- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
kesinlikle sana katılıyorum canım bende kınıyorum
allah bildiği gibi yasın bunları![]()
eğerki aldıkları bu beddular onlaraı bir yere götürmesse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle sana katılıyorum canım bende kınıyorum
allah bildiği gibi yasın bunları![]()
hayirli olsun melony, canim benim hep 3.gun transferim oldu ama tutunma olayincada artik bi dahaki tedavide 5. veya 6.gun tansfer edilecek, ne kadar beklenirse o kadar embriyolar arasi kalite daha belli oluyomus, mesela ilk gun hepsi ayni gibiyken gun gectikce bazilarinin gelisimi yavaslarken en iyileri ayni hizda bolunmeye devam ediyomus...
evet canım bende hep onu düşünüyorum
en azından benim bi hakkım olmalıydı ben tedaviye
bu yasa yokken başladım şimdi niye beni etkiliyoki
canım ya ben illa ikiz olsun demiyorum
bi tanede olsun razıyım yeterki olsun
şansımı azaltmasınlar yeter bana
özlemcim transferin olmuş hayırlı olsun kıl payı kurtardın walla neyse sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah sana
kızlar evet merhabalar bugun giremedim geçmişi şöle bir okudum bütün gun hastane ve tahlillerle uğraştım sorun yok bu arada adette oldum carşamba iğnelere başlıyoruz
doktorumla konuştum evet tek embriyo vereceğiz dediler ama bunun için gerekli önlemlerimizi alıyoruz dediler şansımızı artırmak için dediler 3. Gun transferinden bahsetti belki biraz yorucu olacak bu sizin için ama başarı oranımızı artırmak için uğraşıyoruz dediler artık gerekli şartlar nedir bilemiorum ama onlar için uğraşıyolarmış
ne diyeceğimi bilemiyorum yaaa
ya nasıl tek veriyorlar bu ssk kapsamındamı yoksa özellerdede uygulanıyormu
hepsine canım uygulanıyor ben özel yaptırıyorum