Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende inaniyorum canim olucak elbet, biraz zaman sadece....
gercekten seni uzmek istemezdim uzulme bebegim :teselli:

bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....

kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan

ah bitanem..zaten dokunsan aglayacaktim,bu yazdiklarin tuzu biberi oldu simdi mafoldumben mafoldumben
Allahimm noolur yarabbim aratma bebislerimizi.. :Saruboceq:

ah guzellerim, gercekten sizi uzmek istemezdim, ama ne bilim içimden biran oyle gecti, ve cogumuzunda oyle dusundugunu biliyorum....
allahim yuzumuze guler insallah...
sizi uzdum simdi belki biraz guldururum, hani ben buhara oturma isi yapiyodumya, allahtan malum yerlede herhangi bisey olmadi, ama annem buyukce bi kazan getirmisti ve ustune tahta filan koymustukya her neyse o tahtalara oturdugum yerlerde, cizgi cizgi pisik oldu, ben hayatimda hiç pisik olmadim kilolu olmama ragmen hic bilmiyodum dunden beri pudraliyorum kendimi
sempatiksalakcinni

ah guzellerim, gercekten sizi uzmek istemezdim, ama ne bilim içimden biran oyle gecti, ve cogumuzunda oyle dusundugunu biliyorum....
allahim yuzumuze guler insallah...
sizi uzdum simdi belki biraz guldururum, hani ben buhara oturma isi yapiyodumya, allahtan malum yerlede herhangi bisey olmadi, ama annem buyukce bi kazan getirmisti ve ustune tahta filan koymustukya her neyse o tahtalara oturdugum yerlerde, cizgi cizgi pisik oldu, ben hayatimda hiç pisik olmadim kilolu olmama ragmen hic bilmiyodum dunden beri pudraliyorum kendimi
sempatiksalakcinni

ayy kiyamam yaa..
cok aciyordur simdi o :bbo:
bepanthene kremin varsa ondan sür canim daha cabuk gecer..
sifa olsun canim insallahh...
bu arada burda aci-tatli herseyi paylasiyoruz..bizi yine sadece biz anliyoruz..
o yüzden iyiki yazdin canim,icine atmak gercekten cok kötü benneyaptımki

bugun biraz daha iyi ama dun gece hissetirdi valla ben burdayim dedi eyvahedigeldismile

iyiki burayi buldum iyiki sizlerle tanistim, valla ne olursa olsun, bigun ayri kalsam aklim kaliyo ne oldu diye...
vallahi canim zaten ben buraya takilali sizlerle arkadaslik yapali cok daha rahatim, hic kimseye anlatamadiklarimi sadece sizlere soyleyebiliyorum, hatta ben sizlerle il k tanistigimda psikologa gidiyordum, sizleri tanidikca onuda biraktim, bana terapi gibi geliyosunuz:lepi:

bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....

opuyorumnanaktan

:gitme: :gitme: :gitme:

opuyorumnanaktan

Canım yaa beni de ağlattın. mafoldumben :gitme: Yazdıkların belki de çoğu kişinin hissedip kelimelere dökemediği duygular. Bazen kelimeleri toparlayıp dökemiyoruz bazen de dökmek istemiyoruz. Tanımlayamıyoruz içinde olduğumuz durumu. Seni çok iyi anlıyorum. Sen çok duygusal ve tatlı bir anne olacaksın. O bebişin yerinde olmak isteyen kaç tane yavrucak vardır sevgiye , bir güzel söze hasret bu dünyada. O da biliyor annesinin kıymetini. O da hemen koşup gelip sarılmak istiyor sana sımsıkı. O da çıkmak istiyor seninle bu güzel yolculuğa. Ve o da sonunda kollarında koklanmayı diliyor. Ama Rabbimin olurunu bekliyor sadece. O verince hemen gelecekmiş. Yoksa 6 senedir beklermiydi , bekletirmiydi hiç. Böyle tatlı bir anneyiii. :asigim:

ayy kiyamam yaa..
cok aciyordur simdi o :bbo:
bepanthene kremin varsa ondan sür canim daha cabuk gecer..
sifa olsun canim insallahh...
bu arada burda aci-tatli herseyi paylasiyoruz..bizi yine sadece biz anliyoruz..
o yüzden iyiki yazdin canim,icine atmak gercekten cok kötü benneyaptımki

geçmiş olsun canım ilk msjında hüzünlendim,gözlerim doldu,bundada gülmekten kaydirigubbakcemile3
vazelinde iyi gelir canım olumunekankayizsmile

cok sagolun canlarim...
insallah bu sevincimiz devam eder...
cok cok tesekkürler,dualarinizi eksik etmeyin

yok bitanem öyle bisey denmedi..
ben öyle düsündüm taa cumartesi gel dedi doktor diye..

yaaa kizlar ben dünde aksam üzeri su ice ice ancak 1 damla idrarla test yapmistim.. :kedi:
önce silik sonradan netlesen ikinci cizgi cikmisti..ince ama cok net yani..
deger ciksin diye kimseyi umutlandirmak istemedim,kendimi bile..:kedi:
o yüzden dememistim..
acaba cumartesi gününe kadar hergün test yapsam mi ne diyorsunuz?

canım benim hayırlı olsun öpüyorum kocaman kocamanopuyorumnanaktan

Canım yaa beni de ağlattın. mafoldumben :gitme: Yazdıkların belki de çoğu kişinin hissedip kelimelere dökemediği duygular. Bazen kelimeleri toparlayıp dökemiyoruz bazen de dökmek istemiyoruz. Tanımlayamıyoruz içinde olduğumuz durumu. Seni çok iyi anlıyorum. Sen çok duygusal ve tatlı bir anne olacaksın. O bebişin yerinde olmak isteyen kaç tane yavrucak vardır sevgiye , bir güzel söze hasret bu dünyada. O da biliyor annesinin kıymetini. O da hemen koşup gelip sarılmak istiyor sana sımsıkı. O da çıkmak istiyor seninle bu güzel yolculuğa. Ve o da sonunda kollarında koklanmayı diliyor. Ama Rabbimin olurunu bekliyor sadece. O verince hemen gelecekmiş. Yoksa 6 senedir beklermiydi , bekletirmiydi hiç. Böyle tatlı bir anneyiii. :asigim:

insallah ben hala sabirla bekliyorum canim, ama artik yasim 30 oldu sayilir bazen genc annelere o kadar ozeniyorumki!! kimse yanlis anlamasin anne olmanin yasi yoktur, hele bizim gibi hasretle bekleyenler icin hic yasi yoktur, ama ben isterimki en yakin zamanda gelsin, onunla yapacagim o kadar sey varki, cok hayallerim var, onunla kosup eglenmek, istiyorum, ve sanki içimden bi ses artik zamani geliyo diyo, hatta bu yuzden bu sene bahcemize cimen yaptiriyoum, bugune kadar hep domates biber vardi, bundan sonra cimen olsun istiyorum insallah seneye bebegimi o cimenin ustune yatirip minciklamak hatta onunla orda ogle uykusuna yatmak istiyorum....
bazi insanlari, daha dogrusu "anneleri" goruyorum cocuklarina kotu davranan itip kakan ilgilenmeyen, o an içim o kadar aciyoki,bir an isyan edesim geliyo ama artik allaha binlerce sukurler olsunki isyan etmiyorum bu benim sinavim ve ben bu sinavi alnimin akiyla gecicem insallah

geçmiş olsun canım ilk msjında hüzünlendim,gözlerim doldu,bundada gülmekten kaydirigubbakcemile3
vazelinde iyi gelir canım olumunekankayizsmile

bakma canim sizleri uzdum, ve birazda olsun guldurmek istedim bu yuzden yazdim :))
yoksa huzun hep icimizde .....

yalniz buhar aliskanlik yapti, bu ay bu bidahaki ayda maydonozlu sut denicemsempatiksalakcinni

insallah ben hala sabirla bekliyorum canim, ama artik yasim 30 oldu sayilir bazen genc annelere o kadar ozeniyorumki!! kimse yanlis anlamasin anne olmanin yasi yoktur, hele bizim gibi hasretle bekleyenler icin hic yasi yoktur, ama ben isterimki en yakin zamanda gelsin, onunla yapacagim o kadar sey varki, cok hayallerim var, onunla kosup eglenmek, istiyorum, ve sanki içimden bi ses artik zamani geliyo diyo, hatta bu yuzden bu sene bahcemize cimen yaptiriyoum, bugune kadar hep domates biber vardi, bundan sonra cimen olsun istiyorum insallah seneye bebegimi o cimenin ustune yatirip minciklamak hatta onunla orda ogle uykusuna yatmak istiyorum....
bazi insanlari, daha dogrusu "anneleri" goruyorum cocuklarina kotu davranan itip kakan ilgilenmeyen, o an içim o kadar aciyoki,bir an isyan edesim geliyo ama artik allaha binlerce sukurler olsunki isyan etmiyorum bu benim sinavim ve ben bu sinavi alnimin akiyla gecicem insallah

bakma canim sizleri uzdum, ve birazda olsun guldurmek istedim bu yuzden yazdim :))

yalniz buhar aliskanlik yapti, bu ay bu bidahaki ayda maydonozlu sut denicemsempatiksalakcinni

Ben de 31 yaşımda doğurdum be güzelim. Sağlıkla gelsinler de yaş önemli değil. Ama onsuz geçen zaman boşa geçmiş gibi geliyor , anlıyorum. Yalnız bebişimiz çok şanslı olacak. Bahçesi olan bir evde hem de çimenlerin üzerinde yuvarlana yuvarlana büyüyecek. :lepi:

Evet sende alışkanlık yaptı. Nerde buhar görsen oturucan. kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cucum cok sevındım..
ıgnenıın etkısı olcagını bende dusunmuyorum...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım şu buhar olayını bizim bir akraba yapmıştı birkaç sene çocuğu olmayınca
sonra hamis kalmış şu anda oğlu 8 yaşında kaydirigubbakcemile2
herşey bir sebep neden olmasın belkide bu buhar olayı sana iyi gelecektir :CüvCüv:

geçen bir arkadaş bu topikte rahmi kayıkmış ebeye düzelttirmiş ve o ay hamis kalmış (bende de böyle birşey varmıdır diye aklımdan da geçmiyor değil)zelal di sanırım
deva nerde kimde bilemeyiz :1rolleyes:

opuyorumnanaktan

canımbenim öylesine dolu dolu yazılmış kelimeler ki cevabını dolduracak kelimeler bulamıyorum

nevronun actıgı
yenı topık herkese ugur getırsın burda kımse kalmasın:teytey:

İnşallah bitanemmm. Halay çeke çeke yandan yandan herkes oraya transfer inşallah :teytey: :teytey: :teytey:

ellerin esağlık hemn baktım ve de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk duygulandım, inşallah oraya transfer olmak hepimize nasip olur.:Saruboceq:

İnşallah bitanemmm. Bizler orada sayımız arttıkça çoook mutlu olacağız. Bunun için de hep sizin yanınızdayız. Rabbim dualarımızı kabul edecektir. 1-2 idik mutlu sona eren , şimdi kaç olduk. Daha da çok olacağız inşallah.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X