Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarr hayırlı cumalar olsun inş hepimizee

canım benim ya şimdi senin muıtlulugunu tahmin ediyorumda senin için içim kıpır kıpır oluyor rabbim sonuna kadar problemsiz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi akşamlar bacılarım...SİDELYAM canım sagol...

önemli değil şekercim

nasilsiniz kizlar ben ayniyim kusmalar devam ediyor dun gece acile geldik ve hastaneye aldilar
serum taktilar iki gun takcaklar serumlari sonrada az az yemek vercekler bakalim insallah gecer kizlar
dualarinizi eksik etmeyin kendinize iyi bakin

canım geçmiş olsun inş

canım hoşgeldin öncelikle burdaki herkez gibi dilekler sanada inş en kısa zamanda melegin gelir inş

araştır araştır tabi kız.......... benim içimden şimdide kız geçiyor hani adınıda değiştirmiştinya belli mi olur :ecrin_bebek:

gÜnaydın kızlar
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM DUALRIMIZI DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

gny tatlım

günaydın canım hayırlı cumalar olsun...
gÜnaydın kızlar
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM DUALRIMIZI DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
amin canım inşallah günaydın...

hoşgeldin canım allahım tez zamandan kavuştursun bebegine seni ve hepimizi.

fadiğim sagol canım benide eklemişsin listeye inşallah hamileler grubunada katılırız ellerine saglık...

ayşe seni tebrik ederim.sen anneliği çoktan haketmiştin fazlasıyla.o kadar tüp denemesinden sonra doğal yolla mı kaldın ?ne mutlu sana.sizin sorun neydi?

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
harika bi haber canım tebrik ederim
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

çok çok çokkk ama çok sevindimmm tebrikler canım sağlıcakla kucagına alll inşallahhhhh

mrb cvanım sneın adına çok sevındım.inş.değerin katlana katlana gider ve sorunsuz hamılelelık gecırırsın canım.

darısı biz isteyenlere inş..:Saruboceq:

selam kızlar hayırlı cumalar diliyorum ayşeee çok sevindim bebişeee hayırlı hamilelikler diliyorum dilem olmuş adın çok çok çok öpüyorum sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin inşş öpüyorum hepinizi

ayşecim canım tebrikk ederimmm senii hayırlı olsunn allah tamamına erdirsinn inşalahhh...darısı isteyen herkezinn başına inşallahhh

aysecim tebrik ederim Allahım saglıklı bi hamilelik ve saglıklı evlat nasip etsin saglıkla kucagına al insallah

hayırlı cumalar arkadaşlar,
ayşecim çok tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıklı bir gebelik diliyorum.
bizde pazartesi doktora gidiyoruz,verilen tahlilleri yaptırdık,eşim sperm tahlili de yaptırdı,2 gün önce benim doktorum eşimi aramış,sperm sayısı iyi,hareketlilik biraz az fakat malesef normalde 1 milyon olması gereken lökosit sayısı 5 milyon civarındaymış,lökosit hareketliliği azaltıyormuş o yüzden pazartesi prof. semih beyden de eşim için randevu aldık,kurtulamadık şu lökositten bir türlü senağlama bakalım neler olacak bundan sonra,Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim :Saruboceq:

fadiğim sagol canım benide eklemişsin listeye inşallah hamileler grubunada katılırız ellerine saglık...
canım ben seni zaten eklemiştim...
yani varsın listedea.s.

hoşgeldin aramızaa.s.
tez zamanda hamiş listesine geçersin inşallah...

canım değerlerini tam olarak bilmeden birşey diğemeyiz ama rabbim mucizesini gönderdimi en kötü değerlerle bile hamile kalınıyor....
hemde ister tedavi olsun ister doğal yoldan...
yaterki mucizenin günü saati gelsin...
fadikcim verdiğin linkte nevronun listesi değil senin yapmış olduğun liste çıkıyor.

canım şimdi de denedim bende nevronun listesi çıkıyor....
alla allafisfisfis
senin sayfalar kaç mesaja ayarlı?

hoşgeldin canıma.s.
maşallah değerleriniz çok kötü değilmiş...
lökosit sorununu da hallederseniz dahada güzel olur...
inşallah kısa zamnda düzelir canım...
bence bu değererle hemen tüp bebek düşünmeyin eğer morfolojide iyiyse doğal yoldan şansınız çok....

canım hoş geldin
lloksit bildiğim kadrıya çözülemeyecek bir sorun değil
inşşşşşşşşşşşşş düzelir canım

ayseeee,canim coooook sevindim yaaaaa :lepi:
demistik bu buhar ise yarayacak diye,sükürler olsunnnn yalanci cikarmadi bizi alkisalkisalkis

cok ama cok tebrik ederim canimmm,saglikla kucagina alirsin insallahhhh :Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadi kizlar ara vermek yokk,insallah herkes bu haberi vericek burdan :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…