için falan hastaneye yatmana gerek kalmadı inşallahhh

valla canım benimde haberm yok önceki gün gece aklıma geldi ama haberlerde falanda görmedim hiç bırakıldıklarını belkide gözümden kaçmıştır haberde inşallah bırakılmışlardır.

sidelyam sanada günaydın canım.

hadi gözünaydın sende başlıyosun tedaviye hayırlısı ile rabbiminde izni ile inşallah sende bebişine kavuşacaksın canım. haziranda halayını çekmek nasip olur inşallah canımolumunekankayizsmile
inşallah cnaım inşallah aminnnn
selam kızlar..

özlem canım minikleri görmüşsün..
sağlıkla kocaman olsunlar inş..
aminnnnnnn canım aminnnnn
herkese tünaydın kızlar opuyorumnanaktan

fadikcim haberim yoktu bir operasyon geçirmişsin geçmiş olsun canım
rabbim bizleride birgün kavuşturacak meleklerimize zaten eski gurubumuzdan kim kaldıkı bir biz kaldık olumunekankayizsmile

php tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

özlemcim ne güzel bir duygudur öyle içinde üç melek var
rabbim hep böyle bizlere sevinçli haberler vermeni nasip eder inşallah
unutmadan nazarlıklarıda takayım :nazar::nazar::nazar:
maşalllah barekallah tak tak bitmiyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol canımmmm evet çok am açok güzeldi o gunum halen kulagımda sesleri
allah razıolsun canım pes etmeyecegim bir kez daha deneyecegiz eşimle.evet canım nohut kürünü geçen yıl kullanmıştık şimdide keçiboynuzu suyu içiyor inşallah allahımın yardımıyla içerdeki gelişmemiş hücreler gelişmiştir allahtan başka kimse bilemez.

günaydın canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.

günaydın canım.

canım ankara ünüversitesi prof.kaan aydos biz şuan onla tedavideyiz..

aminnn cnaım inşallah sende getirceksin bize mutlu haberler

sidelyacımmm cnaım darısı basına inşallah tez zamanda

inş tatlım tek hayalim şuan o zaten rabbim nasip ederde inş hiç oturmucam bende şeker....ama şimdiden o kadar heyecanlıyım ki sanki yarından bahsediyor gibi...rabbim inş mucizemi gönderir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim heyecanlanmamak elde değil düşünmek bile güzel bu yıl bizim yılımız olacak hepimiz anne olacağız :lepi:

allah razıolsun canım pes etmeyecegim bir kez daha deneyecegiz eşimle.evet canım nohut kürünü geçen yıl kullanmıştık şimdide keçiboynuzu suyu içiyor inşallah allahımın yardımıyla içerdeki gelişmemiş hücreler gelişmiştir allahtan başka kimse bilemez.

kolay gelsin canım benim , kürlerden herkes yaayr gördü muhakkak sizde görürsünüz sen bol bol kullandır eşinevereliniortak

opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canımbenim, hem hamilesin hem eşin düzelmiş bu ne güzel mutluluk Allah tamamına erdirsinalkisalkisalkis

arkadaşlar çok güzel bi güneş var, ben yürüyüş yapıcam sonra da eve geçicem akşam da kursum var,hepinizin öğleden sonrası keyifli geçsin inşallahzemuszemus

CANIM SAĞOL
İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKA GELSİN ŞU SIPALAR
NE ÇOK YORDULAR BİZİ YYAAAAAAAdelikafaduldendelikafadulden

inş tatlım inş sağlıcakla :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım benim heyecanlanmamak elde değil düşünmek bile güzel bu yıl bizim yılımız olacak hepimiz anne olacağız :lepi:

inş şeker ya rabbim en kısa zamada hepimize yaşatsın bu duyguyu inş.

arkadaşlar çok güzel bi güneş var, ben yürüyüş yapıcam sonra da eve geçicem akşam da kursum var,hepinizin öğleden sonrası keyifli geçsin inşallahzemuszemus

hadi bakalım canımm tekrar görüşmek umuduyla olumunekankayizsmile

slm kızlarrrrrrrr
nehaberrr???

kolay gelsin canım benim , kürlerden herkes yaayr gördü muhakkak sizde görürsünüz sen bol bol kullandır eşinevereliniortak
inşallah canım inşallah.
belgin canım bilgi için teşekkürlerr ben ist.arıyorum urolojı usmanı canım sagol
canım ist emre bakırcıoğlu var bide onu araştır istersen ben onuda düşünüyorum tedavi için.

Back
X