Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın çalışmadan olmuyo bişey dimi..:utangac:

ben bu aylardaki hamişlikle ilgisini çözdüm galiba..

sonuçta ilkbahar ayı..doğanın yeniden canlandığı bir ay..sonbaharda kuruyan ağaçlar bir bir yeşeriyorr..bizde yeşeriyoruz galiba doğayla beraberr
:sm_cool:

olmuyor canım.yerimseniben evet bencede iyi çözmüşsün demek önümüzdeki zaman içinde çok hamiş çıkacak işallah.

kıslarrr aymesim işteymiş bugun evdeki bilgisayarına virüs girmiş bugun işten girerim demiş ama işteki bilgisayarınada girmiş.neyse bebeğiyle arası iyi olsunda baska sansızlıklar önemli değil

özlem bulantıların devam ediyormu hala.benim sabah bulantılarım başladı dünden itibaren.bide bazen karnıma ağrı giriyor adet sancısı gibi belime vuruyor ağrısı allahtan çok sürmüyor.duyduğum çok kişiden oluyormuş ama insan korkuyor.

Canım kürün etkisi baya fazla demekki. Haydi inşallah yaramış olsun çalışmalar da. :jeyyar: hihoyyyt

Ben daha iyiyim canım , teşekkürler. yerimseniben Büyük ölçüde atlattım şükürler olsun. :Saruboceq:

Sen neler yapıyorsun başka başka. :içelim: Yüzmeye devam mı?

iyi olmana sevindim canım
:smiley-cool:
canım hafta sonum baya yoğundu ilk sınavın yükünü atmış olarak kafam biraz daha rahatladı...bir hafta 10 gün dinlenip ondan sonra ikinci sınavlara hazırlanacağım..

yüzmeye devamm canımm... mayıs a kadar devam şimdilik

özlem bulantıların devam ediyormu hala.benim sabah bulantılarım başladı dünden itibaren.bide bazen karnıma ağrı giriyor adet sancısı gibi belime vuruyor ağrısı allahtan çok sürmüyor.duyduğum çok kişiden oluyormuş ama insan korkuyor.

inşallah armaz canım yaaa çok zor. benim bulantılarım ısrarla gunun her saatınde devam ediyor. çok zor ama şükür genede halime ne diyeyim. agrılar olucak canım bebek gelişiyo kendine yer açıyo kolay değil

merhaba kizlar ben evime dondum sukurler olsun
buralarda cok guzel haberler varmis
cucu hamileymis cok tebrik ediyorum canim saglikli bir 9 ay gecirip saglikla al kucagina yavrunu insallah
gecmisi henuz okuyamadim arkadaslar
yeterin yumoslari toplanacak bu gun sanirim insallah Rabb'im emeginin karsiligini versin siradaki hamisimiz yeter olsun
melony canim olmamis galiba insallah en kisa zamanda melegin merhaba der sana
nevro aramiza gelmis hosgeldin canim
muhakkak atladigim cok olay vardir affrdin kizlar
yavas yavas okurum gecmisi
hepinizi cok optum

inşş yabanımm rabbim kimseye evlat hasretiyle bırakmasınn
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn canım.
inşallah armaz canım yaaa çok zor. benim bulantılarım ısrarla gunun her saatınde devam ediyor. çok zor ama şükür genede halime ne diyeyim. agrılar olucak canım bebek gelişiyo kendine yer açıyo kolay değil

işallah canım.sende tez zamanda atlatırsın işallah.:Saruboceq:

merhabalar kızlarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tulinim sidelyam sizler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol şeker ben iyiyim çok şükür

tatlılar ben çıkıyorum sonra yine girerim öpüyorum çok...

mrh canım nasılsın denk gelemiyoruz bir türlü.görüşmek dileğiyle

kızlar geçenlerde eşimin annesiyle çok kötü tartıştık.kadın halimizi biliyor maddi olarak toparlanmayı bekliyoruz tedavi için kadının durumu yerinde hiç yanaşmıyor.sonunda demezmi eşime bu da anne demiyor bana diye...bende patladım sen bana annelikmi yaptınki o kelimeyi bekliyorsun diye düğünümde elini bişeye atmadı herşeyi eşimle ben yaptım şimdide bunda yardımcı olmuyor haksızmıyım ama ya

kızlar geçenlerde eşimin annesiyle çok kötü tartıştık.kadın halimizi biliyor maddi olarak toparlanmayı bekliyoruz tedavi için kadının durumu yerinde hiç yanaşmıyor.sonunda demezmi eşime bu da anne demiyor bana diye...bende patladım sen bana annelikmi yaptınki o kelimeyi bekliyorsun diye düğünümde elini bişeye atmadı herşeyi eşimle ben yaptım şimdide bunda yardımcı olmuyor haksızmıyım ama ya

canım boşver ondan gelen allahtan gelsin.rabbim kimseye muhtaç etmesin.sıkma canını valla dünyanın en iyi gelini olsan dahi yaranamazsın.:oklava:

canım boşver ondan gelen allahtan gelsin.rabbim kimseye muhtaç etmesin.sıkma canını valla dünyanın en iyi gelini olsan dahi yaranamazsın.:oklava:

öyle kesinlikle canım ya ama olan eşime oluyor resmen kadın kendisini düşünüyor yaa bu kadar da olmaz.bende eşime diyorum senin benden başka kimsen yok.olanda ona oluyor işte

slm arkadaslar nasilsiniz?
ben kac gundur giremedim, firsat bulamadim :1ninca:
eee ne var ne yok?
sidelyacim canim valla cok haklisin, ama iste anlamayan anlamiyo!!!
bak sana ne anlatayimda gulermisin aglarmisin...
benim esimin ailesiyle hic sorunum yok allaha sukur ama en son turkiyeye gittigimizde, doktora filan gittik ve benim safrada tas cikti, esiminde cift tarafli biri baya ilerlemis varikosel cikti...neyse bizde hic esimde sorun oldugunu kimseye anlatmadik, bi aksam gorumcem bana dediki senin safranda tas var acaba omu cocuk olmasina engel dedi, ne diyecemi sasirdim boyle salakca bisey duymamistim daha ve ohaaaa abla soyledini senin aklin aliyomu dedim ve birden esimin ameliyat olmasi gerektini filan soyleyiverdim...yani o aksam anladimki ne kadar iyi anlassak anlasalim bi sorun oldumu hemen el kizina kusur bulunuyomus....
takma ve bence kendiniz toparlayin ve tedavinizi olun sonra bide ben verdim benim sayemde filan gibi laflar filan soyler...

nevrom yukarda arkadaşımıza ne güzel şeyler yazmışsın duygulandım inşallah bende kavuşurum bu sefer bebeğime.

İnşallah bitanem. İnşallah senin de yüzün güler artık bu yolda. :Saruboceq:

kıslarrr aymesim işteymiş bugun evdeki bilgisayarına virüs girmiş bugun işten girerim demiş ama işteki bilgisayarınada girmiş.neyse bebeğiyle arası iyi olsunda baska sansızlıklar önemli değil

Canım haber verdiğin iyi oldu. Teşekkürler.. Ben de 15:00'e kadar haber alamazsam arayacaktım. İyi olsunlar dediğin gibi , nasıl olsa haberini alıyoruz. olumunekankayizsmile

iyi olmana sevindim canım:smiley-cool:
canım hafta sonum baya yoğundu ilk sınavın yükünü atmış olarak kafam biraz daha rahatladı...bir hafta 10 gün dinlenip ondan sonra ikinci sınavlara hazırlanacağım..

yüzmeye devamm canımm... mayıs a kadar devam şimdilik

Nasıl geçti , umarım iyi geçmiştir bitanem. Valla ben çok severim yüzmeyi. Geçen sene hamilelikle boş geçtim. Bu sene inşallah acısını çıkaracağım. :lepi:

cucu hamileymis cok tebrik ediyorum canim saglikli bir 9 ay gecirip saglikla al kucagina yavrunu insallah
yeterin yumoslari toplanacak bu gun sanirim insallah Rabb'im emeginin karsiligini versin siradaki hamisimiz yeter olsun
hepinizi cok optum

Hoşgeldin bitanemmmmm. :1hug: :asigim: Özledik seni. Biz de seni öpüyoruz. Şeniz Sen nerelerdeydin? Ben tam olarak anlayamadım.sengözlerimebaksanab

Analık yapmazlar bir de anne demeni beklerler. alsanaalsanasmile Ah bu kaynanalar ahhhh. Daha başka ne tefarruatlar da vardır. Yaşadığını en iy isen bilirsin canım. İçinden gelmiyorsa diyemezsin tabi. Arada eşinin hatırı da olsa olmuyor bazen.

evet kızlar haklısınız ben resmen oğulları için saçımı süpürge ediyorum kendilerinin umrunda değil ama napim rabbim benide bu şekilde deniyor.

slm arakadaŞar yumoŞlarumu bırakıp geldım

yeterin yumoslari toplanacak bu gun sanirim insallah rabb'im emeginin karsiligini versin siradaki hamisimiz yeter olsun
hepinizi cok optum

amin canım inşşşş
şimdilk her şey yolunda birde hayılısıyal kaliteli şeklide dölenip tutunurlarasa
opff ya a ne uzun yolları var

kuzum sanırım bir çoğumuzun derdi aynı
ne desek ne yapasak değişmiyecekler
neden böle yaparlar hiç anlamam

Back
X