Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım doğum kontrol hapı kulanırken bendede olmuştu.diğer adetim gelene kadar sürmüştü.doktoraumu aradım hapın yan etkisi demişti.

saol canım doktorumu aradım arayacak bakalım ne diycek umarım bir aksilik cıkmaz

iyi geceler millet..
ama kimse yok papatyadan başka..
nasılsın canım.. yerimseniben

özlemcim gün belli olmuş..
hadi hayırlısı olsun..
Allah sonunu güzel etsin inş canım..
bugün diş için gittim yetişemedim sana..
sızlıyor ama birşey yapmadı filmde çekildi çürük değilmiş..
idare edicez artık..

aymesim 8 tane çokta az değil hiç canını sıkma..
kaliteli olsun yeter..
hormonlarında bizden çektiği bizim hormonlardan çektiğimiz bitmek bilmiyor bir türlü..
inş düşer de sıkıntı yaratmaz canım..
Allah hayırlısını nasip etsin sana da fıstık..

melonycim doğum kontrol hapı lekelenme yapıyormuş canım sıkılma emi..

elçin yumoşların gelişiyor herhalde canım hadi hayırlısı inş..

fadiğim benim adet geldi bugün..
yarın sabah hastaneye gidiyorum..
bir sonraki adet 27 si sanırım..
artık benim içinde geri sayım başlıyor..
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inş..
yeni genelge hakkında bende mail atmıştım bikaç kez..
inş vazgeçerler bu saçma sapan şeyden..
hepinizi çok öpüyorum..

temizliğimi bitirdim ufak tefek şeyler kaldı..
çok yoruldum bu kez nedense..
kiracımız da çıktı :(( transferden sonra yardımcı olur diye düşünüyordum kendisi demişti ama kısmet olmadı..
hayat şartları daha uygun bir eve taşındılar..
ben yine yalnız kaldım kızlarrr yaaaa üffffff.... mafoldumben

saol canım sanada geçmiş olsun diş zor gecen hafta bende dolgu çekim baya uğraştım

herkese günaydınlar a.s.a.s.

gunaydın kıslarrrr

bugun sabah tahlil vermeye gittik perşembeye belli olacak sonuçlar umarım bir sorun cıkmaz

saol canım doktorumu aradım arayacak bakalım ne diycek umarım bir aksilik cıkmaz

saol canım sanada geçmiş olsun diş zor gecen hafta bende dolgu çekim baya uğraştım

gunaydın kıslarrrr

bugun sabah tahlil vermeye gittik perşembeye belli olacak sonuçlar umarım bir sorun cıkmaz

iinşşşş her şey iyi olur
yolunda gide r

aymes cim bak sana ne buldum başka bir topicde bir arkadaş yazmış sakın canını sıkma iyimi az olsun tam olsun

34 tane yumurtası olan benim ve bunlardan 21 tanesi döllendi evet çok mutluyum ama bunu burada paylaşmak istediğim için yazmış bulundum....
ama bazı arkadaşlar beni baz alarak 34 tane yumurtası olan var benim niye 10 tane gibi yazarak üzülmüşler..ARKADAŞLAR BEN PCOLUYUM yani çok fazla yumurta üretimim vardı zaten benim hastalığım bu...dolayısıyla bana uzun protokol uygulayarak baskıladılar...Ve sakın bu kadar çok sevinmeyin çünkü bu kadar yumurtam olunca ve toplayınca benim karnım su topladı 5.gün konulacak ama o güne kadar bu su inmezse transfer bir daha ki aya ertelenecek..sakın sakın bunun iyi bir şey olduğunu sanmayın..evet çok embriyom oldu ama bu ay belki alamayıp dondurulmuş olarak alıcam :((( 10 tane yumurtası olanlar hiç fena bir rakam değil zaten bize bir yumurta bir sperm gerekiyor..herkesin yumurta rezervi farklıdır ve vücut yapısı ..lütfen arkadaşlar birbirimizden etkilenmeyeleim.moralleri bozmayalım boşyere ...benim rahatsızlığım buydu zaten yumurta rezervim fazla ve düzensiz..ayrıca tüplerimde olmadığı için hamile kalamamıştım...herkesin tedavisini Allah gönlüne göre versin..bende inşallah şu suyu karnımdan bir atabilirsem bu ay transfer olmak istiyorum :)
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle

kızlar ben inanıyorum lütfen sizlerde inancınızı kaybetmeyin tedavide olan canlar özellikle sizlerin morallerinin tam olması gerekiyor biliyorsunuz.olsada olmasada demekki hayırlısı dicez.gönül olmasından yana mutlaka ama biz bu kadarınıda kaldırdıgımız içindirya başımıza rabbim bu sıkıntıları veriyor.onun için her duamda mutlaka varsınız unutmayın.rabbim elbette birgün bizleride sevindirecek mucizeleriyle

inşallah testlerden bişe çıkmaz birde şu lekenlemeyi doktorumla konuşsam rahatlıycam arayacak beni

canım ben doğum kontrop ilacıkulnaamadım yani iki ay fnal ondada öle bier sorunum olmadı ama sakin ol kadeşimde arda lekelnmeler oluyor demişti

kızlar ben inanıyorum lütfen sizlerde inancınızı kaybetmeyin tedavide olan canlar özellikle sizlerin morallerinin tam olması gerekiyor biliyorsunuz.olsada olmasada demekki hayırlısı dicez.gönül olmasından yana mutlaka ama biz bu kadarınıda kaldırdıgımız içindirya başımıza rabbim bu sıkıntıları veriyor.onun için her duamda mutlaka varsınız unutmayın.rabbim elbette birgün bizleride sevindirecek mucizeleriyle

evt canımdoğru sölüyorsun
arkadaşlar bende bu gün meryem suresine başladım 41 gün okuyacağım
hepimize dua ediyorum arkasından
rabbim
inşşş hepimizi güldürsün
iinşşşşşşşşşşş

rabbim
inşşş hepimizi güldürsün
iinşşşşşşşşşşş

ALLAH kabul etsin canım. bende salavatı tefriciye okuyorum inşallah yetiştiririm son 700 kaldı ama yarın toplaadna sonr akanamam olursa nasıl okurum bilmiyorum. bugun bitirmeye çalışıcam inşallah biter

rabbim
inşşş hepimizi güldürsün
iinşşşşşşşşşşş

bende başlayım diyordum ama oluyamam sanırım namazda kılamıyorum özür sayılırmı aceba kılsam okusam

aymes cim bak sana ne buldum başka bir topicde bir arkadaş yazmış sakın canını sıkma iyimi az olsun tam olsun

34 tane yumurtası olan benim ve bunlardan 21 tanesi döllendi evet çok mutluyum ama bunu burada paylaşmak istediğim için yazmış bulundum....
ama bazı arkadaşlar beni baz alarak 34 tane yumurtası olan var benim niye 10 tane gibi yazarak üzülmüşler..ARKADAŞLAR BEN PCOLUYUM yani çok fazla yumurta üretimim vardı zaten benim hastalığım bu...dolayısıyla bana uzun protokol uygulayarak baskıladılar...Ve sakın bu kadar çok sevinmeyin çünkü bu kadar yumurtam olunca ve toplayınca benim karnım su topladı 5.gün konulacak ama o güne kadar bu su inmezse transfer bir daha ki aya ertelenecek..sakın sakın bunun iyi bir şey olduğunu sanmayın..evet çok embriyom oldu ama bu ay belki alamayıp dondurulmuş olarak alıcam :((( 10 tane yumurtası olanlar hiç fena bir rakam değil zaten bize bir yumurta bir sperm gerekiyor..herkesin yumurta rezervi farklıdır ve vücut yapısı ..lütfen arkadaşlar birbirimizden etkilenmeyeleim.moralleri bozmayalım boşyere ...benim rahatsızlığım buydu zaten yumurta rezervim fazla ve düzensiz..ayrıca tüplerimde olmadığı için hamile kalamamıştım...herkesin tedavisini Allah gönlüne göre versin..bende inşallah şu suyu karnımdan bir atabilirsem bu ay transfer olmak istiyorum :)
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle

canım benim çok sağol beni düşünüp araştırmışsın
ya size ne diyimki okadar mutluyumki sizleri tanıdığıma
burda olduğuma hepinizden Allah razı olsun

ah canım o moraller varya o moraller
bi yerinde durmuyolar alt üst ediyolar bizi
inşallah dediğin gibi bizde çok yakında seviniriz

rabbim
inşşş hepimizi güldürsün
iinşşşşşşşşşşş

Allah kabul etsin dualarını canım

canım benim çok sağol beni düşünüp araştırmışsın
ya size ne diyimki okadar mutluyumki sizleri tanıdığıma
burda olduğuma hepinizden Allah razı olsun

sendende razı olsun rabbim napalım hepimiz birşeylerden tedirgin oluyoruz özellikle bu hassas dönemde işte sende korkma sakın ya hiç olmasaydı demiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şükretki 8 tane var :lepi::lepi:

ALLAH kabul etsin canım. bende salavatı tefriciye okuyorum inşallah yetiştiririm son 700 kaldı ama yarın toplaadna sonr akanamam olursa nasıl okurum bilmiyorum. bugun bitirmeye çalışıcam inşallah biter

maşallah canım sende okuyup bitirmişsin bile
fazla kalmamış salatı tefriciyeyi kanaman olsada okuyabilirsin diye duymuştum ben

maşallah canım sende okuyup bitirmişsin bile
fazla kalmamış salatı tefriciyeyi kanaman olsada okuyabilirsin diye duymuştum ben

kanama olunca okunmuyomuş canıms adece abdessiz okunuyomuş diye okudum dun ben nette o yuzden artık abdest almadan yolda eve giderkende okuyorum ALLAH kabul ederse

ALLAH KABUL ETSİN CANIM
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ah canım o moraller varya o moraller
bi yerinde durmuyolar alt üst ediyolar bizi
inşallah dediğin gibi bizde çok yakında seviniriz

allah kabul etsin dualarını canım

amin amin
canlarım
inşşşşşşşşş
rabbim hepimizin dualrını karşılıksız bırakmasın
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende başlayım diyordum ama oluyamam sanırım namazda kılamıyorum özür sayılırmı aceba kılsam okusam

SANIRIM OKUYAMASSIN CANIM :umursamaz::umursamaz:
AMA DUALARIMZDASIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kanama olunca okunmuyomuş canıms adece abdessiz okunuyomuş diye okudum dun ben nette o yuzden artık abdest almadan yolda eve giderkende okuyorum ALLAH kabul ederse

Allah allah ben adetliylkende okunur die duymuştum
yanlışmı biliyorum bi kaç siteden öyle demişlerdi.

slm arkadaslar, artik araniza donuyorum, bu sabah internet hattim tekrar acildi ve tabiki bende size kosa kosa geldim:sm_cool:
insallah bundan sonra sorun olmaz...
bugun benim saat 2'de tup doktorumda randevum var, esimde cift tarafli varikosel oldugunu turkiyede ogrendimizi soylicem, bide artik 7denemeden sonra hala olmuyo bu yuzdende laparoskopi isteyecem bakalim artik ne diyecek..

slm arkadaslar, artik araniza donuyorum, bu sabah internet hattim tekrar acildi ve tabiki bende size kosa kosa geldim:sm_cool:
Insallah bundan sonra sorun olmaz...
Bugun benim saat 2'de tup doktorumda randevum var, esimde cift tarafli varikosel oldugunu turkiyede ogrendimizi soylicem, bide artik 7denemeden sonra hala olmuyo bu yuzdende laparoskopi isteyecem bakalim artik ne diyecek..

canım hoş aramıza
artık arayı açamsın
canım innnşşşş dr her şey yolundagider canım

Back
X