Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi akşamlar
ecrin87 , fatıma zehra nasılsınız kızlar

iyi akşamlar canım ben ppek iyi degılım iyi olmaya calıısyorum iiştee.
ben pko hastasıyım daha öncedeyazmıstım eşiminde hareketlı sprem sayısı düşük.üroloja gittik varikoselmiş hastalıgı amelıyat olması gerekiyormuss.bende acaba amelıyattan sonramı aşılama yaptırsam yoksa amelıyattan öncemı yaptırsam diye düşünüyorumm.benım kadın dogum doktorum eşimin sprem testine baktıgındaa aşılama yapabılırız dedi napcamı bilmiyorumm .aslında amelıyattan sonra yaptırmak daha mantıklı ama galıbaa uzun bi bekleme süresi varmıss.napcamı bılmıyorum

mrb canımm .aradım ben hastaneyi santraldekı bayanla konustum asılama yaptırmak istiyorum dedım.bana fiyat 300tl dedı ilaç fiyatı içindemi dedim oda doktor zeynep hnla konusmus gelip muayne olması gerekıyor falan demıs doktorda muayne ücerti 40tl ama doktor cok yogun oldugu için randevu almanız lazım dedı.güzel bi hastaneye benziyorrr.gitmeyi düşünüyorum bilgi için sagol canım.peki bana önerebilecegin ürolojı uzmanı varmı canımm.cok oldum kusra bakma

insallah memnun kalırısn ben cok doktor degıstırdım en son zeynep hanımdan memnun kaldım cok ıyı bır bayan tavsıye ettıgım kadar vardır n bız medıpol hastanesınde orulojı doktoruna gıttık ısmı bulent beydı galıba esım memnun ayrıldı bızım problemız sayı ve hareket azdı varıkosel olabılır dedı ben 3 ay bıtkı tedavısı duzenlı uyguladım sonuc cok ıyıdı doktorda sasırdı devam edın dedı evıcap klomen terntal falan verdı kullanmadık oranın doktorlarıda cok durusttur bence gecmıs olsun

iyi akşamlar canım ben ppek iyi degılım iyi olmaya calıısyorum iiştee.
ben pko hastasıyım daha öncedeyazmıstım eşiminde hareketlı sprem sayısı düşük.üroloja gittik varikoselmiş hastalıgı amelıyat olması gerekiyormuss.bende acaba amelıyattan sonramı aşılama yaptırsam yoksa amelıyattan öncemı yaptırsam diye düşünüyorumm.benım kadın dogum doktorum eşimin sprem testine baktıgındaa aşılama yapabılırız dedi napcamı bilmiyorumm .aslında amelıyattan sonra yaptırmak daha mantıklı ama galıbaa uzun bi bekleme süresi varmıss.napcamı bılmıyorum

cakşır ve atkestanesı eksresı yanı suyu kullansana esıne ben kullandım varıkosel den suphelenmıstı doktor sonra hersey temız cıktı

canım 8 gün gecti ve hala adet olmadım tahlil yaptım 4,49 canım katlanırmı zamanla yoksa negatifmi katlanan hiç oldumu tahlil yapan kadın yakın dedi ama :Saruboceq: :Saruboceq:

işallah katlanır rabbim kalbine göre versin ama 8 güne çok düşük bi değer hani bellide olmaz.bende test yaptırdığım zaman 39,97 çıkmıştı.bi kadın doğum sekreteri baktı çok düşük bi değer dedi olumsuz konuştu.moraller yerde doktor hamilesin diyince rahatladım.şimdi o kadını görünce Çok üzgünüm çoook

yetrcim kardeşin tedaviye başlıyomuş canım hayırrlı olsun. inşallah bu son tedavisi olur inşallahda bebişine kavuşur canım

phb canım tebrik ederim hamileymişsin. eşinin durumuda düzelmiş canım. allahım sağlıcakla zamanında kucağına almayıda nasip etsin canım.

canım eşinde sorun neydi ve ne tedavi uygulanmıştı canım nasıl düzeldi anlatabilirmisin canım

esinte canım 5 ve yukarısı pozitif oluyor. seninkide baya yakın ama 8 gün geçmesine göre düşük çıkmış inşallah geç döllenme falandır ve katlanır canım.

yetrcim kardeşin tedaviye başlıyomuş canım hayırrlı olsun. inşallah bu son tedavisi olur inşallahda bebişine kavuşur canım

sağol canı9m bu ay aşılam ypıyorlar
babakalım
inşşşşşşşşşşşşşş bebeiş gelir
inşşşşşşşşşşşşşşşş

işallah katlanır rabbim kalbine göre versin ama 8 güne çok düşük bi değer hani bellide olmaz.bende test yaptırdığım zaman 39,97 çıkmıştı.bi kadın doğum sekreteri baktı çok düşük bi değer dedi olumsuz konuştu.moraller yerde doktor hamilesin diyince rahatladım.şimdi o kadını görünce Çok üzgünüm çoook

canım banada tahlili yapan kadın dedi baya yakın inşallah ya katlanır olmassada umudum allah

yetercim kardeşinin tedavisi hayırlı olsun
senn reglin ne zaman acaba aynı zamanlardamıyızkaydirigubbakcemile5

sağol cxanım inşş
kadeşimin bebişi bu ay gelir
canım eğer tedavide kulandığım içalar yüzünden takılma olmassa 20 gibi olcağım

inşallah yetercim aminnnnnnnnnnnnnn cümlemizin ya tek benim değil hepimizin canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM:Saruboceq::Saruboceq:
ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
CANIM YETERKı RABBıM OL DESıN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
RABıM DUALRIMIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN
ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
A

Son düzenleme:
Back
X