Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri![]()
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
cerencim, insallah kandada pozitif cikarda yarin halay cekeriz..
cucum benim en son adet tarihim 12mart gibi olmali, yani normalde cumartesi adet olmam gerek, tabi bi kac gun gecikebilir, pko bu cilvesi nazi var bayanssulusmile
aldigim test adet tarihinden iki gun once yapilabilir diye yaziyo, merak iste bi yapacam, olmazsa sonuna kadar yola devam :lepi:
canım inşallah sonucun pozitif cıkar yarın iyi haberlerini bekliyorum..
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
canim insallah hicbir sorun olmadan yavrunu zamaninda saglikla alicaksin kucaginagünaydın kızlar günün ilk günaydını benden olsunnnn uyku tutmadı ne yapayım.
dün doktorda kontrolüm vardı kızlar öykümü gördüm iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmış. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmasın uğurböceğim öyküme.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tebrik ederim canim yayaptım kardeşim pozitif çıktı :)inşallh yarın sağlık ocağına gidicem inşall hyaparlar
hos geldin aramiza canim opuyorumnanaktanmrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızzz
oyy yerim ben o minigi masallahkizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
tebrik ederim canimcanlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
ben bi geçmişe göz gezdireyim. yapabildiğim kadar
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
kızlar Allah hepinizden razı olsun bu sevinçte bana yetti doğunca kimbilir nasıl mutlu olacağım bu mutluluğu rabbim cümlemize nasipetsin inşallh canı gönülden diliyorum hepimiz için dua ediyorum ...size nacizane tavsiyem pozitif ,inançlı,güçlü olun ve dua edin bol bol olur inşallh ben öyle yaptım
:)
minoşum ahh gecicekmi yaa görücekmiyim iştahla yediğim gunlerii su içebilecekmiyim kana kana.sağol canım
kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 45 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı
ay canim insallah hamilesindir:Saruboceq:
test yapmayi dusunuyor musun
benim adetim duzenli olsaydi simdiye kadar yapmistim :ecrin_bebek:
canım adet olurum die bekledim ama olmadım hala akşam yapacam inşallah hamişimdirya ilk zamanlar yok diodum ama şimdi bende inanmaya başladım
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak[/QUOTE
canım transferim iptal edildi