Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım benim yarın görüşürüz hepinize iyi geceler diliyorum
yarın akşama falan anca girerim herhalde, geçen ay ev aldım(borçsuz harçsız aldık çok şükür, inşallah bizim için herzaman sıkıntısız bi ev olur ) yarın biraz evin işleriyle ilgilenicem. ufak tefek teferruatlar var.
Çıkmadan diğer topiğimizi de bi ziyaret ediyim ne de olsa gideceğimiz yer orası kaydirigubbakcemile3

İyi geceler canım. Hayırlı olsun eviniz. İçinde sağlıkla , huzurla , mutlulukla oturun inşallah. Ne zaman taşınıyorsunuz. İnşallah uğurlu gelir eviniz. Bebeğin de gelir senin karnına yerleşir yeni evinizde. :Saruboceq:

Ay çok hoşsun. Evet , gideceğiniz yer orası Allahın izniyle. :Saruboceq: :lepi:

mrb bızım 3.5 yıldır cocugumuz olmuyor aynı problemımız var dr.drekt tup bebek dedı ve o da supelı cunku esımın hareketlı sperm sayısı %2 yanı %98 hareketsız fakat sayısının 34 mılyon olmasına ramen spermler cansız bız de tup bebk yapmayı dusunuyoruz alman hastanesın de tımur gurgana yorumlarınızı ve tavsıyelerınızı beklıyorum...

rüya hayırlısı olsun..
inş tedavi sonucun olumlu olur..
oran bu kadar düşükken tüp bebek denenmesi iyi olucaktır tabi..
doktor ve hastane konusunda fikrim yok..

kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinizde benim gibi tepkilerinizi dile getirmişsiniz bende kızdım eşime patronda olsalar onlara bukdar konuşma fırsatıu verme dedim bizim durumumuz farklı dedim işte her insan anlamıyorki herkes birilerini örnek gösterip bak şunun 3 yıl sonra olmuş bak bunun 5 yıl sonra olmuş diyerek akıl veriyorlar kimse anlamıyor halini
iyi ki varsınız kızlar

melonycim bak negüzel 2,5 ayda olsa öğrfwetemenlik yapcan ne güzel rabbim kapını açıyor inşallah en kısa zzamanda anneliğide tadarsın güzelim

evet canım ya hepimiz tadarız inşallah canım inşallah sizin patronlarda insafa gelirler yaa dövmek lazım böle halden anlamayanları:oklava:

canım senin adına çok sevindim gözün aydın enazından moral olur sana hep olumsuz düşünmezsin...kaydirigubbakcemile5

evet canım saol inşallah atarım kafamdan boshayallersmile

Baya erken gidiyorsun be yeterimmm. ınşallah güzeldir herşey. Hayırlısıyla günün de belli olacak. Yine güzel haberlerini bekliyor olacağız. Dualarımızdasın. Şeniz

Aaa ne güzel yaa. Çok sevindim bitanem. Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksın. yerimseniben

Görüşürz canım. Allaha emanet ol. a.s.

belli değil canım ama sanırım salı başlarım hemen milli eğitimden 4 bucuk gibi aradılar okey istediler benden sonra okulu arayacam dedi sube müdürü ben ararım seni dedi sanırım dar vakit oolduğu için arayamadı pzt ararlar okulla görüşürüz salı başlarım evraklarım hazır meb de

hayırlı geceler kızlara.s.

ben gündüz yoktum şimdide geçmişe öğle bir göz attım ama tam anlamıyla okuyamadım....
aklımda kaldığı kadar yazayım...

melony canım hayırlısı olsun...
şimdilik kısmet değilmiş...

şükür aymesimizde iyiymiş...
buna çok sevindim...

ruya_84 hoşgeldina.s.
benimde o dr hakkında bilgim yok...

mrb bızım 3.5 yıldır cocugumuz olmuyor aynı problemımız var dr.drekt tup bebek dedı ve o da supelı cunku esımın hareketlı sperm sayısı %2 yanı %98 hareketsız fakat sayısının 34 mılyon olmasına ramen spermler cansız bız de tup bebk yapmayı dusunuyoruz alman hastanesın de tımur gurgana yorumlarınızı ve tavsıyelerınızı beklıyorum...

Canım tüp bebek denemek en mantıklısı bu değerlerle. Ben de arkadaşlar gibi doktoru tanımıyorum. Merkez hakkında da bilgim yok. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah ilk denemenizde kavuşursunuz yavrunuza. :Saruboceq:

belli değil canım ama sanırım salı başlarım hemen milli eğitimden 4 bucuk gibi aradılar okey istediler benden sonra okulu arayacam dedi sube müdürü ben ararım seni dedi sanırım dar vakit oolduğu için arayamadı pzt ararlar okulla görüşürüz salı başlarım evraklarım hazır meb de

Çok heyecanlı bişi yaa. Anlatacak çok şeyin olacak bize.. :lepi:

gunaydınn kızlarrr

herkese iyi hafta sonları bugun hafta sonu olması sebebiyleherkes uyuyor sanırım kepenkleri sidelyacım ve ben açtık güzel bir gun olsun hepimiz için

günaydın kızlara.s.

daha bütün işlerim duruyo ama bir günaydın deyip listeye günceleyeyim dedim...

Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLİSTEMİZZZZ(Erkek İnfertilitesi)turkbayragi

Enikazya---28 şubat---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
nimes---06 mart---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
eftalya_35 ---15 mart---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
minos---16 mart---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
eRYaSu---22 mart---azo sperm ve klinefelter sendromu---doğal yoldan---entol,trental, proxeed plus,k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı
serenalar---25 mart---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
HARZEM---01 nisan---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
ARKAMAHALLE---6 nisan---sayı---tüp bebek tedavisi yarım kaldı
dilem (ayse57)---13 nisan---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---vitamin
UykucuSirine---18 nisan---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
yeteeeeer---21 nisanSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
fatıma zehra---21 nisan---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
tuliny---25 nisan---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---tüp bebek tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
sidelya01---26 nisan---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
Fadik---27 nisan---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
aşk_meleği---27 nisan---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
aa1---27 nisan---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
nerminn.---30 nisan---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
melony---1 mayıs---Morfoloji---doğal yoldan (Doğal yoldan bir düşük,1. tüp bebek tedavisi olumsuz)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
Ceylin_naz---2 mayıs---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
ARKAMAHALLE---???---sayı---tüp bebek tedavisi yarım kaldı
umudunukaybetme---???---azosperm---???
kristina---???---hareket,varikosel---(2 aşılama başarısız)
nazz81---???---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
beyzanur55---???---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
becun---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
candycruuz---???---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
cerenduru---???---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisinde

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
przyjacieletc0.gif

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (03-04-2010 cumartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket

80. hamişşimiz---Balsurat---2-mart-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)

81. hamişşimiz---yabangülüm---12-mart-2010---morfoloji---doğal yoldan---(bir aşılama başarısız)

82. hamişşimiz---ozlem82do---16-mart-2010---Hareket---Tüp bebek tedavisi---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)

83.hamişşimiz---aymes---20-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek tedavisiyle---(1. tüp bebek başarısız

84.hamişşimiz---nergis55---21 mart-2010---morfoloji---tüp bebek tedavisiyle---(3 başarısız aşılama)

85. hamişşimiz---zelal81---23-mart-2010---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---2 aşılama başarısız(bu tarihte 16+4 hamile)

86. hamişimiz---vesta---31-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek(bu tarihte 8 haftalık)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yabangülü arkadaşımızın bebişi 7 sene sonra annesine süpriz yapıp, doğal yoldan geldi:teytey:
ozlem82do arkadaşımız 2. tüp bebek tedavisinde pozitifi gördü:teytey:hemde üçüz rabbim sağlıcakla dünyaya gelmelerini nasip etsin
aymes arkadaşımız 2. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı:teytey:
nergis55 arkadaşımız 3 başarısız aşılama denemesinden sonra ilk tüp bebekle pozitifi gördü :teytey:
bizim yeni haberimiz oldu ama zelal81 arkadaşımız 16 haftalık hamileymiş :teytey:
vesta arkadaşımızda 8 haftalık tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamileymiş :teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

cerenduru---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
yeteeeeer---tüp bebek tedavisi:Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

arkadaşlar günaydın, bugün 2:30 da Show tv de tüp bebeğim adlı programı kaçırmayın isterseniz

kızlar herkese hayırlı gunler..
melonı olmamıs canım.olsun napalım herseyde mutlaka bır hayır vardır.rabbım tez zamanda tattıracak ınsaallah annelıgı bızlerede.bak hıc olmaz dıyenlerın sırayla oldu bebıslerı..
aymes dıkkat et kendıne canım.hız bısey o pıtırcıktan onemlı deıl unutma.ınsallah bır daha sorun yasamazsın..
ask melegı uzuldum sonuclarınıza ınan.rabbım ol derse bu sonuclarda hıkaye tabı.ınsaallah guzel kalbıne gore tez zamanda melegın gelır canım..
dıger arkadaslar tek tek yazamadım ama hep takıpteyım..herkese mutlu huzurlu gunler..

arkadaşlar günaydın, bugün 2:30 da Show tv de tüp bebeğim adlı programı kaçırmayın isterseniz

reklamını bende gördüm ama saati görememiştim...
iyi oldu söğlediğin canım...
bir aksilik çıkmazsa bakarım inşallah...
tüp bebek hakkında pek bilmediğimiz birşey yokta en çok yeni genelge hakkında da birşey diyeceklermi onu merak ediyorum....

kızlar herkese hayırlı gunler..
melonı olmamıs canım.olsun napalım herseyde mutlaka bır hayır vardır.rabbım tez zamanda tattıracak ınsaallah annelıgı bızlerede.bak hıc olmaz dıyenlerın sırayla oldu bebıslerı..
aymes dıkkat et kendıne canım.hız bısey o pıtırcıktan onemlı deıl unutma.ınsallah bır daha sorun yasamazsın..
ask melegı uzuldum sonuclarınıza ınan.rabbım ol derse bu sonuclarda hıkaye tabı.ınsaallah guzel kalbıne gore tez zamanda melegın gelır canım..
dıger arkadaslar tek tek yazamadım ama hep takıpteyım..herkese mutlu huzurlu gunler..

saol canım evet rabbimden başka kimse bilemez ne zaman verecek umarım tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza

günaydın kızlar..benide yazın listeye adet tarihi 25 mart azospermi birkere tese oldu gelişmemiş hücre bulundu eşim sonuç olumsuz ikinci mayısta inşallah dualarınaza ihtiyacım var...

bilmiyordum bende izlerimm
bu arada maya tüp bebekten msj geldi
15nisan ve 15haziran arası tüpbebek ilaçlar dahil 2.840 olmuş kızlarr
belki haberiniz vardır ama ben yinede hatırlatmak istedim

reklamını bende gördüm ama saati görememiştim...
iyi oldu söğlediğin canım...
bir aksilik çıkmazsa bakarım inşallah...
tüp bebek hakkında pek bilmediğimiz birşey yokta en çok yeni genelge hakkında da birşey diyeceklermi onu merak ediyorum....

tabii tabii..ben de senin gibi düşünüyoum..tüp bebek konusunda bilmediğimiz yok...ama dinlemekte fayda olur diye sizinle paylaşayım dedim..iyi ki de yazmışım, saatini görmen iyi oldu

sevgiler cnm

Back
X