çok şükür yaban hamile darısı özleme aymese tuline sıralama listesine uydum yazdım inşallahhhhhhh bu arkadaşlarımda hamile haberlerini verecekler bize.........
inşallah canım. sıkı takipçisin bakıyorumda sıralamayı bile unutmuyosun. çok sağol canım dualarınızla hep. burada birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine içten dua ediyorya o dualar la bizler ayaktayız .ALLAH hwerkesin kucagını doldursuz tez zamanda
kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
Siz sağolun mekanı cennet olsun artık yapılacak tek şey dua etmek..
benim ağrılarım var hala..
opu dan sonra sol arka böbreklerin orası uyuştu ve bacağıma kadar indi..
ağrı kesiciyle geçti şükür..
kanamam var biraz daha ağrım..
yarın haber vericekler döllenmeyle ilgili..
pazar ya da pazartesi dediler transfere..
Hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin..
canım inşallah hepsi döllenmişitr ve hepsi annesine sımsıkı tutunmak için seni bekliyordur. herşey çok gzuel olucak hiç merak etme o bebek sımsıkı tutunacak tabii anneside onu ne kadar isterse ve orada oldugunu hissederse ne olur hisset bebeğini .dualarımız seninle hep aklımdasın unutma
günaydın kızlaryabangülüm adına çok savindim rabbim inş sorunsuz bir şekilde yaşatır hamileliğini şeker,resmen mucize rabbim isteyen herkeze (banada inş) nasip eder bu duyguyu.yabangülüm ayagını sürü de gel inş rabbim teker teker mucize haberleri yazdırsin inş hepimizede.......
canlar yetercimle elimizden geleni yaptık içim rahat kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Bundan sonra bakalım top artık karşı tarafta,ama şuda var maillerimin ardı arkası kesilmicek...tulinim canım inş senden de güzel haberler alcaz tatlım.bu arada aymesim nasıl acaba inş hiç bir aksilik çıkmadan güzel haberler verir o da....
aymes iyi canım dinleniyo keyfi yerinde. inşallah bölede devam edicek bebeğini haberini alana kadar. sizinde ellerinize sağlık canım. gidiyosunuz koşturuyosunuz. ALLAh inşallah karşılığını vericektir.
günaydın kızlar ben bu aralar pek giremiyorum ananem kalp krizi geçirdi annemin yanındayım bende şimdide bir günaydın diyip kaçacam annemin yanına gidiyorum kendinize iyi bakın kızlarrrr
çok çok geç miş olsun canımm . ana gibisi varmıı onun kokusu gibi varmı. ALLAH BASIMIZDAN EKSİT ETMESİN ONLARI
herkese iyi hafta sonları arkadaşlarrrrrr
yabanım gülüm çok ama çok tebrik ederim canım seni ve eşini inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim mujukaaaaaaaaaaa
heee bu arada bende size kendi bilgilerimi vereyim 36 yumurta toplandı dün geberiyorum ağrıdan buılantıdan geberecem sanırım
23 tanesi olgunmuş ve 19 tanesi döllenmiş teyzeleri yarın nasip olursa embriolarla ilgili bilgi vermek için arıycaklar ve allahtan bişey olmazsa pazartesi günü transferim olacak
26 mart test tarihim
MAŞŞALLAHHH CANIMMM KULUKÇKA GİBİSİN KISS. KALANLARI MUHAKAK DONDURUN CANIM . BENİM KALİTELİ 3 TANE KALDI DİYE DOKTOR DONDURMA TARAFTARI OLMADI. ÇÖZÜLÜRKEN YASAYIP YASAMAYACAKLARINI BİLEMEYİZ DEDİ. O YUZDEN SENDE ÇOK MUHAKAK DONDURUN .TABİİ ALLAH İNŞALLAH BUNLARIN TUTMASINI NASİP ETSİN AMA SİZ GEENDE DONDURUN
canım bebek evelsi gece gene yaptı yapacağını ama allaha şükür bugün gayet iyi uyudu sen nasılsın canım test filan yaptınmı kendine dikkat et çok stres yapma olurmu canım iyi haberlerini bekliyoruz..
canım başın saolsun allah rahmet eylesin inşallah bebişin gelirde acını unutturur sana iyi haberlerini bekliyoruz canım...
canım inşallah hadi yumoşların bebiş olur inşallah 26 mart bayramın olur inşallah:Saruboceq:
CANIM TEST YAPMAZMIYIM HİÇ DURURMUYUM EVDEKİ SON TESTİDE 6. GUNU YAPTIM SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜM AMA GUVENEMİYORUM İLAÇLARDANMIDIR DİYE. ŞİMDİ RAHATCANA OTURUYORUM TESTLER BİTTİ.OLSA DAKKA BASI YAPARIM HERHALDE :))
meraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:Saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.
CANIM DİKKAT ET KENDİNE YAAA AYY YEMEYİN BİŞEY İÇMEYİN NAZAR OLDU .SÖLEME KİMSEYE HAMİLEKALDIGINI 2-3 AY SAKIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
kismet olursa son embriyolarda transfer edilecek, sonra yola devam, yeni tedavi laparoskopi filan yapilacak, tabii son transferde basarisiz olursa
CANIM BENİM TUTUNACAKLAR İNŞALLAH EN SONA ONLAR BEKLİYOLAR ANNELERİNİ TUTUNMAK İÇİN SONA KALDILAR BAK GÖRÜRÜSÜN. MUCİZELERE İNAN AYSECİM BOL BOL DUA ET. BAK BENİM İLK TEDAVİMDE ONCA İLACA RAGMEN DUSUN SADEEC 5 TANECİK YUMOŞ TOPLANDI ONALRDANDA BİRİ DÖLLENDİ. DOKTOR BANA DİĞER TEDAVİLERDEDE BÖLE OLABİLİR DEDİ 4-5 KERE TEDAVİN TEKKRARLANABİLİR DEDİ. AMA NE OLDU 2. TEDAVİDE 17 YUMURTA TOPLANDI DUYDUGUMDA ŞOK OLDUM BÖLE BİŞEY OLAMAZDI BENĞİM İÇİN ÇUNKU BİR TÜP BEBEK MERKEZİ REZERV AZLIGIN VAR ACİL MİCRO YAPICAZ DEDİ VE BEN GUNLERCE AGLADIM. O YUZDEN DUA ET. BEN İKK DEFA SALAVATI TEFRİCİYE OKUDUM BUNUN YARARINIDA GÖRDÜM.HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIM