selamlar kızlar..
hepinize hayırlı cumalar...
benim tarnsfer olalı bügün 3. gün..
içim bir tuhaf nedense tutmadı mı nedir...
sürekli içimdeki ses tutmadı boşuna uğraşma ümitlenme diyor nedense...
halbuki o kadar ümitle başladım ki
ne olduysa transfer günü oldu içimdeki bütün heyecan çıktı gitti anlamadım...
mutsuzum anlayacağınız...:gitme::gitme:
canım benim bu konuda hiç bilgim yok...kızlar selam herkese hayırlı cumalar
bugun leke tarzında kanamalarım dr aradım olur endişe etme dedi kullandığım hormon ilacını 2 ye cıkardı bitince normal adetini olacaksın dedi birde mol gebelikten bahsetti olabilir bhc değerini ölçtür dedi ama mol gebelikde değer 100.000 üstünde oluyormuş benim en son ölçtürdüğümde 15.28 di yok tur bende demi ama yaptırmayacağım test beklicem
olumlu düşünmeye çalış canım...selamlar kızlar..
hepinize hayırlı cumalar...
benim tarnsfer olalı bügün 3. gün..
içim bir tuhaf nedense tutmadı mı nedir...
sürekli içimdeki ses tutmadı boşuna uğraşma ümitlenme diyor nedense...
halbuki o kadar ümitle başladım ki
ne olduysa transfer günü oldu içimdeki bütün heyecan çıktı gitti anlamadım...
mutsuzum anlayacağınız...:gitme::gitme:
canım ltf kendini umutsuzluga itme içindeki o sese ragmen,tedavi sonunda pozitif alan biri değilim ama olumlu düşünmek umutlu olmak mucizenin yerleşmesi içinde lazım nevromuz derdi pozitif düşünün pozitif olsun diye inş mucizen seninle beraberdir ve sende böyle düşündüğün için inş mucizen seni şaşırtır canım....
kızlar bu arada nevromuzuda çok özledim inş bir gün gelir.nesrinim canım arkadaşım ltf sende gel ve eşinle ilgili güzel haberler ver canım bizlere..yetercim yazdıklarımı okuyamıyacaksın belkide ama senide çok özledik ltf sende arayı fazla açma olurmu
canım bilinç altının bir oyunu olabilir.hayal kırıklığına uğramamak için bir koruma kalkanı belkide.ama tüm bu olumsuz düşünceleri at.olumlu düşün olumlu olsun.şöyle düşün en azından transfer yapıldı.bak bizim transfere başlamak için sperm bile yok.olucak inşallah.moralini bozma
canım benim bu konuda hiç bilgim yok...
ama sanmıyorum yaa...
olumlu düşünmeye çalış canım...
negatif düşünmek iyi değil...
inş bebişin seninledir...
şimdi TÜLıN diyecek ki çiftliğe giriyorsun ama
bi bakıp toplayıp çıkıyorum.
yoruldum işten değilde yalnız kalamamaktan.
eşimle birbirimizi göremez olduk....
ARKAMAHALLE canım arkadaşım nerelerdesin?
bi ses ver ....
sağol canım iyiiym a.s.fadik canım nasılsın
herkesin rabbim gönlne göre versin inşallah arkadaşlar
tamam canım...Fadikçim benim yeni tarihim 20 temmuz, hapları ve kürüde bıraktık... doğal yoldan devam bakalım tedaviye kadar....
yarın saba h hayırlısı ıle saat 11 gıbı asılamamı olucam ıcımde hıc heyecan kalmadı esımle bıraz tartıstık sımdı yaptırma para yok falan bana sıra gelıncemı para yok dedım aılsesı ıcın her şeye katlanıyor borc bulup bıle verıyor hıcbır masraftan kacınmıyor bana sıra gelınce yok malesef kendımı haklı goruyorum esım ve aılesı yuzunden dogru duzgun tedavımı yaptıramadım aslında ıcımden vaz gecmek gelıyor cok sacma konusmaları oldu ben onun mutlu olmasını bebegımızı severken ılgılenırken hayaller kuruyom onun hayallerı bambaskamafoldumben
kızlar merhabalar..
bugun asılamam oldu.korktugum kadar degelmıs.yalnız kasıklarımda agrılar var hala.hayırlısı artık.sperm sonucunuda verdıler yarın yazarım onu.yorumlarsanız sevınırım..
enıkazya senınde asılaman hayırlı olsun canım.cok streslıyız dogal olarak.esınıde mazur gor onunda canı sıkkındır sımdı.oluyor boyle seyler malesef...
ıyı geceler kızlar.yarın yıne gorusuruz ınsaallah..
kızlar merhabalar..
bugun asılamam oldu.korktugum kadar degelmıs.yalnız kasıklarımda agrılar var hala.hayırlısı artık.sperm sonucunuda verdıler yarın yazarım onu.yorumlarsanız sevınırım..
enıkazya senınde asılaman hayırlı olsun canım.cok streslıyız dogal olarak.esınıde mazur gor onunda canı sıkkındır sımdı.oluyor boyle seyler malesef...
ıyı geceler kızlar.yarın yıne gorusuruz ınsaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?