Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar gunaydın bugun doktoro gidiyorum ilk iğneme başlıycam sanırım

papatyacım ağzına sağlık çok gusel konuşmuşun bende dun 184 nolu telden sağlık bakanlığını aradım güzel ce anlatmaya çalışştım ama dava açın dediler2. de 2 embriyo hakkınız var dediler ya salaklar bunlar 2. ye maddi durumum olacak mı acaba birazda tartıştık tabii

aymesim yeter artık dağıt kafanı bebişine odaklan canım şuan için durum bu ve değiştiremeyiz kısa sürede içinde bulunduğumuz durumu kendine edersin yapma canım tedavine odaklan

kızlar benim anlamadığım şu yasayla ilgili şu.... şimdi özellerdemi böyle yapmak zorunda yoksa devletten rapor alanlar içinmi geçerli... dün ben tedavimin sürdüğü hastaneyi aradım sordum.. bize öyle bir yazı gelmedi eski sistem devam ediyoruz dedei... peki gelirse uygulayacakmısınız yoksa cifttin isteğinimi dikkate alacaksınız dedim... görevli kapalı olarak devlet nederse desin biz esasız dedi.... ben dedim eer öyleyse okadar özl merkez var araştırır bulurum sizde yaptırmam dedim.... neticede ben en ufak sigorta kullanmadım bu iş için devlete ne parasıyla değilmi ya saçmalık tamamen.....

kısacası bunu hastanelerin ve özel merkezlerin hepsi uygulamaz.. yasa nekadar çıkarsa çıksın hastaneler eminimki bizlerin istediğini baz alacaklardır... hangi yasa tam uygulamışda bizim bebişimizmi eksik kaldı.... düşünsenize hastane 4000tl para vereceğim nakit bana tek embriyo diyecek o hakkı vermemki sizde yaptırmıyorum der kozumu kullanırım ve eminimki kaçırmamak için denileni yapacaklardır....

ama genede abiki yasayla ilgili düzenlemeler yapılmalı ne olur olmaz...

Kızlar yumusamayın bız yasanın kalkmasını ıstıyoruz
degısıklık yapacaklar da bırıncıde tek embryo ıkıncıde ıkı embrıyo

eeeeeeeeee kafasız adamlar oda cogul gebelık olmayacak mı ustukapalı olarak para tuzagıyapıyorlar

sabah muge anlıyı ızledınızmı maıl yoluylan kendıne ulaasan bır bayana yardımcı olup tup beebek doktoruna yonlendırdı kendısını.

günaydın kızlarr hayırlı günler diliyorum herkeze,papatyacım ellerine dillerine sağlık tatlım. güzel demişsin bende bu gün kızlar yeterin dün vermiş oldugu yasanın çıkmasın izin veren heyeti arıcam bakalım ondan bir sonuç alabilecekmiyiz.bu arada kızlar ben de kendi çapımda bişeyler yapıyorum dün akşam şirketler yemekli toplantısı vardı orda vali beyle görüştüm.bakalım elimden geleni yapıcam dedi tekrar görüşcez inş emeklerimiz boşa çıkmaz

canimen son aradigin numara kacti
ver bende arayayim

günaydın herkese,
papatyacııım canım iyi demişsin valla, ama anlayana işte,
amaaaaaan ne deyim bilmem ki, saçma sapan şeylerle uğraşıp insanın sinirlerini bozuyolar, bitek tüpbebek kalmıştı uğraşmadıkları, şuan çok daha önemli sorunlar var ama kimsenin umrunda değil...

aymesiiim canım az vaktin kaldı,transfer günün yaklaşıyo, tamam durumlar şuan iyi değil, ama senin kendini bunlardan soyutlayıp bebeğine odaklanman gerek tatlım, ikinizinde birbirine ihtiyacı var, özellikle senin yüksek morale, bebişininde sana... üzme kendini olurmu toparlan biran evvel emi canım olumlu düşün ki pozitif olsun.....

azra sağlık olsun diyelim canım, Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah, umarım bebişin en kısa zamanda kendiliğinden gelir...

şu saçma genelge yüzünden kimse iyi değil biliyorum ama yinede sorayım nasılsınız kızlar???ohaoldumsmile

Doç.Dr.Öner ODABAŞ Genel Müdür V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Nevin TÜRKCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851450-51
Neslihan ALATAŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851452-53
Uzm.Dr. Alaaddin DıLSıZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Serpil ERMAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851459-60
Ertuğrul CANDAN Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Dudu ATEŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851464-65
Hüseyin BÜYÜKKAYIKCI Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Hüsniye FıLıZCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851468-69
Ömer GÜZEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851470
Gültekin BAYRAKTAR Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851471
Nuriye DOĞAN Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851472
Mustafa DAMAT Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851473
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851474
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851475
Dr.ınci YILMAZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Oya KESKıN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851528-29
Dt.Ahmet Nuh BÜYÜKAKPINAR Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Selma AKYOL Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851532-33
DR. Sencer TEPE Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851534
Uzm.Dr.Bilal AYTAÇ Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5351535
Fehime ZÜLFıKAR Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851540
Dr.Bülent ÇANAKCI Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851541
Dt.A.Enis GÜNEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851542
Fuat YILMAZER Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851543
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851565
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851566
Ali KAVAK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567
Leyla ÇELıK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567

umudunukaybetme tatlım bu numaralar

Doç.Dr.Öner ODABAŞ Genel Müdür V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Nevin TÜRKCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851450-51
Neslihan ALATAŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851452-53
Uzm.Dr. Alaaddin DİLSİZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Serpil ERMAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851459-60
Ertuğrul CANDAN Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Dudu ATEŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851464-65
Hüseyin BÜYÜKKAYIKCI Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Hüsniye FİLİZCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851468-69
Ömer GÜZEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851470
Gültekin BAYRAKTAR Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851471
Nuriye DOĞAN Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851472
Mustafa DAMAT Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851473
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851474
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851475
Dr.İnci YILMAZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Oya KESKİN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851528-29
Dt.Ahmet Nuh BÜYÜKAKPINAR Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Selma AKYOL Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851532-33
DR. Sencer TEPE Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851534
Uzm.Dr.Bilal AYTAÇ Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5351535
Fehime ZÜLFİKAR Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851540
Dr.Bülent ÇANAKCI Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851541
Dt.A.Enis GÜNEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851542
Fuat YILMAZER Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851543
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851565
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851566
Ali KAVAK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567
Leyla ÇELİK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567

umudunukaybetme tatlım bu numaralar

sagol canim benim

sidelyam nasılsın bacım

iyidir şeker sen nasılsın.görüşemiyoruz uzun zamandır. msn yi kapadılar şirkette.görüyorsun değil mi halimizi ülkede onca problem varken insanlar bir günde hoooppp yasa çıkarıveriyorlar kim nasıl etkilenir kimsenin umrunda değil.
rabbim yardımcımız olsun ne diyelim ondan başka neyimiz var ki

arkadaŞlar star tv den bırlerıyel gÖrÜŞtÜm
haber merkezlerının tel 0212 413 50 39 mutlaka aryın veeee 0212 413 50 05 fax no mutlaka faxs gÖnderın dedıler

yetercim o vermiş olduğun numara sürekli meşgul canım napcaz şimdi

canım çağrımerkezlerinde verxiler o no yu bende ulaşamdaım ama arayın mutlaka düşer dediler başka no bulamadım ama imkanın varsa fax çek

arkadaşlar mail atmak isterseniz
StarHaber@startv.com.tr ben gönderdim

arkadaŞlar Şımdı star heberden bırlerıye konuŞtum mutlaka maıl attın sıze ulaŞmalrı ıÇınde bır telefon yazın eĞer ımkanınız varsa fax gÖnderın deĞerlendırmeye alınacak ve dÖnÜlecektır dedıler

Back
X