Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sidelya ,tulny ,yetercim ,fadik hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler başlıcaz bakalım bu gidişle yaza doğru inşallah mayıs haziran gibi kısmetse bakalım allah cümlemize nasip etsin

ayşecim tebrik ederim okdar tedaviden sonra buharla geldi bebişin inşallah değerin katlanark aartar güzelim :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::teytey:

canımmm çokk çokk geçmiş olsunnnn

Allah sabırlar versin canımmm yaaa

selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın benim lekelenmelrim ne yazıkki hala devam ediyo oyüzden istirahat ediyorum inşallah herkes iyidir.

inşşş birr ann öncee geçerr canımm ya...gerçii bebişin iyiymişş çok şükürrrr

slm, kisacasi buhar yaradi ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
idrar testim pozitif simdi doktora gidip bidse kanda baktiracam, sizlere haber veririm

ya valla elim ayagim titriyo ne dicemi bilemiyorum....

canımmm çokkk sevinndimmm yaaa.. çokk güzell bi haberr buuu..inşşş sorunsuzzz bi şekildee devamm ederrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

meryem ciğimm sanada çokk geçmişş olsunn birr ann önce düzelirsin inşş..sohbett edemezz oldukk artıkkk:1no2::1no2:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aysecım canım sımdı oldu haberım hemn topıge geldım..
cok sevındım:asigim:
rabbımın mucızesı..
o kadr olumsuzluklara ragmen ıste senınde mınık kelebegın gobusunde..
saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım bu sefer:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum..2 yıllık evliyim..hepiniz gibi bende bebek sahibi olmayı istiyorum..sizlerden moral buldum ve bende sohbetlerinize katılmak istedim..bir kez tüp bebek yaptırdım fakat olumsuz..eşimde sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var..aranızda benim gibi olup ta hamile kalan arkadaşlardan moral istiyorum bende bir sorun yok..

ayşeeeeeeeeeeeeeee canımmmm nekadar sevindim anlatamam yaaaaaaa allahım ne büyük canım benim tebrik ederim gözünüz aydın tatlım inşallahh sağ salim kucağına aldığın günüde görrsün

yok be canım yaaa nerdeeee. bu arada troıd hormonlarımda gene dengesizleşti ne yapıcamı bilmiyorum çok üzgünüm yaaa

ilaç kullandığın haldemi dengesizleşti.akannehirvalla benimkini hiç bilmiyorum heralde gidince yapar sanırım.allah korusun düşüğe sebep oluyormuş önlemini almak gerekir

canım hoşgeldin.işallah en kısa zamanda bebişin gelir.hamiş listesindekilerin hemen hepsi aynı sorunla hamile kaldı sen neden olmayasınki.vakti gelince bebişin gelecektir.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
çok şükür rabbime. işallah rabbim herkese nasip etsin bu sevinci.:Saruboceq:

tekrar selamlar, hala bi ruyada gibiyim, insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm....
hepinizin iyi dilekleri icin cok tsk ederim, allahim bu sevinci herkese yasatsin....

kizlar bende cizelge istiyorum nasil yapiliyoduki?
neyse biraz arastirayim...

canım çok saol.biliyorsun işte insan her ay ümitlenip yıkılınca bu hale geliyor..yaşam sevincini ve ümidini kaybediyor..ben yeni katıldığım için bilemiyorum senin sorun neydi..neler geçti başından..

gÜnaydın kızlar
HAYIRLI CUMALAR
RABBıM DUALRIMIZI DıLEKLERıMıZı KABUL ETSıN
ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım yaşadığın okadar tecrübeden tedaviden sonra sen çok tan bunu hak etmiştin
rabbim sağlıcakla kucaına almayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasilsiniz kizlar ben ayniyim kusmalar devam ediyor dun gece acile geldik ve hastaneye aldilar
serum taktilar iki gun takcaklar serumlari sonrada az az yemek vercekler bakalim insallah gecer kizlar
dualarinizi eksik etmeyin kendinize iyi bakin

canım geçmiş olsun
inşşşşşşşşş,bir an önce sağlığına kavuşursun

Ayşe tülinden aldın haberin öyle sevindim ki anlatamam delikafadulden Rabbim gönderdi miniğini bak bir mucize daha buldu sağlıkla al kucağına inşallahhh........ İnşalalh birgünde tüliynimşn haberini sen verirsin ne güzel bi haber tekrar tekrar tebrik ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…