kızlar gunaydın bugun doktoro gidiyorum ilk iğneme başlıycam sanırım
papatyacım ağzına sağlık çok gusel konuşmuşun bende dun 184 nolu telden sağlık bakanlığını aradım güzel ce anlatmaya çalışştım ama dava açın dediler2. de 2 embriyo hakkınız var dediler ya salaklar bunlar 2. ye maddi durumum olacak mı acaba birazda tartıştık tabii
aymesim yeter artık dağıt kafanı bebişine odaklan canım şuan için durum bu ve değiştiremeyiz kısa sürede içinde bulunduğumuz durumu kendine edersin yapma canım tedavine odaklan
kızlar benim anlamadığım şu yasayla ilgili şu.... şimdi özellerdemi böyle yapmak zorunda yoksa devletten rapor alanlar içinmi geçerli... dün ben tedavimin sürdüğü hastaneyi aradım sordum.. bize öyle bir yazı gelmedi eski sistem devam ediyoruz dedei... peki gelirse uygulayacakmısınız yoksa cifttin isteğinimi dikkate alacaksınız dedim... görevli kapalı olarak devlet nederse desin biz esasız dedi.... ben dedim eer öyleyse okadar özl merkez var araştırır bulurum sizde yaptırmam dedim.... neticede ben en ufak sigorta kullanmadım bu iş için devlete ne parasıyla değilmi ya saçmalık tamamen.....
kısacası bunu hastanelerin ve özel merkezlerin hepsi uygulamaz.. yasa nekadar çıkarsa çıksın hastaneler eminimki bizlerin istediğini baz alacaklardır... hangi yasa tam uygulamışda bizim bebişimizmi eksik kaldı.... düşünsenize hastane 4000tl para vereceğim nakit bana tek embriyo diyecek o hakkı vermemki sizde yaptırmıyorum der kozumu kullanırım ve eminimki kaçırmamak için denileni yapacaklardır....
ama genede abiki yasayla ilgili düzenlemeler yapılmalı ne olur olmaz...