Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar 444 25 44 nonerenin nosu ,arayınca ne dicez biraz saçma bir soru oldu ama tam anlayamadım yazdıklarınızdan.hadin söyleyinde bende arayım

kimisi maaşı için zıplar sokağa..
kimisi üniversite harçları..
kimi sağ-sol davaları..
bazıları da karısıyla kavga edip köprülerde şov yapar.
Allahaşkına kızlar söyleyinn..
biz ne istiyoruz?
ANNE OLMAKKKK..
bunun daha ötesi var mı yaa?
bizim en doğal hakkımızı elimizden alıyorlar..
sessiz kalmayalımmmm..

kızlar 444 25 44 nonerenin nosu ,arayınca ne dicez biraz saçma bir soru oldu ama tam anlayamadım yazdıklarınızdan.hadin söyleyinde bende arayım

canım yeni çıkan tüp bebek genelgesiyel ilgili olarak görüş bildirmek istediğini söyle..
işte tek embriyo ile gebe kalma olasılığının çok düşük olduğu,bu kadar düşük bir ihtimal için onca hormonu yüklenip,onca masraf yaptığımızı,belki bir daha bu parayı asla biraraya getiremeyeceğimizi,devletin ne maddi ne de manen bize yardımcı olmadığı..falan ..

canım yeni çıkan tüp bebek genelgesiyel ilgili olarak görüş bildirmek istediğini söyle..
işte tek embriyo ile gebe kalma olasılığının çok düşük olduğu,bu kadar düşük bir ihtimal için onca hormonu yüklenip,onca masraf yaptığımızı,belki bir daha bu parayı asla biraraya getiremeyeceğimizi,devletin ne maddi ne de manen bize yardımcı olmadığı..falan ..

haa teşekkür ederim canım aydınlattığın için.dur bende arayımda konuşayım:oklava::oklava::oklava:.onlar bizleri hafife alıyolar galiba.en sonunda bayramlık ağzımı açtıracaklar ya o olacak.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar o numaradann şimdi ak parti kadın kollarına bağlandım ve konuştum bize yardım edin deddim
kadın ilgilendi ve millet vekilleriyle konuşcağını söledi
sizde arayın lütfen daha etkili olur belki

nermincimm çok sağol canım bugün daha iyiyim
inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider ve o embriyom beni bırakmaz
benimde tek dileğim bu allah razı olsun dualarını eksik etme
allahın izniyle başarırım inşallah gelip size o güzel haberi verebilirim
günlerce bunun hayalini kurdum gelip buraya nasıl yazıcağımı
düşündüm inşallah yazmak nasip olur
bende sesimi duyurabildiğim her yere yazdım inş. Bi sonuç çıkar
bana fayda sağlamaz artık ama diğer arkadaşlarım için
elimden geleni yapıcam onlar benim gibi mağdur olmasınlar
[/QUOTE]

inş canım inş.hayalini kurduğun şey inş bu kez gerçekleşecek allahın izniyle.rabbim herkesin hakkında vede bizim de hakkımızda hayırlısını versin.yüreği evlattttt hasretiyle yanan herkese içi sıra bizlerede tez zamanda anne olmayı nasip etsinamiiinnnnn

evet ben de yarım saattir kadın kolarıyla görüşüyorum.anlattım.devlet tüp bebek masrafının tamamını bile karşılasa tek embriyo konusu yine sorun yine sorun dedim.sağlık bakanlığına ileteceğini söyledi sümeyye hanım.

Son düzenleme:
kızlar bende aradım 444 25 44 ordan ist akp il özel idare numarasından başkan yardımcısının telini verdiler onuda aradım diyor sabah başka birileride aradı siz birbirinizden haberlimi arıyorsunuz diyor bana bende dedim evet çünkü hepimizin sağlık problemi aynı dedim. sonra havva diye bir bayanın adını ve telini verdi kendiside sağlık bakanıyla özellikle görüşeceğim dedi bakalım hayırlısı şu bayanıda bir arayımda bakalım o ne dicek

0 312 430 81 30
evet yaa...
kaç gündür benim de aklımda zatennn..
bence de yürüyüş yapalım..protesto edelim..
başka türlü bizi dikkate almayacaklar anlaşılan..
haberlerde de doğru dürüst söylendiği yokkk bakıyorum hepp..
saçma sapan şeylerr..
bizim meselemiz onların arasında en haklı olanı..
anne baba olmayı istemek..

evet canim enmantiklisi yuruyuz

bu numara nereye ait canim ya

kızlar o noyu bende aradım tlf daki kişi dediklerimi aynen yazdı .olumlu olumsuz ne olursa bildirecekmiş.
anam birden telaşlandım ne söylemek istiyonuz deyince .ilk defa böyle şeylerle uğraşıyom ya ondan.kızlar bir de adımı soyadımı ,mail adresimi aldı .

kızlar bende aradım 444 25 44 ordan ist akp il özel idare numarasından başkan yardımcısının telini verdiler onuda aradım diyor sabah başka birileride aradı siz birbirinizden haberlimi arıyorsunuz diyor bana bende dedim evet çünkü hepimizin sağlık problemi aynı dedim. Sonra havva diye bir bayanın adını ve telini verdi kendiside sağlık bakanıyla özellikle görüşeceğim dedi bakalım hayırlısı şu bayanıda bir arayımda bakalım o ne dicek

o beim canım

arkadaŞlar saĞlık bakanlıĞı Özel kalem mÜdÜrlÜĞÜnÜn no 0312 585 10 50 ........ 58 kadrmıŞ herekes arsın

slm nermincigim ozledim seni ya
dogru duzgin konusamiyoruz
nasilsin dersler nasil

canim bende aradim cok heyecanlandim once biraz panikledim ama sonra toparlandim bede mail adresimi verdim

slm canım valla bende özledim seni.dediğin gibi görüşemez olduk.dün mü neydi ziyaretçi mesajıyla sana laf attım ama senden ses çıkmadı.dersleri sorma canım ya gelde bu moralle ders çalış.bilmem ne lcak halimiz.

evet canim enmantiklisi yuruyuz

bu numara nereye ait canim ya

canım bu ak parti kadın kolları.sümeyye hanımla görüştüm ben.
sonra da sağlık bakanlığını aradım.sinir bir adama bağladılar beni.anlatıyorum anlatıyorum
resmi gazetede yayınlandı artık değiştiremezsinizki,dedi bana salak yaa..
ben de ,tamam sizinle bir çözüme varamayacağız dedim ve kapattım.sonra genel müdür ali edizer diye bir adam varmış.o bakıyormuş.onu aradım.toplantıdaymış.birazdan tekrar arayın dediler.
no: 0 312 585 1000

ha bir de bugün sağlık bakanlığının tüp bebek genelgesiyle ilgili bir açıklaması olacakmış.sağlık bakanlığının sitesinden ve tv den takip edin dediler.

kızlar banada 0312 585 15 46 diye bir numara verdiler ama sürekli meşgul yada hatalı hat başlarından attılar beni anlaşılan ooooofff yaaaa

Back
X