çok şükür yaban hamile darısı özleme aymese tuline sıralama listesine uydum yazdım inşallahhhhhhh bu arkadaşlarımda hamile haberlerini verecekler bize.........
inşallah canım. sıkı takipçisin bakıyorumda sıralamayı bile unutmuyosun. çok sağol canım dualarınızla hep. burada birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine içten dua ediyorya o dualar la bizler ayaktayız .ALLAH hwerkesin kucagını doldursuz tez zamanda
canım inşallah hepsi döllenmişitr ve hepsi annesine sımsıkı tutunmak için seni bekliyordur. herşey çok gzuel olucak hiç merak etme o bebek sımsıkı tutunacak tabii anneside onu ne kadar isterse ve orada oldugunu hissederse ne olur hisset bebeğini .dualarımız seninle hep aklımdasın unutma
aymes iyi canım dinleniyo keyfi yerinde. inşallah bölede devam edicek bebeğini haberini alana kadar. sizinde ellerinize sağlık canım. gidiyosunuz koşturuyosunuz. ALLAh inşallah karşılığını vericektir.
çok çok geç miş olsun canımm . ana gibisi varmıı onun kokusu gibi varmı. ALLAH BASIMIZDAN EKSİT ETMESİN ONLARI
MAŞŞALLAHHH CANIMMM KULUKÇKA GİBİSİN KISS. KALANLARI MUHAKAK DONDURUN CANIM . BENİM KALİTELİ 3 TANE KALDI DİYE DOKTOR DONDURMA TARAFTARI OLMADI. ÇÖZÜLÜRKEN YASAYIP YASAMAYACAKLARINI BİLEMEYİZ DEDİ. O YUZDEN SENDE ÇOK MUHAKAK DONDURUN .TABİİ ALLAH İNŞALLAH BUNLARIN TUTMASINI NASİP ETSİN AMA SİZ GEENDE DONDURUN
CANIM TEST YAPMAZMIYIM HİÇ DURURMUYUM EVDEKİ SON TESTİDE 6. GUNU YAPTIM SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜM AMA GUVENEMİYORUM İLAÇLARDANMIDIR DİYE. ŞİMDİ RAHATCANA OTURUYORUM TESTLER BİTTİ.OLSA DAKKA BASI YAPARIM HERHALDE :))
CANIM DİKKAT ET KENDİNE YAAA AYY YEMEYİN BİŞEY İÇMEYİN NAZAR OLDU .SÖLEME KİMSEYE HAMİLEKALDIGINI 2-3 AY SAKIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
CANIM BENİM TUTUNACAKLAR İNŞALLAH EN SONA ONLAR BEKLİYOLAR ANNELERİNİ TUTUNMAK İÇİN SONA KALDILAR BAK GÖRÜRÜSÜN. MUCİZELERE İNAN AYSECİM BOL BOL DUA ET. BAK BENİM İLK TEDAVİMDE ONCA İLACA RAGMEN DUSUN SADEEC 5 TANECİK YUMOŞ TOPLANDI ONALRDANDA BİRİ DÖLLENDİ. DOKTOR BANA DİĞER TEDAVİLERDEDE BÖLE OLABİLİR DEDİ 4-5 KERE TEDAVİN TEKKRARLANABİLİR DEDİ. AMA NE OLDU 2. TEDAVİDE 17 YUMURTA TOPLANDI DUYDUGUMDA ŞOK OLDUM BÖLE BİŞEY OLAMAZDI BENĞİM İÇİN ÇUNKU BİR
TÜP BEBEK MERKEZİ REZERV AZLIGIN VAR ACİL MİCRO YAPICAZ DEDİ VE BEN GUNLERCE AGLADIM. O YUZDEN DUA ET. BEN İKK DEFA SALAVATI TEFRİCİYE OKUDUM BUNUN YARARINIDA GÖRDÜM.HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CANIM