Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar annem rahatsızlandı Şİmdİ tekrar dr gİdİyorum

canım geçmiş olsun ne oldu canım meraklandım şimdi

ozlemcım transferın olmus sımdı okudum canım..
yakın zamnda bıze guzel haber vercen ınsallah:emir_bebek::Saruboceq:

aymesım sabah kalktım ılk aklıma sen geldın.
tum herseye ınat bebgıın tutanacak...
ben ınanıyorum..suan senınle mınıgın vede hep senla kalcak.:Saruboceq:

melony ılaclara baslamısn hadı hayırlııs..:Saruboceq:

caneylom.benımde en cok korktugum sey:1ninca:
allah yardımcınız olsun.benım teyze kızının cocuguda sureklı aglıyordu..
vede sebepsız yere..
6 aylık olana kadar da hep agladı...
cok zor bır an once uyku duzenıının baslar kızın:ecrin_bebek:
umarım en yakın zamndada olur..:Saruboceq:
fadıgın bana attıgı anketı sureklı oyluyormkaydirigubbakcemile3

saol canım sen nasılsın bebişin nasıl

fadiğim aynen canım böyle insanları bir kaşık suda bogacaksın ya yazdıgına bak inş kendisinin başına da gelir de anlar geri z.. nolcak

merhaba arkadaşlar

herşeye rağmen güzel bi gün geçirmenizi diliyorum
aymesim inşallah bebişin seni 9 ay boyunca bırakmayacak transferin hayırlı olsun
fadikcim şimdi sabah daki yazıyı okudum çok çirkinnnnnnnnnnnnnnnn
aşılamayla ilgili olan kısım genelgede ki gerçekten çok saçma 2 yumurta gelişimini nasıl ayarlayacaklaralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

merhaba arkadaşlar

herşeye rağmen güzel bi gün geçirmenizi diliyorum
aymesim inşallah bebişin seni 9 ay boyunca bırakmayacak transferin hayırlı olsun
fadikcim şimdi sabah daki yazıyı okudum çok çirkinnnnnnnnnnnnnnnn
aşılamayla ilgili olan kısım genelgede ki gerçekten çok saçma 2 yumurta gelişimini nasıl ayarlayacaklaralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ayarlanması imkansız diyebiliriz....
o yasayı koyanın yumoşların nasıl geliştiğinden ve aşılamanın ne oladuğundan haberi yok galiba....

bu yasaya uyulursa nerdeyse bütün aşılamalar iptal olur....

özlem ve aymes transferiniz olmuş hayırlısı olsun inşallah bebileriniz sıkı sıkı tutunurlar
melony seninde tedavin hayırlı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırısnız

aymess..canım nasılsın?çok dua ettim sana ...
inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak ve 9 ay boyunca hiiiç bırakmayacakkk..

yetercim geçmiş olsun anneneopuyorumnanaktan

yetercim geçmiş olsun canım yaa

geçmiş olsun yetercim....
Neyi var anneciğinin...

canım geçmiş olsun ne oldu canım meraklandım şimdi

saol canım sen nasılsın bebişin nasıl

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden tansiyon hastası annem yükselmiş yine
ama iyi ş,idi düzeldi

offf yaa kızlar moralim cok bozuk neden bilmiyorum stres yapmamam lazım derken iyice stres yaptım kendime ne olcak bizim bu halimiz ben anlamadım gittii:sinifsinif::sinifsinif:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

offf yaa kızlar moralim cok bozuk neden bilmiyorum stres yapmamam lazım derken iyice stres yaptım kendime ne olcak bizim bu halimiz ben anlamadım gittii:sinifsinif::sinifsinif:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: canım ya sıkma canını allah büyük.:teselli:

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: canım ya sıkma canını allah büyük.:teselli:

canım sağol ama yapamıyorum neden şimdi bu kadarmı şansız olabilrim burda tek olmadığımı anlıyorum ama neden yaa mafoldumbenmafoldumben sanki tedaviyi tek şansımmış gibi görmeye başlamıştım tam evet olacak dediğim anda yine bir duvar cıktı karşıma ne olduğunu şaşırdım kaldım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıakannehirakannehir

Arkadaşlar
Show tv den geldiler. Yeni Tüp Bebek genelgesi ile ilgili görüşümüzü sordular.Çekim yaptılar.Bu akşam büyük bir şey olmaz ise (başka önemli olaylar) bu çekimi ana haberlerde verecekler.
Sağlık bakanlığının tek ve çift embiryo konusunda yanlış bilgilendirilmiş olduğunu ,tüp bebek tedavisinin başarı oranlarının iki embiryo ile daha fazla olduğunu ,bununla ilgili yurt dışından bilimsel verilere ulaştığımızı 1999 yılından bu yana yapılmış tedavilerin dökümlerini ve başarı oranlarını kendisine ileteceğimizi belirttim.

Back
X