Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 444 25 44 nonerenin nosu ,arayınca ne dicez biraz saçma bir soru oldu ama tam anlayamadım yazdıklarınızdan.hadin söyleyinde bende arayım
canım yeni çıkan tüp bebek genelgesiyel ilgili olarak görüş bildirmek istediğini söyle..
işte tek embriyo ile gebe kalma olasılığının çok düşük olduğu,bu kadar düşük bir ihtimal için onca hormonu yüklenip,onca masraf yaptığımızı,belki bir daha bu parayı asla biraraya getiremeyeceğimizi,devletin ne maddi ne de manen bize yardımcı olmadığı..falan ..
kızlar 444 25 44 nonerenin nosu ,arayınca ne dicez biraz saçma bir soru oldu ama tam anlayamadım yazdıklarınızdan.hadin söyleyinde bende arayım
0 312 430 81 30
evet yaa...
kaç gündür benim de aklımda zatennn..
bence de yürüyüş yapalım..protesto edelim..
başka türlü bizi dikkate almayacaklar anlaşılan..
haberlerde de doğru dürüst söylendiği yokkk bakıyorum hepp..
saçma sapan şeylerr..
bizim meselemiz onların arasında en haklı olanı..
anne baba olmayı istemek..
kızlar bende aradım 444 25 44 ordan ist akp il özel idare numarasından başkan yardımcısının telini verdiler onuda aradım diyor sabah başka birileride aradı siz birbirinizden haberlimi arıyorsunuz diyor bana bende dedim evet çünkü hepimizin sağlık problemi aynı dedim. Sonra havva diye bir bayanın adını ve telini verdi kendiside sağlık bakanıyla özellikle görüşeceğim dedi bakalım hayırlısı şu bayanıda bir arayımda bakalım o ne dicek
slm nermincigim ozledim seni ya
dogru duzgin konusamiyoruz
nasilsin dersler nasil
canim bende aradim cok heyecanlandim once biraz panikledim ama sonra toparlandim bede mail adresimi verdim
arkadaŞlar saĞlık bakanlıĞı Özel kalem mÜdÜrlÜĞÜnÜn no 0312 585 10 50 ........ 58 kadrmıŞ herekes arsın
evet canim enmantiklisi yuruyuz
bu numara nereye ait canim ya