tekrar selamlar,
hepinize cok tsk ederim....
kizlar az once kan degerimi aldim 78 cikti yani daha cok yeni :ecrin_bebek:
doktorumla gorustum, herhalde 1-2gunluk gecikme var tekrar kanda bakalim, nasil gelisiyo dedi, o'da cok sasirdi cok sevindi, pazartesi tekrar kan aldiracam, insallah yuksele yuksele gider .....
testi yapmayacaktim ama sabeah bi ruya gordum evimin catisini ve bahcemi yemyesil gordum kalktim olmazsada hemen tedaviye baslarim dedim, neyse esimde iste bu ara, testte 2. cizgi gorunmeye basladi, herhalde ben hayal goruyorum dedim ve esimi aradim ona gosterdim, ama rabbim cok buyuk, demek benim içinde zamani simdiymis, cok agladim cok sukrettim halada sukrediyorum, bu benim buhar mucizem allahim ol dedi ve buhar sebep oldu....
buhara gelince:
adetimin bitiminden sonra 10.gunune dogru bir kazana 1-2kg bugday, 1su bardagindan fazla saf zeytinyag, 1demet maydanoz koyup kaynattik, ama bugdayi bi gece onceden islattik...
neyse bunlar iyice kayniyo ve dayanabilecegimiz sicakliga gelince kazanin ustune tahta koyduk, ortasi acik, ve oturabildimiz kadar oturuyoruz, ben hep soguyana kadar oturdum, 3gece devam ettim
2. ve 3 gece bu karisima su ilave edip edip kaynattik, ve yine soguyana kadar oturdum ve hemen kalkar kalmaz, esimle calismalara basladik, ve allahim o kadar buyukki emeklerimizi bos birakmadi.....
tabi bu buhar yapilirken kendimize cok dikkat ediyoruz soguk almamaliyiz, agir is yapmamaliyiz....
benim bu mucizem, tam 1sene yumurta takibi,3-4asilama ve 7 kez cift embriyo trasnferinden sonra geldi sukurler olsun rabbime, ben bu buhara inanarak oturdum ve 3-4saat oturdum ve hep dua ettim o haldeyken bile...ve bide allahim ne icin oldugunu biliyo hmn abdest almadim.....
allahim isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah....
iyi akşamlar bacılarım...SİDELYAM canım sagol...
nasilsiniz kizlar ben ayniyim kusmalar devam ediyor dun gece acile geldik ve hastaneye aldilar
serum taktilar iki gun takcaklar serumlari sonrada az az yemek vercekler bakalim insallah gecer kizlar
dualarinizi eksik etmeyin kendinize iyi bakin
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum..2 yıllık evliyim..hepiniz gibi bende bebek sahibi olmayı istiyorum..sizlerden moral buldum ve bende sohbetlerinize katılmak istedim..bir kez tüp bebek yaptırdım fakat olumsuz..eşimde sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var..aranızda benim gibi olup ta hamile kalan arkadaşlardan moral istiyorumbende bir sorun yok..
tekrar selamlar, hala bi ruyada gibiyim, insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm....
hepinizin iyi dilekleri icin cok tsk ederim, allahim bu sevinci herkese yasatsin....
kizlar bende cizelge istiyorum nasil yapiliyoduki?
neyse biraz arastirayim...
gÜnaydın kızlar
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM DUALRIMIZI DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
günaydın canım hayırlı cumalar olsun...günaydın kızlarr hayırlı cumalar olsun inş hepimizee
canım benim ya şimdi senin muıtlulugunu tahmin ediyorumda senin için içim kıpır kıpır oluyor rabbim sonuna kadar problemsiz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
önemli değil şekercim
canım geçmiş olsun inş
canım hoşgeldin öncelikle burdaki herkez gibi dilekler sanada inş en kısa zamanda melegin gelir inş
araştır araştır tabi kız.......... benim içimden şimdide kız geçiyor hani adınıda değiştirmiştinya belli mi olur:ecrin_bebek:
gny tatlım
amin canım inşallah günaydın...gÜnaydın kızlar
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM DUALRIMIZI DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum..2 yıllık evliyim..hepiniz gibi bende bebek sahibi olmayı istiyorum..sizlerden moral buldum ve bende sohbetlerinize katılmak istedim..bir kez tüp bebek yaptırdım fakat olumsuz..eşimde sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var..aranızda benim gibi olup ta hamile kalan arkadaşlardan moral istiyorumbende bir sorun yok..
sağol canım iyiyimopuyorumnanaktan
düzeltmeleri yaptım canım...
ama kullanmadıklarınızı silmedim çünkü şuan kullanmasanızda belirli bir zaman kullanmışsınız....
bütün arkadaşalardan da silmiyorum ki geçmişte de olsa neler kullandıklarımız belli olsun....
yeni başladığınız kür şifa olsun canım...inşallah güzel işe yarar....
tekrar selamlar, hala bi ruyada gibiyim, insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm....
hepinizin iyi dilekleri icin cok tsk ederim, allahim bu sevinci herkese yasatsin....
Hepinizin iyi dilekleri icin cok tsk ederim, allahim bu sevinci herkese yasatsin....
Kizlar bende cizelge istiyorum nasil yapiliyoduki?
Neyse biraz arastirayim...
canım ben seni zaten eklemiştim...fadiğim sagol canım benide eklemişsin listeye inşallah hamileler grubunada katılırız ellerine saglık...
hoşgeldin aramızaa.s.arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum..2 yıllık evliyim..hepiniz gibi bende bebek sahibi olmayı istiyorum..sizlerden moral buldum ve bende sohbetlerinize katılmak istedim..bir kez tüp bebek yaptırdım fakat olumsuz..eşimde sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var..aranızda benim gibi olup ta hamile kalan arkadaşlardan moral istiyorumbende bir sorun yok..
fadikcim verdiğin linkte nevronun listesi değil senin yapmış olduğun liste çıkıyor.
hayırlı cumalar arkadaşlar,
ayşecim çok tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıklı bir gebelik diliyorum.
bizde pazartesi doktora gidiyoruz,verilen tahlilleri yaptırdık,eşim sperm tahlili de yaptırdı,2 gün önce benim doktorum eşimi aramış,sperm sayısı iyi,hareketlilik biraz az fakat malesef normalde 1 milyon olması gereken lökosit sayısı 5 milyon civarındaymış,lökosit hareketliliği azaltıyormuş o yüzden pazartesi prof. semih beyden de eşim için randevu aldık,kurtulamadık şu lökositten bir türlü senağlama bakalım neler olacak bundan sonra,Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim :Saruboceq:
hayırlı cumalar arkadaşlar,
ayşecim çok tebrik ederim,allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıklı bir gebelik diliyorum.
Bizde pazartesi doktora gidiyoruz,verilen tahlilleri yaptırdık,eşim sperm tahlili de yaptırdı,2 gün önce benim doktorum eşimi aramış,sperm sayısı iyi,hareketlilik biraz az fakat malesef normalde 1 milyon olması gereken lökosit sayısı 5 milyon civarındaymış,lökosit hareketliliği azaltıyormuş o yüzden pazartesi prof. Semih beyden de eşim için randevu aldık,kurtulamadık şu lökositten bir türlü senağlama bakalım neler olacak bundan sonra,allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim :saruboceq:
tekrar selamlar,
hepinize cok tsk ederim....
kizlar az once kan degerimi aldim 78 cikti yani daha cok yeni :ecrin_bebek:
doktorumla gorustum, herhalde 1-2gunluk gecikme var tekrar kanda bakalim, nasil gelisiyo dedi, o'da cok sasirdi cok sevindi, pazartesi tekrar kan aldiracam, insallah yuksele yuksele gider .....
testi yapmayacaktim ama sabeah bi ruya gordum evimin catisini ve bahcemi yemyesil gordum kalktim olmazsada hemen tedaviye baslarim dedim, neyse esimde iste bu ara, testte 2. cizgi gorunmeye basladi, herhalde ben hayal goruyorum dedim ve esimi aradim ona gosterdim, ama rabbim cok buyuk, demek benim içinde zamani simdiymis, cok agladim cok sukrettim halada sukrediyorum, bu benim buhar mucizem allahim ol dedi ve buhar sebep oldu....
buhara gelince:
adetimin bitiminden sonra 10.gunune dogru bir kazana 1-2kg bugday, 1su bardagindan fazla saf zeytinyag, 1demet maydanoz koyup kaynattik, ama bugdayi bi gece onceden islattik...
neyse bunlar iyice kayniyo ve dayanabilecegimiz sicakliga gelince kazanin ustune tahta koyduk, ortasi acik, ve oturabildimiz kadar oturuyoruz, ben hep soguyana kadar oturdum, 3gece devam ettim
2. ve 3 gece bu karisima su ilave edip edip kaynattik, ve yine soguyana kadar oturdum ve hemen kalkar kalmaz, esimle calismalara basladik, ve allahim o kadar buyukki emeklerimizi bos birakmadi.....
tabi bu buhar yapilirken kendimize cok dikkat ediyoruz soguk almamaliyiz, agir is yapmamaliyiz....
benim bu mucizem, tam 1sene yumurta takibi,3-4asilama ve 7 kez cift embriyo trasnferinden sonra geldi sukurler olsun rabbime, ben bu buhara inanarak oturdum ve 3-4saat oturdum ve hep dua ettim o haldeyken bile...ve bide allahim ne icin oldugunu biliyo hmn abdest almadim.....
allahim isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah....
ayseeee,canim coooook sevindim yaaaaa :lepi:
demistik bu buhar ise yarayacak diye,sükürler olsunnnn yalanci cikarmadi bizi alkisalkisalkis
cok ama cok tebrik ederim canimmm,saglikla kucagina alirsin insallahhhh :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi kizlar ara vermek yokk,insallah herkes bu haberi vericek burdan :Saruboceq:
Hayırlı cumalar kızlar..rabbım ne bızlerın ne hayırlı dıleklerı varsa kabul buyursun ınsaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?