Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar evet merhabalar bugun giremedim geçmişi şöle bir okudum bütün gun hastane ve tahlillerle uğraştım sorun yok bu arada adette oldum carşamba iğnelere başlıyoruz

doktorumla konuştum evet tek embriyo vereceğiz dediler ama bunun için gerekli önlemlerimizi alıyoruz dediler şansımızı artırmak için dediler 3. gun transferinden bahsetti belki biraz yorucu olacak bu sizin için ama başarı oranımızı artırmak için uğraşıyoruz dediler artık gerekli şartlar nedir bilemiorum ama onlar için uğraşıyolarmış

ne diyeceğimi bilemiyorum yaaa

kizlar belki cabalarla degikisikler olur, bu kadar sorun cikacagini onlar bile dusunmemistir, onlara gore iyiligimizi istiyorlar, sonucta bi tanede olsa 5tanede olsa maliyeti ayni...
her serde bi hayir vardir, insallah bu isinde sonu hayirli olur

hayirli olsun melony, canim benim hep 3.gun transferim oldu ama tutunma olayincada artik bi dahaki tedavide 5. veya 6.gun tansfer edilecek, ne kadar beklenirse o kadar embriyolar arasi kalite daha belli oluyomus, mesela ilk gun hepsi ayni gibiyken gun gectikce bazilarinin gelisimi yavaslarken en iyileri ayni hizda bolunmeye devam ediyomus...

hayirli olsun melony, canim benim hep 3.gun transferim oldu ama tutunma olayincada artik bi dahaki tedavide 5. veya 6.gun tansfer edilecek, ne kadar beklenirse o kadar embriyolar arasi kalite daha belli oluyomus, mesela ilk gun hepsi ayni gibiyken gun gectikce bazilarinin gelisimi yavaslarken en iyileri ayni hizda bolunmeye devam ediyomus...

evet evet doktorumda onu dedi transfer gununu uzatcaz dedi ya aysecim aslında tek de olsa cifte olsa rabbim verecek olan rabbim bizim yapabileceğimiz bişe yok

özlemcim transferin olmuş hayırlı olsun kıl payı kurtardın walla neyse sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah sana

evet canım bende hep onu düşünüyorum
en azından benim bi hakkım olmalıydı ben tedaviye
bu yasa yokken başladım şimdi niye beni etkiliyoki
canım ya ben illa ikiz olsun demiyorum
bi tanede olsun razıyım yeterki olsun
şansımı azaltmasınlar yeter bana

canını sıkma herşey olucağına varıyor bizim stres yapmamamız lazım rabbim verirse o birtanesinden de verir ne olur tedavide olan arkadaşlar stres yapmayalım az olan şansımızı dahada azaltmayalım

bu arada doktorum dava açılarak düzeltilebilir dedi ve sanırım bu yönde gelişmeler var gibi konuştu

kızlar biz aşılama bölmünde birkaç arkadaş 4444 dilek duasını okuyacağız katılan olurmu aranızdan.. niyetimizde şu olacak ALLAHIN TÜM İSTEYENLERELE BANA VE BANA BU DUADA EŞLİK EDENLERE TEZ ZAMANDA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL. DUALARIMIZI KABUL EYLE YARABBİM AMİN.... BU CUMA BAŞLAYIP HAFTAYA CUMA BİTİRECEĞİZ.

kızlar evet merhabalar bugun giremedim geçmişi şöle bir okudum bütün gun hastane ve tahlillerle uğraştım sorun yok bu arada adette oldum carşamba iğnelere başlıyoruz

doktorumla konuştum evet tek embriyo vereceğiz dediler ama bunun için gerekli önlemlerimizi alıyoruz dediler şansımızı artırmak için dediler 3. Gun transferinden bahsetti belki biraz yorucu olacak bu sizin için ama başarı oranımızı artırmak için uğraşıyoruz dediler artık gerekli şartlar nedir bilemiorum ama onlar için uğraşıyolarmış

ne diyeceğimi bilemiyorum yaaa

ya nasıl tek veriyorlar bu ssk kapsamındamı yoksa özellerdede uygulanıyormu

hepsine canım uygulanıyor ben özel yaptırıyorum

özelde ayarlayamıyormusun ki. Müdahale edemiyormusun. Ben ikiz istiyorum kime ne ya ıvır zıvırla uğraşmamak için özelden gidiyorum ssk yı hiç bulaştırmadım bu işlere şimi tek derlerse bende sizde yaptırmıyorum başka özel bulurum parayla değilmi onlar 5 versin tek tutar takdir allahın... Ama ben 5 altını labul etmem ve yaptırmam ya vallah ikiz veya üçüz istiyorum...

canım bizim hareket eksikliği yüzde hareketliydi sadece ve varikosel vardı.bende hiç bir şey yoktu ama en son rahişm agzında polip tespit edidi alındı hem polipim alındı hem aşılama yapıldı aynı zamanda yinede tuttu.kızlar polipim rahim filminde çıkmamıştı.buna dikkat edin.

kızlar bende baya mail gönderdim...
bu mail konusunda papatya arkadaşımıza katılşıyorum...
çoğu arkadaş nasılsa herkes gönderiyor ben göndermesem de olur diye mail atmıyor...
ne olur böyle düşünmeyelim...
ne kadar fazla kişi olursak o kadar iyi olur...

selam kızlar herkese iyi akşamlar hepimizin kadınlar gününü tebrşk etmek istiyorum gerçi biraz geç oldu ama eeeee görüşmeyelş nasılsınızkaydirigubbakcemile4

herkese merhaba..

kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar..

inş herkes bu sene anneler gününü de anne adayı olarak kutlar..

genelgenin resmi gazetede çıkması zaten oldu bitti demekti..
ve istediklerini başardılar..
herkesin umuduyla hayalleriyle oynamayı bir kez daha başardılar..
mailleri kulak arkası yaptılar herhalde..
üzerine doğru düzgün konuşulup haber bile yapılmadı..
artık özel ya devlet hastanesi hiç fark olmaksızın tek embriyo transferine izin varmış..
özeller daha sıkı denetimde olucakmış çünkü tamamen kapatılma cezası varmış..
parayla bile çözülücek mesele değil artık..

bu durum bana da vurdu tabi..
kısmet artık hayırlısı neyse o olsun hepimiz için..

aymesim yine diyorum üzme kendini bi tek sen değilsin mağdur olan senin gibi benim gibi özellikle tedavi aşamasında bu kararı öğrenen ne çok kişi olmuştur..
o yüzden kabul etmekten başka çaremiz yok..
bende kızgın ve stresliyim ama çare yok..
yarın kontrolüm var yine..
sanırım çarşamba ya da perşembe opu olucak..
hafta sonuna da transfer..
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin isteyen herkese.... :Saruboceq:

Back
X