Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cerencim, insallah kandada pozitif cikarda yarin halay cekeriz..

cucum benim en son adet tarihim 12mart gibi olmali, yani normalde cumartesi adet olmam gerek, tabi bi kac gun gecikebilir, pko bu cilvesi nazi var bayanssulusmile
aldigim test adet tarihinden iki gun once yapilabilir diye yaziyo, merak iste bi yapacam, olmazsa sonuna kadar yola devam :lepi:

canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile

kızlar Allah hepinizden razı olsun bu sevinçte bana yetti doğunca kimbilir nasıl mutlu olacağım bu mutluluğu rabbim cümlemize nasipetsin inşallh canı gönülden diliyorum hepimiz için dua ediyorum ...size nacizane tavsiyem pozitif ,inançlı,güçlü olun ve dua edin bol bol olur inşallh ben öyle yaptım
:)

merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
ben bi geçmişe göz gezdireyim. yapabildiğim kadar
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak

günaydın kızlar günün ilk günaydını benden olsunnnn uyku tutmadı ne yapayım.
dün doktorda kontrolüm vardı kızlar öykümü gördüm iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmış. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmasın uğurböceğim öyküme.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim insallah hicbir sorun olmadan yavrunu zamaninda saglikla alicaksin kucagina
sakin moralini bozma Şeniz

yaptım kardeşim pozitif çıktı :)inşallh yarın sağlık ocağına gidicem inşall hyaparlar
tebrik ederim canim ya
insallah kan testindede dogrulanicak bu

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınızzz
hos geldin aramiza canim opuyorumnanaktan
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri:nazar:
oyy yerim ben o minigi masallah
hadi gozunuz aydin cucum

yeter bebisini almistir buyuk ihtimal
insallah 9 ay boyunca birlikte olurlar :Saruboceq:
fadik henuz gelmemissin buyuk ihtimal dinleniyorsun canim
yavas yavas yaklasiyorsun melegine :emir_bebek:
ozlem canim Allah yardimcin olsun
umarim bu sorunu tez zamanda atlatirsin canim ya
tuliny canim hayirli yolculuklarŞeniz

herkese merhabalar kizlar kaydirigubbakcemile5

canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
tebrik ederim canim
Allah hayirla saglikla zamaninda kucagina almani nasip etsin insallah

dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak

cok gecmis olsun canim
tedavin hayirli olsun
insallah 9 aylik bir yolculuga cikiyorsun:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım bebeğin için en guzel adımı attın inşallah hep seninle kalıcak

minoşum ahh gecicekmi yaa görücekmiyim iştahla yediğim gunlerii su içebilecekmiyim kana kana.sağol canım

kızlar Allah hepinizden razı olsun bu sevinçte bana yetti doğunca kimbilir nasıl mutlu olacağım bu mutluluğu rabbim cümlemize nasipetsin inşallh canı gönülden diliyorum hepimiz için dua ediyorum ...size nacizane tavsiyem pozitif ,inançlı,güçlü olun ve dua edin bol bol olur inşallh ben öyle yaptım
:)

canımbenim Allah mutluluopuyorumnanaktanğu daim etsin sıra bizlere gelsin

kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 4 , 5 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı

Son düzenleme:
minoşum ahh gecicekmi yaa görücekmiyim iştahla yediğim gunlerii su içebilecekmiyim kana kana.sağol canım

tabi ki gecicek canim bu gunler
belli olmaz bakarsin istahin hamileligin sonuna kadar bir acilir sen bilesasirirsincokacimcoook
bozma moralini insallah duzelicek kisa zaman sonra

kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 45 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı

ay canim insallah hamilesindir:Saruboceq:
test yapmayi dusunuyor musun
benim adetim duzenli olsaydi simdiye kadar yapmistim :ecrin_bebek:

ay canim insallah hamilesindir:Saruboceq:
test yapmayi dusunuyor musun
benim adetim duzenli olsaydi simdiye kadar yapmistim :ecrin_bebek:

canım adet olurum die bekledim ama olmadım hala akşam yapacam inşallah hamişimdirya ilk zamanlar yok diodum ama şimdi bende inanmaya başladım

slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi

bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak[/QUOTE
canım transferim iptal edildi

Back
X