bende yarın yokum kızlar..
manisaya annemin yanına gidip gelicem..
hepinizi çok öptüm..
Tamam canım. İyi yolculuklar. Yol kısa zaman yine de iyi yolculuklar diyelim. Kazasız belasız inşallah. Annenin de ellerinden öperiz. Görüşmek üzere. Kendine iyi bak. Şeniz
günaydın kızlar günün ilk günaydını benden olsunnnn uyku tutmadı ne yapayım.
dün doktorda kontrolüm vardı kızlar öykümü gördüm iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmış. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmasın uğurböceğim öyküme.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sabah öbür topiğe yazdım yine bitanem. Şeniz Öykü kızımız bundan sonra uslu duracak inşallah. :1rolleyes:
nevrom ne güzel yazmışsın ya. okurken yaşamış gibi sanki bende yanınızdaymışım gibi hissettim resmen tüylerimdiken diken oldu. işte rabbim büyükkkkkkk mucizesini göstermiş gene ol demiş ki olmuş kısmetten ötesi olmuyo tabiki
Kesinlikle. Böyle olayları birebir yaşayınca diğer arkadaşlarım için içimde beslediğim umut daha da artıyor. :1hug:
teşekür ederim allah razı olsun hepinizden
birazdan çıkacağız eşimi bekliyorum ama sizlerin iyi dileklerinizi dualrınızı okup teşekür etmeden çokmak istemedim
İyi yaptın canım. Dualarımız peşinizden geliyor. Ve sizi hiç yalnız bırakmayacaklar. :Saruboceq:
kızlar gunaydın bugun okul evraklarını haletcem birazdan cıkarım ama uğrayıp bir merhaba diyim dedim yetercim git ve bebişini al ve 9 ay seni hiç bırakmasın inşallah
Kolay gelsin sana bitanem. Öptümmm. Şeniz