Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:

cok sagolun kizlar,Rabbim herkese nasip etsin insallah..
yabangülümm,sonuc almamiz cok tuhaf oldu yaa,deger falan soramadik..
yegenime alisveris yapiyorduk,telefon geldi esime,esim acti,evet benim,evet yanimda,ciddimisiniz dedi yüz rengi atti disari cikti..
tabii bende arkasindan ciktim elimdekileri attim oraya..
tamam söylerim,tamam persembe geliriz dedi kapatti..
negatif sandim,bayilacaktim..kocis afalladi,durdu durdu anne oluyorsun dedi...
deger falan sormaya kalmadi yani,persembede ilk kontrole cagirmislar
o gün bakarim dosyamdan bugünkü degere ama tahminen 3-4 kati artmis olmasi lazim degil mi

cucum valla ağladım sevinçten anne olmak deyince zaten gözpınarlarım taşıyo her defasında çok şükür canım çok şükür çooooooooooookkk sevindim rabbim tamamına erdirsin:gitme: :gitme: :gitme:senağlama senağlama

ağladım ama halayındanda geri kalamıycam:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

cucum gözün aydın tebrikler canım..
Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşş.. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

senağlama senağlama senağlama delüüüüü kısss allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inan ben yaşamış kadar duygulandım.eşinin duyduğu andaki içinden geçen duygularu gör nasıldı.allahım bütün herkese yaşatsın.:nazar:

sağol canım inşş
inşş seninde sorusuz bir 9 ayın geçsin her şey güzel olsun

cucuuu bu ne sakinlik....oleee olee oleeeeyyy
Allah tamamına erdirsin..sağlıklı, başarılı, mutlu bir evladın olur inş, Allah ın razı geldiği
darısı tüm arkadaşlara

ne güzellll:asigim::asigim:

cucum valla ağladım sevinçten anne olmak deyince zaten gözpınarlarım taşıyo her defasında çok şükür canım çok şükür çooooooooooookkk sevindim rabbim tamamına erdirsin:gitme: :gitme: :gitme:senağlama senağlama

ağladım ama halayındanda geri kalamıycam:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

cucum gözün aydın tebrikler canım..
Allah sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşş.. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hepinize sonsuzzzz tesekkürler kizlar,günlerdir sizde benimle telaslandiniz beklediniz :asigim:
Rabbime sükürler olsun ki bu güzel haberi vermek nasip oldu..
bende cok agladim,hala inanamiyorum..sali gününden beri acaba mi diyerek yasadim..mafoldumben
en büyük duam saglikla sihhatle hayirlarla gelmesi...
dileyen tüm arkadaslarimada nasip et yarabbim :Saruboceq:
tüm güzel dileklerinizin bin mislide sizlerin olsun canlar,iyiki varsiniz

cucu çok ama çok sevindim :sm_cool::teytey::dance::teytey:
Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
İnşallah sağsalim kucağına alırsın

Merabalar arkadaşlar 1haftadır gelemiyodum.
annem ameliyat oldu onunla ilgileniyodum.
ne var ne yok geçmişi pek okuyamadım.

sadece CUCU NUN haberini gördüm.
CUCU çok sevindim ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına
almayıda nasip etsin inşşşşşşş.

buralardayım canım adet oldum ya pek keyfim yoktu ama şimdi iyiym .sen nasılsın bebiş nasıl iyimi...
hayırlısı olsun canım işallah diğer aya.valla iyi sayılırım halsizlki ve azda olsa bulantım oluyor.bebişide işalah çarşamba görecez nasipse.

çok geçmiş olsun annene canım.acil şifalar allahtan.:Saruboceq:

kizlar hamileyimmmmmmm :asigim:
canım benimŞeniz:teytey::teytey:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıd anasip etsin....

kızlar iyi dileklerinin içi teşekğr edrim allah razo olsun hepinizden

nevocuğum canım ben ilçede oturyorum merkez adanada sabah saat 7 çıkıyorum 8.30 ordayım tahleri falan beklemem öğleyi buluyor bizim merkezde öğleden sonra muayene yok o yüzden böle erkenciyim

arakadaşlar dr her şey yolunda dedi ve pzrts opu olacak
dualarınıza ihtiyacım [/color][/font]
opu yada birşey kalmamış...
hadi hayırlısı canım...
herşey yolunda gitsin inşalalh...

hoşgeldin canıma.s.
anneciğine geçmiş olsun...

cucummmmmmmmmmmmmm gözün aydın canım tebriklerrrrrrrrrrrr

allah sağlıcakla kucağıan almayı nasip etsin inşalahhhh heyooooooooooooooooooo:dance::dance::dance:

Kizlar merhabalar heppinize yazilarin birkismini okudum bende yeni katildim foruma burdan cucu arkadasimiza cok sevindim,banada biraz yardimci olurmusunuz bende 1 bucuk yildir evliyim ve hic korunmadik ama hamile kalamadim problem esimde imis gecenlerde sperm testi yaptik onun spermleri olu cikti yani herseyde yuzde 0 cikti :çok üzgünüm:cok bunladik fakat yine Allahtan umit ediyoruz bana biseyler tavsiye edebilrimisiniz gitme

Kizlar merhabalar heppinize yazilarin birkismini okudum bende yeni katildim foruma burdan cucu arkadasimiza cok sevindim,banada biraz yardimci olurmusunuz bende 1 bucuk yildir evliyim ve hic korunmadik ama hamile kalamadim problem esimde imis gecenlerde sperm testi yaptik onun spermleri olu cikti yani herseyde yuzde 0 cikti :çok üzgünüm:cok bunladik fakat yine Allahtan umit ediyoruz bana biseyler tavsiye edebilrimisiniz gitme

Ankaradan Urolog prof dr Kaan Aydos var mutlaka ona danisin. Mail yoluyla esinin sonuclarini yolla ne yapman gerektigini soyluyor. Bu konuda en iyi o . Parada almiyor:)

Simdi farkettim sen zaten Ankaradaymissin. Mutlaka ona gidin .
Bizim tedavimizide o yapiyor mail yoluyla:) , bizim sayiyi cok arttirdi .

canım hayırlı olsun,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.valla 2010 çok uğurlu geldi.inş sıra bizlere de gelir......:teytey::teytey::teytey:

cucu takvim yapsana:)

cucu çok ama çok sevindim :sm_cool::teytey::dance::teytey:
Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
İnşallah sağsalim kucağına alırsın

canım benimŞeniz:teytey::teytey:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıd anasip etsin....

opu yada birşey kalmamış...
hadi hayırlısı canım...
herşey yolunda gitsin inşalalh...

hoşgeldin canıma.s.
anneciğine geçmiş olsun...

cucummmmmmmmmmmmmm gözün aydın canım tebriklerrrrrrrrrrrr

allah sağlıcakla kucağıan almayı nasip etsin inşalahhhh heyooooooooooooooooooo:dance::dance::dance:

hepinize cok cok tesekkürler kizlar...
Allahim herkese ama herkese bu duyguyu yasatsin insallah,kimseyi aratmasin...
ben inaniyorum ki bu yil hepinizde güzel gelismeler olacak,Allahim hepimizin yardimcisi olsun..iyiki varsiniz kizlar,güzel dilekleriniz icin sagolun Şeniz

YABANGÜLÜMM canim benim takvimi yapamiyorum ki,kabul etmiyor :sinifsinif:
neyse bakalim,keseyi görelim hayirlisiyla,kac haftalik ögrenelim,sonra yaparim artik...
cünkü biliyorsun benim SAT diye bisey yok :kedi:

Back
X