- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
[ı]yeterim ovitrelle mi o pahalı..[/ı]
evet canım pregnil yazdı dr ama bulamadım
dr değiştirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]yeterim ovitrelle mi o pahalı..[/ı]
[ı]amin yeterim..[/ı]
[ı]allah bütün hastalara şifa versin..[/ı]
[ı]sigaranın kötülüğünü bile bile eşimde vazgeçmiyor..[/ı]
[ı]bıraktıramadım bi türlü..[/ı]
biraz önce arkadaşımla konuştum memleketten aramaya korkuyodum diyo ona ağladım dediki ne ağlıyosun ağlama hayatı kendine zehir etme doğuramıyorum diye anan seni bir kere doğurdu sen nekadar doğurcan allah bilir dedi ne kadar doğru analarımız bir kere doğurdu bizi öle deyince evet dedim yaa üzülmek yok arkaya bakmaya da gerek yok bakmıcam
yabanım üzüntüyle söledim evet ediyo ve bana hayırlı olanı veriyo ben biliyorum
savulun kızlar ben geldim :lepi: :lepi:
biraz önce arkadaşımla konuştum memleketten aramaya korkuyodum diyo ona ağladım dediki ne ağlıyosun ağlama hayatı kendine zehir etme doğuramıyorum diye anan seni bir kere doğurdu sen nekadar doğurcan allah bilir dedi ne kadar doğru analarımız bir kere doğurdu bizi öle deyince evet dedim yaa üzülmek yok arkaya bakmaya da gerek yok bakmıcam
aymesten haber yok dimi kızlar hala.
anlıyorum canım insan üzüntü anında ne söylediğini bilemiyor ama sonra pişman oluyor.hiç merak etme rabbim sanıyor bizi gelcek bebişin işallah.
İŞE BUDUR YYAAAAAAAAAAAAAAA:lepi::lepi::lepi:
HADŞİ BAKALIM GÖRELEM SENİ, zemuszemuszemuszemuszemuszemus
İNŞŞ REABBİM HİÇ UMDIĞIN BİR ZAMANDA BEİŞİNİ GÖBÜŞÜNE KOYUVERİR HİÇ ANLAMSIN NEREDEN GELDİĞİNİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:/COLOR]
aymesten haber yok dimi kızlar hala.
evet evet sınanıyoruz inşallah senin mucizengözümün önünde rabbim bebişini hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
canım nerden geldiğini bilirimde :jeyyar: :jeyyar: ne zaman geleceğini bilemem
bitanesin :asigim: bu tedavi sana hayırlı gelcek ve bebişini vercek rabbim sana bu vesileyle
:Saruboceq::Saruboceq:
CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BENDE KENDİMİ ÇOK YAŞLI VE GEÇ KALMIŞ HİSSEDİYORUM
canım şuanda merkez konusunda kararsızım allah nasip ederse mayıs ayında ikinci tedaviye başlıyacağız dua et bana arkadaşım..evet canım ya nerelerdesin tedavin ne aşamada.....ya iş yerinde msn yi ve face kapattılar evden de canım bilg başın oturasım gelmiyor.
hadi hayırlısı canım...ben daha önceki günler yazmıştım gittik eşimle bugün erol beye ,benim muaynemi yaptı,eşim tekrar sperm örneği vericek ben hormon tahlilleri yaptırıcam adet geldiğinde ,rahim geride dedi bunu biliyodum zaten.bide yumurtalar gördü ama gelişen yumurta görmedim çatlamış olabilir dedi canım ona sıkıldı bugün 12.günüm ve akıntım var kasıklarım ağrıyo göğüslerim şiş tabi 2 gündür böyle anlamadım.Bakalım görücez herşey iyi olur umarım test sonuçlarına göre değerlendiricek.Allah tez zamanda bana ve isteyen herkese evlat versin.Çok zor bu işler bekleme odasında bi ara ağlıcaktım burda olmamalıydım diye işte saçma ama insan bazen saçmalıyo kolay değil yaşadıklarımız ,bide rahim filmi istedi adet sonrası.İnşallah herşey güzel olur
canım annemi üzmeyeyim eşimi üzmeyeyim veya kızları üzmeyeyim diye kendini sıkma...canım sağol..
bende iyiyim daha iyiyim deyip geçiyorum..
kafamızdan çıkarsak belki doğal yolla da gelicek ama ne mümkün..
bebek bebek diye yanarken düşünmemek çok zor..
neyse canım seni de kızları da üzmek istemiyorum..
toparlanıcaz inş.. guclubacismile
hepimiz için hayırlısı olsun.. Şeniz
sağol canımŞenizmelony bizlerde seni çok seviyoruzzzz.tulinim canım arkadaşım rabbim inş en kısa zamanda seninde meleğini gönderir.fadiğim seninde rabbim yardımcın olsun canım inş.kızlar yazıların hepsinide okuyorum ancak cevapta unutuyorum kusura kalmayın.hepinizi çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar inş
canım bencede yanlış var....merhba kızlar eşim bugün tekrar test verdi ama doktor aradı beni değişen bişey yok dedi bu nasıl bişeydir ya sadece 2tane sperm hücresi görülmüş biri hareketli biri harekertsiz ve teşhis yazıyor oligaspermi yazıyor ben doğru olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum off offfffffffffffffffffff
sağol canımŞeniz inşallah....fadik, canim allah kolaylik versin insallah laparoskopinde iyi gecer...
kızlar ben kaçar yarın görüşürüzzz iyi akşamlarr
Allah bozmasın hep iyi olun inş..
ben tam toparlandım diyemem..
aşılamada bile olmayacağını bile bile yine de olmadığına üzülmüştüm.
tüp bebekten çok umutluydum..
hep olucak diye bakmıştım..
sorun buluşamıyorlar döllenemiyor artık tamam olur inş diyordum hep..
olumsuzu da düşündüysem de kendimi hazırlayamamışım..
ilkler her zaman unutulmaz..
ya çok can yakar ya çok sevindirir..
zamanı varmış benden fazla bekleyenler varmış demek ki diyorum..
yaşayanlar biliyor her ne kadar dilimiz kabullense de gönlümüze söz geçiremiyoruz..
merhba kızlar eşim bugün tekrar test verdi ama doktor aradı beni değişen bişey yok dedi bu nasıl bişeydir ya sadece 2tane sperm hücresi görülmüş biri hareketli biri harekertsiz ve teşhis yazıyor oligaspermi yazıyor ben doğru olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum off offfffffffffffffffffff
kızlar bu gün ilaç almaya gittim
dr yumurta çatlatma iğnesi yazmıştı
2 kutu 160 tl vardim yyaaaaa
yok böle bir şey
slm kizlar nasilsiniz?
gozumden kacti herhalde aymesin yine kanamasimi olduki?
melonycim rabbim hakkinda hayirlisini versin...kendimede kiziyorum seni sozlerimle umitlendirdim...
fadik, canim allah kolaylik versin insallah laparoskopinde iyi gecer...
nevro evet calismalar oldu buharin 2. ve 3.gunu sonra benim kasiklar fena ariyinca ara vermek zorunda kaldik
cucu test gittikce koyulasiyo, hadi hayirlisi canim...
ve diger guzeller hepiniz opuldunuz