Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım beni hatırlarsınız belki tedavide 4, denemede hamile kalmıştım. şu an kızım 10 aylık ve biz normal yoldan kalmam diye dogumdan sonra korunmadık ve korunmadıgımızın ilk ayında hamile kaldım şu an 10 aylık bir bebgim var ve yine hamileyim 1,5 aylık çok şaşkının ama doguracagım allah nasip ederse.arkadaişlar demekki hiç strese girmiycek ve düşünmüycekmişiz gebeliği öyle olunca kendiliğinden oluveriyor size bir umut ışıgı yakmak istedim.

:1shok: :1shok: :1shok:
şooookkkkk oldum yaaa...
Allah hayırlısını nasip etsin..ailesine vatanına milletine hayırlı evlat osunlar inşallah arkadaşım..ne diyim??ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar aymesin mesajını okudum şimdi..
ve acayip sinir oldum yaaa..
ya olamaz ya böyle bişey..
daha yeni çıktı resmi gazetede..
ne çabuk yasalaştı..
bir ek süre oluyor diye biliyorum benn..

ama şu açıdan benim içim rahat..
türkiyenin bütün milletvekillerine ,başbakan,cumhurbaşkanlığı,bütün gazeteler,tv programları,köşe yazarları hepsine gönderdim..
ama çoğu kişinin göndermediğini düşünüyorum yetercim bende..
millet sadece bakıp geçiyor..
nasılsa birileri gönderir diye düşünüyorlar..
ben geçen hafta akp kadın koları başkanlığını da aradım.
kadınların hiçbişeyden haberleri yokkk..
bizi ilk arayan sizsiniz dediler..şok oldum kaldım yanii.
öyle sadece ekrana bakmakla olmazz..

şimdi brüksel tüp bebk merkezini aradım.
resmi gazetde çıktıktan bir gün sonra yürürlüğe giriyormuş.
ve dolayısıyla girmiş oluyor yani yasa..
tek embriyo..
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
bize de yaptılar ya bunu..
Allah da onları bildiği gibi yapsın..
sandıkta sorarız elbet..

şimdi brüksel tüp bebk merkezini aradım.
resmi gazetde çıktıktan bir gün sonra yürürlüğe giriyormuş.
ve dolayısıyla girmiş oluyor yani yasa..
tek embriyo..
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
bize de yaptılar ya bunu..
Allah da onları bildiği gibi yapsın..
sandıkta sorarız elbet..

canım kiminle görüştün ordan
demek aynı şeyi sanada söylediler
banda kesin bi kararla olmaz dediler:çok üzgünüm:

canım niye böyle düşünüp üzüyosun ki kendinisakın kendini yalnız hissetme.bizler tanımasakta senin destekçileriniz.elimizden geldiğince sana moral oluyoruz..yapma gözünü sevdiğim.sen elinden geleni yapıyosun,takdir allahtan.değil 1 tane 10tane koyulsa bile tutmazsa tutmaz.canım tamam üzülmeyecek bişey değil ama kendini strese sokma.ha üzülmek işe yarıyosa söyle bize hep beraber üzülelim.lütfen biraz toparlan ,kendine gel.biraz tesbihat çek kuran oku.biran önce kurtul şu stresten.bunları yalnızca seni düşündüğüm için yazıyorum.
lütfen böyle düşünüyorum diye bana kızma olurmu.inanki tek derdim senin allahın izniyle hamileliğe kavuşmandır.kırıcı olmuşsam affola.

yok canım neden kırılayım sadece korkuyorum
hemde çok korkuyorum tekrar negatif olmasından korkuyorum
inşallah allahım yardım olurda o tek embriyom bana sıkı sıkı tutunmayı başarır
Hakkımda hayırlısı arık dualarınızı esirgemeyin benden

aymescim rabbim nasip ederse 1 emriyoylada olur işallah.sıkma canını.ama bu yapılan çok adilsizlik.onca sene bekle bebek sahibi olmak için yeni yeni şeyler çıksın.iki tane embriyoyla çok çok ikiz olur ve bunun kimseye zararı yok.fazlasını istemiyoruzki.ikizlere hamile kalan bir bayanda gidip bebeğimin bi tanesini aldırayım demez.çok saçma bir yasa.

slm kızlar.........

aymescim üzülme nerden biliyosun sen tek embriyoyla şansının düşük olduğunu rabbim büyük kendini strese sokma biliyosun moral çok önemli sen pozitif ol sadece bebeğini düşün bir şeyi canı gönülden çok istersen gerçekleşir...........

ya kızlar sadece bendemi yoksa sizdedemi altta topikte olanlar görünmüyor.....bütün topiklerde hep böyleydi dikkatimi çekti onudamı kaldırdılar

aymescim rabbim nasip ederse 1 emriyoylada olur işallah.sıkma canını.ama bu yapılan çok adilsizlik.onca sene bekle bebek sahibi olmak için yeni yeni şeyler çıksın.iki tane embriyoyla çok çok ikiz olur ve bunun kimseye zararı yok.fazlasını istemiyoruzki.ikizlere hamile kalan bir bayanda gidip bebeğimin bi tanesini aldırayım demez.çok saçma bir yasa.

allah kahtrettsin hepsinide BİZİM HAYALERİMİZİ GELECEĞİMİ ÇALIYORLAR
RABBİM HEPSİNE YAŞATSIN BU YAŞADIKLARIMIZI
BEN BAS BAS BAĞIRIYORUM İKİ ÇOĞUĞ GEBELİK DEĞİLDİR DİYE HER YERE YAZDIM HER KES AYNI DÜŞÜNÜYOR AMA TEK EMBİRYODA KARAR KILINIYOR
YOK BÖLE BİR ŞEY
BİZE EVET DÖRRU SÖLÜYORSUNUZ DENİYOR AMA B,LD,KLERİNİ OKUYORLAR

arkadaslar oncelikle kadinlar gununuzu kutluyorum her ne kadar son zamanlarda can skici seyler olsada bugun bizim gunumuz ve hepimizin gunu kutlu olsun....

aymescim canim cok uzuldum aslinda tedaviye yasadan once baslayanlara hak tanimalari lazim ama ne yapacan bundada vardir bi hayir demeliyiz, uzulme isyanda etme canim tututanacak olan bi taede tutunur, sen icini ferah tut hem bakarsin o tek embriyo tek yumurta ikizi oluverirolumunekankayizsmile

bu yasa benimde canimi skti benimde sona sakladigim umudum turkiyeydi acaba bizedemi ayni sekilde uygulanacakki? sonucta yurt disindan geliyoruz ve ozelde yaptiriyoruz devletin buna bisey demeye hakki yokki!!!!! burda bile ben doktoruma bi kere teklif ettim, daha fazla istiyorum diye 1500 euroyu pesin yatir transferini yapalim dedi....
benimde simdi hep iki iki transfer ediliyodu ne oluyoki hala tutunan yok!!!

kızlar aymesin mesajını okudum şimdi..
Ve acayip sinir oldum yaaa..
Ya olamaz ya böyle bişey..
Daha yeni çıktı resmi gazetede..
Ne çabuk yasalaştı..
Bir ek süre oluyor diye biliyorum benn..

Ama şu açıdan benim içim rahat..
Türkiyenin bütün milletvekillerine ,başbakan,cumhurbaşkanlığı,bütün gazeteler,tv programları,köşe yazarları hepsine gönderdim..
Ama çoğu kişinin göndermediğini düşünüyorum yetercim bende..
Millet sadece bakıp geçiyor..
Nasılsa birileri gönderir diye düşünüyorlar..
Ben geçen hafta akp kadın koları başkanlığını da aradım.
Kadınların hiçbişeyden haberleri yokkk..
Bizi ilk arayan sizsiniz dediler..şok oldum kaldım yanii.
öyle sadece ekrana bakmakla olmazz..

canım emeğine sağlık
yalnız şunu unutmamak gerekiyor (eğerki mail atmayanlar varsa )bu sorun bizim sorunumuz biz kendi sorunumuza kayıtsız kalırsak bizimsorunumuza herkes kayıtsız kalır
ben bir haftadır her gün mail atıyırum bulduğum tüm adreslere
ve şunu sölüyorum
bu yasa çıkmış olabilir ama mutlaka birileri tepki gösterince bir şeyler değişecek

arkadaşlar ben derimki ilerleyen günlere tekrar mail atılsın bu yasada iyleştirma olana kadar devem etsin
ayrıca diğer partilerdende desetek arayalım derim
sadee ak partiyle olmuyor

bu yasa ne çabuk girdi yürülüğe başka şeylerle uğraşacakları yere bizim çocuğumuzun olma şansınıda yok ediyorlar gitisnler sokakta aç yatan insanlara sahip çıksınlar onlara kanun çıkarsınlar hepsini nefretle kınıyorum nalet olsun böyle kanunu çıkaranlara

slm kızlar.........

aymescim üzülme nerden biliyosun sen tek embriyoyla şansının düşük olduğunu rabbim büyük kendini strese sokma biliyosun moral çok önemli sen pozitif ol sadece bebeğini düşün bir şeyi canı gönülden çok istersen gerçekleşir...........

ya kızlar sadece bendemi yoksa sizdedemi altta topikte olanlar görünmüyor.....bütün topiklerde hep böyleydi dikkatimi çekti onudamı kaldırdılar

haklısınız kızlar ama napıyım ben 3 embriyo beklerken
birden 1 deyince beynimden aşağıya kaynar sular döküldü
nasıl üzülmiyim bu belkide benim son tüp bebek şansım
niye böyle yaptılar hiç anlamadım
inşallah tek embriyom beni yarı yolda bırakmaz
şimdi tek umudum o

arkadaslar oncelikle kadinlar gununuzu kutluyorum her ne kadar son zamanlarda can skici seyler olsada bugun bizim gunumuz ve hepimizin gunu kutlu olsun....

Aymescim canim cok uzuldum aslinda tedaviye yasadan once baslayanlara hak tanimalari lazim ama ne yapacan bundada vardir bi hayir demeliyiz, uzulme isyanda etme canim tututanacak olan bi taede tutunur, sen icini ferah tut hem bakarsin o tek embriyo tek yumurta ikizi oluverirolumunekankayizsmile

bu yasa benimde canimi skti benimde sona sakladigim umudum turkiyeydi acaba bizedemi ayni sekilde uygulanacakki? Sonucta yurt disindan geliyoruz ve ozelde yaptiriyoruz devletin buna bisey demeye hakki yokki!!!!! Burda bile ben doktoruma bi kere teklif ettim, daha fazla istiyorum diye 1500 euroyu pesin yatir transferini yapalim dedi....
Benimde simdi hep iki iki transfer ediliyodu ne oluyoki hala tutunan yok!!!

evet canım bende hep onu düşünüyorum
en azından benim bi hakkım olmalıydı ben tedaviye
bu yasa yokken başladım şimdi niye beni etkiliyoki
canım ya ben illa ikiz olsun demiyorum
bi tanede olsun razıyım yeterki olsun
şansımı azaltmasınlar yeter bana

bu yasa ne çabuk girdi yürülüğe başka şeylerle uğraşacakları yere bizim çocuğumuzun olma şansınıda yok ediyorlar gitisnler sokakta aç yatan insanlara sahip çıksınlar onlara kanun çıkarsınlar hepsini nefretle kınıyorum nalet olsun böyle kanunu çıkaranlara

KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM CANIM BENDE KINIYORUM
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YASIN BUNLARI:kızgın:

aymes alllah bol bol dua et bende kuran okuyacam sürekli alllahtan umut kesilmez onların eline düştük şu halimize bak varya 2 gündür kafayı yemek üzereyim ne olacak böyle bilmiyorum alllah bir sebep göndersede olsa cnm hepimizn bebekleri

Back
X