merhaba arkadslar..
gecmıse donemıyorum.ve buraya yazmayalı o kadr uzun zamn oldukı..
kımler neler yaptı tedavılerı.yenı hamıslerımız..
herseyı merak edıyorum...
ben hazıranın 10 da dogum yaptım bılgınız vardır mutlaka saolsun tulın o gun aradı benı..
oglum dogumdan sonra bbenı bıraz uzdu ve korkuttu..
bır hafta kadr yogun bakımda yattı.
sımdıdıe yenı toparladık kendımızı..
rabbım herkese versın..
doguma gıderken aklıma geln herkesın tum ısımlerını soyledım.ınsallah teker teker hamıs kalırsınız..sızlerde yasarsınız..
kızlar merhabalar..
Bugun asılamam oldu.korktugum kadar degelmıs.yalnız kasıklarımda agrılar var hala.hayırlısı artık.sperm sonucunuda verdıler yarın yazarım onu.yorumlarsanız sevınırım..
Enıkazya senınde asılaman hayırlı olsun canım.cok streslıyız dogal olarak.esınıde mazur gor onunda canı sıkkındır sımdı.oluyor boyle seyler malesef...
ıyı geceler kızlar.yarın yıne gorusuruz ınsaallah..
kızlar tedaviniz hayılı olsun sonu güzl olsunyarın saba h hayırlısı ıle saat 11 gıbı asılamamı olucam ıcımde hıc heyecan kalmadı esımle bıraz tartıstık sımdı yaptırma para yok falan bana sıra gelıncemı para yok dedım aılsesı ıcın her şeye katlanıyor borc bulup bıle verıyor hıcbır masraftan kacınmıyor bana sıra gelınce yok malesef kendımı haklı goruyorum esım ve aılesı yuzunden dogru duzgun tedavımı yaptıramadım aslında ıcımden vaz gecmek gelıyor cok sacma konusmaları oldu ben onun mutlu olmasını bebegımızı severken ılgılenırken hayaller kuruyom onun hayallerı bambaskamafoldumben
canım ltf kendini umutsuzluga itme içindeki o sese ragmen,tedavi sonunda pozitif alan biri değilim ama olumlu düşünmek umutlu olmak mucizenin yerleşmesi içinde lazım nevromuz derdi pozitif düşünün pozitif olsun diye inş mucizen seninle beraberdir ve sende böyle düşündüğün için inş mucizen seni şaşırtır canım....
Kızlar bu arada nevromuzuda çok özledim inş bir gün gelir.nesrinim canım arkadaşım ltf sende gel ve eşinle ilgili güzel haberler ver canım bizlere..yetercim yazdıklarımı okuyamıyacaksın belkide ama senide çok özledik ltf sende arayı fazla açma olurmu
kızlar yeterrrrrrrr nerde ben hıc goremıorum
arkadaslar degerım artmıs allahıma sukur ıyı gıdıyor dedı doktorum haftaya carsamba keseyı gorecegım ıns allahım bu duyguyu ıns butun ısteyenlere yasatsın:saruboceq::cüvcüv:
aaaaaaaaaa yeterr gelmiş.hoş geldin arkadaşım..nasılsın nasıl gidiyo,özledik seni.......zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar eşim 1 sene önce tese ve tesa oldu.sıfır sperm.bir ton ilaç kullandı.spermogram yaptırdık.bir işe yaramamış ilaçlar.mikrotese deneyelim diyoruz.ne dersiniz.tavsiyelerinizi en kısa zamanda bekliyorum.eşi bu durumda olanlar varsa onlarında cevaplarını acil bekliyorum.herkeze iyi hafta sonları.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
pc buldum bİr tane sİzlere bakİm dedİm herkes İyİdİr
İnŞŞŞ
selam fadik nasılsın görüşmeyeli?
selam fadik nasılsın görüşmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?