- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar,
bugün izinliyim,öğlen doktora gidiyoruz eşimle,tüp bebeğe karar verdik,çok heyecanlıyız,bakalım doktorumuz neye karar verecek,inşallah herşey güzel olur bundan sonra...
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun,yeni hamile haberleri okuyorum,yeni anne adaylarını tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,dualarım sizinle,benim içinde dua edin olur mu....
Selam arkadaşlar. Ben de ilk tüp bebek tedavime başladım Lucrinle. Çok heyecanlıyım ve de sabırsızlanıyorum. Bana önereceğiniz bilgiler vardır umarım .Nelere dikkat edeyim.
canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuclar alırsın...Selam arkadaşlar. Ben de ilk tüp bebek tedavime başladım Lucrinle. Çok heyecanlıyım ve de sabırsızlanıyorum. Bana önereceğiniz bilgiler vardır umarım .Nelere dikkat edeyim.
slm kıslarr iyi haftalarr hepinizeee...
iki aydırrr incir kürü yapıyorummmm..bu ay çok ağrım var kasıklarımdaa.. iki aydır dikkat ediyorum yumurtlama günlerimdee baya akıntım oluyorr....bizim çalışmalarişee yaramışmıştır inşş
iyi haftalar canım inciri yumurta rezervin artsın diyemi yiyorsun mayısta kısmetse bende tedaviye başlıyacam bende incire başlasam yada ne zaman başlamalıyım.slm kıslarr iyi haftalarr hepinizeee...
iki aydırrr incir kürü yapıyorummmm..bu ay çok ağrım var kasıklarımdaa.. iki aydır dikkat ediyorum yumurtlama günlerimdee baya akıntım oluyorr....bizim çalışmalarişee yaramışmıştır inşş
Selam arkadaşlar. Ben de ilk tüp bebek tedavime başladım Lucrinle. Çok heyecanlıyım ve de sabırsızlanıyorum. Bana önereceğiniz bilgiler vardır umarım .Nelere dikkat edeyim.
Ben inanıyorum kürlere gerçekten çoğu kişide işe yarıyor. Ben ilk defa Fatih Ünv. gittiğimde dr bana polikistik over var Burda küçük küçük görüyorum dedi. Sonra bir ay soğan suyunu kullandım. Anatoliaya gittiğimizde dr bende hiçbirşeyin olmaduğını söledi. Şaşırdım soğan suyunun etkisi olduğuna inanıyorum. İhmal etme ama düzenli kullan.
iyi haftalar canım inciri yumurta rezervin artsın diyemi yiyorsun mayısta kısmetse bende tedaviye başlıyacam bende incire başlasam yada ne zaman başlamalıyım.
selam arkadaşlar nasılsınız.özlem seninle günlerimiz aynıydı bu gün tam 7 olmalıydı seninki niye 1 gün öne gitmiş.
nevro cuğum seni görüyorum aşağıda..nasılsın canım biraz daha iyisin umarımmm Şeniz
şirinem hadi hayırlısı işallah.gerçekten bu aylar doğurganlık için iyi aylar, kaç tane hamiş çıktı.demekki neymiş çok çalışmak lazım çokkkkkkkkkkkk:jeyyar:
evet çok kişide duydum soğan suyunun faydalarını..bundan önceki iki ay öncesinde önce soğan kürünü yaptımm ..içeriyi temizlesin diye..iki aydırda incir kürünü yapıyorum..şuan kür günlerimi bitirdimm..bir dahaki aya yapamıycam tedaviye hazırlık için üç aylık başka bi tedavi şekli uygulanacak canım..tek umudumm..bu ay işe yaramış olması
canım yumurta reverzini artırır mı bilmiyorumm..benim bildigim yumurta geliştirmek ve çatlamasını sağlamak için uygulanıyorr..
yumurta reverzi için buna ek olarak havuç suyu var sanırımm,şuan hatırlamıyorum ama bazı bitkisel kürlerde var yine galiba
bende anlamadım canım neden oldugunu. nasılsın gidiyomusun troıd kontrolune benim tsh ım düşmüş. yarım yarım basladım ilaç almaya